Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

perjantai 07. helmikuun 2020

Aaaa! En tiedä kehtaanko edes julkaista tätä tämän ”torstain” Torstai Tarotia näin hirmuisen myöhässä! Töissä meni tänäänkin ihan sikamyöhäiseen olkapään takana kurkkivan ison deadlinen takia ja muutakin hässäkkää on ollut ihan riittämiin. Tämä viikonloppu on kuitenkin niin merkittävä, että en nyt vaan voinut jättää katsomatta kortteja.

Sunnuntaille osuu täysikuu Leijonan tähtimerkissä. Se rohkaisee meitä ottamaan pelottomasti haltuun itsellemme kuuluvat alueet – olivat ne sitten yksityiselämän tai työelämän puolella. Sunnuntain energia kannattaa myös käyttää hyväksi akkujen (ja kristallien!) lataamiseen ja puhdistautumiseen liittyvissä rutiineissa. Ripaus Himalaja-suolaa kylpyvedessä (jalkakylpy toimii myös, jos ei ole kylpyammetta) tekee ihmeitä!

Lisäksi pikku muistutus, että Merkurius kääntyy peruuttamaan helmikuun 17. päivä. Eli nyt on jo korkea aika tsekata, että kaikkien laitteiden back-upit on kunnossa, tarkistaa peruutuksen ajalle osuvien matkojen liput, ajat, varaukset etc. sekä saattaa päätökseen kaikki isommat työn alla olevat sopimukset.

Mutta katsotaanpas myös, mitä kortit kertovat tulevasta viikonlopusta. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Musta turmaliini

Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä kivi, jota käytetään kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Neutraloi negatiivisia ajatuksia ja riitoja kääntämällä niiden energian positiivikseksi. Auttaa näkemään selkeästi ja voittamaan pelot. Lisää läsnäoloa ja rohkeutta.

Brecciated Jasper (Jaspisbreksia)

Auttaa pitämään jalat tukevasti maan kamaralla. Se kohottaa myös mentaalista selkeyttä poistaen kaikenlaista ylimääräistä päänsisäistä hälyä. Jaspisbreksia on lujuuden ja elinvoiman kivi. Sitä voidaan käyttää löytämään selkeys ja fokus aikaisemmin pirstaleiselta vaikuttavaan tilanteeseen, tapahtumaan, kokemukseen tai elämään yleensä. Vahvistaa terveyttä.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

 1. Miekkojen Ässä

Luvassa on mielen kirkkautta, ajattelun selkeyttä ja inspiraatiota. Jokin asia – ehkä ihmissuhde tai työasia – on tuntunut epäselvältä ja vähän hankalaltakin, mutta nyt alat tajuta, mistä on kyse. Ymmärryksesi perustuu faktoihin, jotka on saattanut jäädä muilta näkemättä, eikä epämääräiseen mutu-tuntumaan. Asioiden selkeytyminen vapauttaa valtavasti energiaa.

Vinkki viikonlopuksi: Kannattaa tuntea myös vastuunsa kaiken ajattelun kirkkauden keskellä, etenkin, jos kyse on ihmisistä. Yritä pukea sanat ja viestisi mahdollisimman rakkaudelliseen ja myötätuntoiseen muotoon – se on ihan mahdollista ilman, että tinkisi sanoman selkeydestä.

 2. Lanttien 9 – Saavutus

Luovuus, viisaus ja rakkaus – siinä on tämän viikonlopun avainsanat. Sisällesi tulee rauhallinen tietoisuus siitä, että valitsemasi tie on oikea. Nyt on aika nauttia oman työn hedelmistä ja sadonkorjuusta.

Vinkki viikonlopuksi: Lanttien 9 on tasapainoisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinkin rakkaus on sellainen, joka on annettava ehdoitta, ilman vaatimusta tai odotusta vastarakkaudesta tai -palveluksista. Kun on saavuttanut jotain, on kosmisen tasapainon kannalta aina hyvä jakaa sitä myös muille. Miten olisi esimerkiksi päivälliskutsut läheisimmille tänä viikonloppuna? Tai vapaaehtoistyö urheilujärjestön tai partion tapahtumissa?

 3. Lanttien 5 – Huoli

Kortti symboloi vanhojen rakenteiden ja uskomusten sortumista. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle. Tasapaino tuntuu olevan hukassa ja sopusointu kadoksissa. Uhkakuvat ovat pääasiassa ulkoisia, rahaan, työhön, terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyviä. Totutut mielen rakenteet on nyt kuitenkin aika jättää taakse ja lopettaa huolien ja murheiden hautominen. Jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle.

Vinkki viikonlopuksi: Kun kaaos on ohitse, eteen avautuu jotain kaunista ja arvokasta. Älä anna mielellesi ylivaltaa, vaan luota siihen, että elämä pitää sinusta huolta. Uskalla luopua totutuista toiminta- ja ajattelutavoistasi.

Nostin itselleni kolmosen, lanttien vitosen, enkä ole itseasiassa yhtään yllättynyt. Tuntuu, että tässä on ollut jo pidempään jonkinlainen murrosaika meneillään. Uutta kohti ollaan menossa, se on selvää, ja kovasti yritän luottaa siihen, että kyllä elämä kantaa. Niin se vaan on kantanut tähänkin asti, vaikka välillä on meinannut usko pettää. Ihan mukavaa, että nyt on viikonloppu vasta aluillaan – eiköhän sitä tässä ehdi hyvin vähän haeskella tasapainoa!

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi