Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 30. tammikuun 2020

En nyt ala päivitellä, miten taas voi olla torstai, mutta ihan oikeesti – miten taas voi olla torstai!?

Tammikuun viimeisiä päiviä viedään ja päiväkin on jo pidentynyt sen verran, että sen huomaa. Aamujen aikaisempi valkeneminen tekee niin hurjan hyvää. Tai tekee ainakin niinä aamuina, kun muistan, että nyt kuuluukin olla jo valoisaa – enkä suinkaan ole vielä tavallistakin toivottomammin myöhässä töihinlähtöni kanssa.

Astrologisesti eletään edelleen erittäin otollista uusien alkujen ja itsensä uudistamisen aikaa. Vesimies tukee oman polun löytämistä ja normeista poikkeavien valintojen tekemistä. Venuksen sijainti luo harmoniaa ja syvyyttä ihmissuhteisiin, mikä puolestaan helpottaa merkityksellisten kohtaamisien luomista ja lisää niiden kosmista todennäköisyyttä.

Mutta katsotaanpas myös, mitä kortit kertovat tulevasta viikonlopusta. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

Helmiäinen

Helmiäinen tuo iloa ja riemua käyttäjälleen. Sen uskotaan auttavan uralla etenemistä. Helmiäinen vetää puoleensa vaurautta ja auttaa näkemään oman arvonsa.

Granaatti

Granaatti parantaa terveyttä, lisää uskollisuutta ja mielikuvitusta sekä tasapainottaa energiavirtoja. Tummanpunainen (toisinaan lähes musta) granaatti suojelee painajaisilta, stimuloi alkuvoimaa ja antaa uskallusta ja rohkeutta. Vahvistaa itsetuntoa ja selkärankaa.

1. Miekkojen 5 – Tappio

Näyttää siltä, että näköpiirissä on jonkinlainen pettymys tai epäonnistuminen. Tuntuuko arkipäivät lähes silkalta kamppailulta? Ehkä epäonnistuminen tai periksi antaminen olisikin pitemmällä aikavälillä parempi ratkaisu? Ehkä se, että et saanutkaan  hakemaasi työtä tai päässyt siihen oppilaitokseen, johon hait, onkin lopulta onnenpotku?

Vinkki viikonlopuksi: Itsensä syyttelyä ja syyllistämistä kannattaa välttää. Siitä ei ole kuin vahinkoa. On pettymykseksi kohde sitten kertaluontoinen asia, kuten työpaikan haku tai tasaisempi tunne asioiden mönkään menemisestä, parasta on katsoa tilannetta rauhallisesti mahdollisimman monelta kantilta. Silloin sitä huomaa, että tappio voi itseasiassa ollakin todellinen voitto.

2. Lanttien Ässä

No nyt on kertakaikkiaan tiedossa jotain aivan mahtavaa! Lanttien ässän viestinä on suuri menestys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi, vauraus sekä eheys. Tulevina päivinä vallitsee tyytyväisyys ja kaikin tavoin hyvä olo, tasapaino ja rauha. Eheys ja turvallisuuden tunne auttaa myös pääsemään yli oman täydellisyydentavoittelun ja itsekriittisyyden aiheuttamien esteiden.

Vinkki viikonlopuksi: Ole avoin uusille asioille ja oppimiselle. Juuri nyt tilanne on otollinen ja pystyt omaksumaan paljon uutta. Nauti prosessista kiirehtimättä maaliin ja muista antaa itsellesi runsain mitoin kiitosta kaikista saavutuksistasi.

3. 0 – Narri

Ilmassa on paljon suoraviivaista toimintaa, pelotonta tarttumista uusiin alkuihin jopa tiettyä kapinallisuutta. En yhtään ihmettele, vaikka tuntisit itsesi valtavan rohkeaksi. Viikonlopun energiat tukevat voimakasta sisäistä kasvua ja pelotonta elämästä nauttimista. Seikkailunhalu on avainsana.

Vinkki viikonlopuksi: Sitä aina muistutetaan ottamaan vastuu elämästään, mutta Narrin neuvo on, että mitään ylimääräistä ei silti kannata roikottaa mukana. Ole valmis menemään sinne, minne elämä kuljettaa ja nauttia matkasta. Nyt on oikea hetki löytää sisimmässäsi asuva elämänilo ja nauru – sekä niiden mukanaan tuoma vapauden tunne.

Ai, miten ihanaa! Nostin itselleni kakkosen – eli lanttien ässän. Viime aikoina on kyllä kieltämättä ollut ihan mieletön flow ja päällimmäinen tunne on ollut syvä, vilpitön kiitollisuus siitä, että niin monet asiat vain jostain käsittämättömästä syystä ovat menneet vähintäänkin hyvin, vaikka ihan yhtä hyvin olisi voinut olla täysin päinvastoin. Viikonloppuna aion tosiaankin vain chillailla ja olla stressaamatta mistään!

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi