Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 20. helmikuun 2020

Mitenkäs siellä pärjäillään peruuttavan Merkuriuksen kanssa? Onko tullut yllättäviä yhteydenottoja exiltä? (Tai pakottavaa tarvetta itselle olla kontaktissa johonkin menneisyyden heilaan?) Mites tekniset laitteet toimivat? Onko backupit kunnossa? Kaikki ok joukkoliikenteessä?

No, onneksi tosiaan muut planeetat hiukan rauhoittavat menoa ja pahimmat peruutushässäkät on tällä kertaa todennäköisesti henkisellä puolella. Tai onneksi ja onneksi – raskastahan sekin on, mutta toisella tapaa.

Haluan vielä tässä muistuttaa, että vaikka sunnuntaina on uusi kuu (kaloissa), mikä normaalisti tarkoittaa erittäin otollista ajankohtaa vanhasta painolastista irtatumiseen ja uuden aloittamiseen, tällä kertaa suosittelisin ottamaan suht iisisti manifestoinnin kanssa. Merkuriuksen peruutuksen vaikutuksesta saattaa nimittäin viesti mennä väärin päin. Sen sijaan kaikenlaiset puhdistautumisriitit ovat uuden kuun henkeen erittäin paikallaan. Laventeli muodossa missä hyvänsä toimii nyt erityisen hyvin.

Mutta katsotaanpas, mitä kortit kertovat tulevasta viikonlopusta. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Rutiili vuorikristalli

Erityinen vuorikristallin olomuoto, jossa kirkkaan kristallin sisällä näkyy puikulamaisia mustia turmaliinihiukkasia. Se tasapainottaa ihmissuhteita ja auttaa harmonian löytämisessä parisuhteeseen. Rutiili vuorikristalli tukee ongelmanratkaisua siten, että ongelman ydin, perimmäinen syy löytyy. Sen avulla voi myös halutessaan herättää ja stimuloida intohimoa liittyen niin työhön, tehtäviin, ihmisiin tai mihin vain voiman haluaakaan kohdistaa – samoin kuin seksualiteettiä.

Lapis latsuli

Voimistaa tietoisuutta ja tuo syvän rauhan. Auttaa irtautumaan kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta, lisää itsevarmuutta ja voimistaa itseilmaisua. Se vahvistaa rehellisyyttä ja objektiivisuutta sekä voimistaa myötätuntoa. Lisäksi se helpottaa stressiä tuomalla järjestystä sekä elämään että kiireiseen mieleen. Auttaa oman tien ja ”mission” löytämisestä.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

1. Lanttien 7 – Epäonnistuminen

Oletko sellaisessa elämänvaiheessa, että vaikka kaikki on periaatteessa hyvin, et osaa etkä voi iloita onnistumisesta? Sellainen fiilis, että olo on epäonnistunut, kun kokeesta tulee kymppi miikka – eikä täysi kymmenen? On myös paljon mahdollista, että edessä näkyy haasteita, jotka tuntuvat aivan liian isoilta ja mahdottomilta ratkaista; epäonnistumisen pelko tuntuu lamauttavalta ja konkreettiselta. Suoraan sanottuna tekisi mieli karata paikalta, jos vain voisi.

Vinkki viikonlopuksi: Kortti viittaa siihen, että möröt ovat pääasiassa päässäsi. Negatiivisilla ajatuksilla ja peloilla on kuitenkin valitettavasti itseänsä toteuttava voima, joten ainoa keino selviytyä tilanteesta, on kohdata jokainen pelko silmästä silmään. Konkretisoimalla jokaisen haasteen aiheuttamat epäonnistumisen pelot (vaikka ihan kirjoittamalla ne paperille) ja tietoisesti korvaamalla ne onnistumisen ajatuksilla, on mahdollista ottaa tilanne hallintaan ja katkaista epäonnistumisen pelon aiheuttama negatiivinen kierre.

2. I – Taikuri (Maagikko)

Ajatusten ja suunnitelmien on nyt aika muuttua konkreettiseksi toiminnaksi. Osaat halutessasi pukea tarpeesi ja halusi sanoiksi niin, että vastaanottaja ymmärtää, mitä tarkoitat. Ylipäätään kommunikaatiokykysi on nyt huipussaan, osaat valita sanasi viisaasti ja viesti menee perille. Tunnet sisältäsi kumpuavan vahvuuden.

Vinkki viikonlopuksi: Sinulla on runsaasti käyttämättömiä kykyjä ja voimavaroja. Tunne voimasi ja uskalla elää – vaistosi ja mahanpohjatunne kertoo kyllä, kun olet oikealla tiellä. Älä pidä kynttilääsi vakan alla ja muista, että joku muukin saattaa ilahtua ja hyötyä taidoistasi. Ehkä olisi korkea aika siirtää osaamistasi muillekin?

 3. Sauvojen 3 – Hyve

Nyt on hyvä aika luottaa omaan sisäiseen vahvuuteen. Ei ole mitään syytä valahtaa takaisin entisiin huonoihin tapoihin tai väärältä tuntuviin tilanteisiin/ihmissuhteisiin. Rehellisyys itselle on kaikkein tärkeintä, sillä sitä kautta tulee voimaa ja usko omiin kykyihin. Tarkastele elämäntilannettasi ja itseäsi kypsästi ja objektiivisesti. Iloitse eteen sattuvista lämpimistä kohtaamisista.

Vinkki viikonlopuksi: Luota itseesi, niin kaikki alkaa loksahdella paikoilleen ilman suurempaa kamppailua tai stressiä. Nyt  on hyvä hetki pitää huolta omasta tasapainosta, kehosta, mielestä ja sielusta – sekä jakaa hyvää oloa muillekin. Sinulla on niin paljon annettavaa!

Oh my! Lanttien seiska oli ykköspaikalla viime torstainakin! Jos onnistuit nostaman itsellesi ton nyt kahtena torstaina peräkkäin, sanoisin, että on korkea aika kiskoa pää pois puskasta ja kohdata omassa pääkopassa rakennellut möröt silmästä silmään. Saat nähdä, että näin – ja vain näin – niistä voi päästä eroon. Muussa tapauksessa ne vain jatkavat kasvamistaan.

Itselleni nostin kakkosen ja taidanpa nyt tosiaankin ottaa ohjeen käyttöön. Paha taipumukseni on jäädä jumiin suunnitteluvaiheeseen yhden jos toisenkin asian kanssa ihan jo pelkästään siksi, että tykkään niin kovasti tehdä suunnitelmia. Välillä on ihan hyvä ryhtyä tuumasta toiseen, joten täysin paikallaan saada siitä muistutus.

Ihanaa viikonloppua!!


Kommentoi