Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

perjantai 24. tammikuun 2020

Tuhannet sorryt, että olen ollut täydellisesti MIA! Meillä oli työ-töissä koko firman myyntikonferenssi Riikassa (vaikuttaa aivan ihanalta paikalta, sinne täytyy päästä uudelleen!) ja se vei käytännöllisesti katsoen koko viikon. Jotenkin naivina kuvittelin, että ehdin siellä iltasella naputella hotellihuoneessa blogijuttuja, mutta kaksoisroolini sekä osallistujana että kouluttajana piti huolen siitä, että töitä, tapahtuman rakentelua ja purkua, riitti sen verran, että unet jäivät joka yö vain muutamaan tuntiin. Eilen, kun tulin kotiin, ajattelin, että otan vain pienet elvyttävät nokoset ja palaan sitten tarot-asioihin, mutta univelkaa oli sitten näköjään kertynyt sen verran, että posottelin samoin tein aamuun asti.

Mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan!

Missään tapauksessa en halunnut jättää tätä ”torstaita” väliin, sillä nyt on astrologisesti erittäin merkittävä hetki! Tänä iltana on nimittäin vuosikymmenen ensimmäinen uusi kuu! Monet pitävät tätä ajankohtaa sinä oikeana uutena vuotena ja olen kyllä itsekin vahvasti sitä mieltä.

Uusi kuu on nyt vesimiehen tähtimerkissä, mikä vahvistaa muutenkin uudenkuun ajan uutta luovaa, omien polkujen löytämisen ja vanhan painolastin jättämisen energiaa. Vesimies on oman tiensä kulkija, vapaa ajattelija ja riippumaton ympäristön painostuksesta. Tänä viikonloppuna kannattaa viettää hetki itsensä kanssa ja lähettää viesti universumille millaista elämää oikeasti haluaa elää, mistä päästä eroon, minne suunnata tavoitteet. Energiakanavat on auki ja viestit menevät perille!

Katsotaanpas myös, mitä kortit kertovat tulevasta viikonlopusta. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vihreä kalsiitti

Auttaa vapautumaan vanhoista hyödyttömistä tavoista ja kaavoihin kangistumisesta. Auttaa pitämään puoliaan (sopii hyvin myös lapsille!) ja tasapainottaa mieltä. Auttaa avaamaan tilanteita ja suhteita, joissa kokee tulevansa toistuvasti aliarvostetuksi ja väärinymmärretyksi. Edistää tasa-arvoa.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Voimakkaasti suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Erityisesti nauravan buddhan muotoon hiotun vihreän jaden sanotaan tuovan mukanaan maallista menestystä ja vaurautta. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

Fluoriitti

Tyynnyttää mieltä ja suojelee negatiiviselta energialta. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia sekä auttaa keskittymään. Fluoriitti auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Lisäksi tasapainottaa stressaavissa tilanteissa. Helpottaa keskittymistä sekä uusien asioiden oppimista ja omaksumista.

1. Sauvojen Kuningatar

Pitkä vaikea aika on nyt takanapäin ja on vihdoinkin hetki hengähtää ja kerätä voimia. Kaikki kokemukset ovat lisänneet ymmärrystäsi ja voit katsoa ympärillesi ja tajuta asiat selkeämmin kuin aikaisemmin.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen kuningatar kehoittaa pitämään huolta itsestäsi – sekä fyysisestä että psyykkisestä puolesta, sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta. Raskaina aikoina ei tule pidettyä yllä kaikkia hyvinvointia lisääviä rutiineja, mutta nyt olisi oiva hetki helliä itseä lepäämällä, liikkumalla, rentoutumalla ja miksei vaikka vanhalla kunnon kasvohoidolla.

 2. Maljojen Prinsessa

Oletko tehnyt sovinnon menneisyyden kanssa? Jos et, niin nyt siihen on hyvä hetki. Maljojen Prinsessan asun helmaa koristavat kristallit kuvaavat hänen kykyään nähdä asiat sellaisena kuin ne on – ei sellaisina kuin hän haluaisi niiden olevan. Tunnistat myös omat parhaat puolesi ja viikonlopun energiat tekee sen, että uskallat nauttia niistä.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on oikea aika antautua rakkaudelle ja uskaltaa tehdä asioita, joista ihan oikeasti tykkäät ja joilla on sinulle todellista merkitystä. Irroittaudu asioista, jotka tunnet turhiksi (mutta tee se lempeästi!) ja pitäydy vain ihmissuhteissa jotka ovat totuudellisia ja rakkaudellisia.

3. Maljojen Prinssi

Tulossa vaikuttaisi olevan varsin fyysinen viikonloppu. Paljon hyvää energiaa, mutta silti pitää muistaa myös levätä. Oman kehon kunnioittaminen ja arvostaminen on ensiarvoisen tärkeää ja sen viestejä kannattaa kuunnella sisäiset korvat höröllä. Jos toiveissa on perinteisten sovinnaisuuden rajojen rikkominen, nyt on siihen erinomainen hetki.

Vinkki viikonlopuksi: elämä ei ole pelkästään henkinen tai intellektuaalinen kokemus, fyysiset tarpeet ovat olennainen osa ihmisenä olemista myös. Kortti viittaa varsin selkeästi siihen suuntaan, että kehottaisin vaihtamaan puhtaat lakanat. ;)

Sauvojen Kuningatar – en olisi voinut nostaa täydellisempää korttia itselleni tälle viikonlopulle! Kyllä, ohjelmassa on nyt vain ulkoilua, itsensä hoitamista, akkujen latausta ja hyvää tekevää (ja hyvää!) ravintoa!

Ihanaa viikonloppua (vaikka vähän myöhässä!)!


Kommentoi