Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

perjantai 13. maaliskuun 2020

Ohmy! Taas täällä ihan sikamyöhässä viikonlopun tarotien kanssa… sorryy!!

Kaikenlaista mukavaa hässäkkää on ollut, Karkin synttärien juhlimista, keittiöremontin valmistelua ja sen sellaista. Se yhdistettynä aikaoptimistin planeeraustaitoihin aiheuttaa aina välillä tälläista. Nyt taitaa elämä vähitellen kuitenkin rauhoittua, kun ainakin täällä paikat yksi toisensa jälkeen sulkee oviaan. Mahtaako sitä enää päästä edes kirjastoon tai leffaan?

Mutta asiaan! Merkurius on nyt lopettanut peruuttamisen tältä erää, joten se ei nyt enää käy hätäselitykseksi mahdollisten sammakoiden pulahdellessa suusta tai myöhästelyjen ylittäessä akateemisen vartin. Aurinko viipyy vielä ensi torstaihin asti kaloissa, ja sen energian avulla enemmän tai vähemmän pakolliseksi muodostuvissa kotiaresteissa voi kehitellä ihan mukavia, itsensä hellimiseen, haaveksimiseen ja luovuuteen liittyviä aktiviteetteja.

Mutta katsotaanpas, mitä kortit kertovat tulevasta viikonlopusta. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

Onyksi

Viilentää kuumina käyviä tunteita ja tasapainottaa olemuksen eri puolia (yin & yang). Helpottaa stressiä ja surua, vahvistaa itsehillintää, moraalia ja itsekuria. Antaa voimaa ja kestävyyttä korkeidenkin tavoitteiden saavuttamiseen.

1. Miekkojen Ritari

Miekkojen Ritari edustaa päättäväisyyttä, kirkasta älyä, intohimoa, vauhdikasta etenemistä ja kunnianhimoa. Oletkin juuri nyt täynnä mahtavaa energiaa ja saat aikaiseksi paljon, kun vain kohdistat toimintasi ja voimasi niihin asioihin, jotka itse koet tärkeiksi. Itseluottamuksesi on poikkeuksellisen korkealla – nauti siitä ja hyödynnä tunne tavoitteidesi saavuttamiseen. Ymmärryksesi kattaa kaikki elämän eri osa-alueet ja siksi uskallat myös kaataa raja-aitoja ja vahvistaa vapauttasi.

Vinkki viikonlopuksi: Olet niin täynnä ihanaa energiaa ja halua aloittaa uusia asioita, että nurkan takana piilee lyhytjännitteisyyden peikko. Kannattaa yrittää olla sinkoilematta sinne tänne ja muistaa myös se, että oma vauhdikkuutesi ei oikeuta pomottelemaan muita samaan tahtiin.

2. Miekkojen 9 – Julmuus

Kortti viittaa siihen, että olet täynnä itsesyytöksiä ja välillä jopa julma itseäsi kohtaan. Taustalla on todennäköisesti tunne kyvyttömyydestä. Ratkaisuja on olemassa, mutta jostain syystä niitä vain ei pysty eikä kykene toteuttamaan. Samalla kuitenkin tiedät, että sinusta löytyy niin henkistä kuin fyysistäkin voimaa tilanteen ratkaisuun.

Vinkki viikonlopuksi: Synkkien ajatusten hautominen ja itsensä aliarvioiminen ei johda mihinkään. Meditoinnista ja sen sellaisesta on toki hyötyä, mutta juuri nyt parasta olisi, kun vain tarttuisit toimeen. Pidä pieni tauko oman pään sisällä kieriskelyssä ja tee jotain konkreettista, mikä vie asioita eteenpäin. Oli se sitten miten pieni asia hyvänsä.

3. Lanttien 4 – Voima

Rajat ja säännöt tuovat turvallisuutta ja jopa mielenrauhaa – mutta ne voivat myös estää tai hankaloittaa elämään oleellisesti kuuluvan muutoksen. Kortti symboloi itsenäisyyttä ja tarvetta pitää ohjat omissa käsissä. Tunnet oman sisäisen vahvuutesi ja olet tasapainoisen tietoinen sekä kyvykäs asettamaan järkeviä tavoitteita.

Vinkki viikonlopuksi: Pysähdy hetkeksi ja tunnustele energiaasi. Oletko noudattanut liian kanssa ulkoa saneltuja sääntöjä, tavoitellut muiden asettamia tavoitteita? Ota oma elämäsi haltuusi, mutta varo liian tiukkoja sääntöjä ja rajoituksia – ne vain heikentävät toimintakykyä.

Pahoitteluni vielä kerran tämän viikonlopun tarotien myöhästymisestä! Itselleni olisi ainakin ollut äärimmäisen hyödyllistä, mikäli olisin saanut itselleni nostamani kortin, miekkojen ritarin, viestin käyttööni jo tänään. Olen nimittäin juurikin sinkoillut tänään asiasta ja projektista toiseen saamatta oikein mitään järkevää aikaiseksi… Oh well. Ne on onneksi vain työasioita, loppuviikonloppu on vielä edessä!

Ihanaa viikonloppua!


2 Responses to “Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu”

  1. Avatar Nimetön sanoo:

    Kolahti ja lujaa tämän viikon kivi ja kortti

Kommentoi