Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 19. maaliskuun 2020

”Naisen työala tulevaisuudessa on laaja, hänen tehtävänsä tärkeä. Mitä vuosisadat, vuosituhannet ovat rikkoneet ja laiminlyöneet, se kaikki tulee hänen korjata ja parantaa.” (Minna Canth: ”Mikä on naisasian lopullinen ohjelma?”, Nuori Suomi III, 1893) .

Eli ystäväni Tinnin fb-seinältä bongatun sitaatin siivittämänä erinomaista Minna Canthin ja tasa-arvon päivää kaikille (on sitä vielä tunti jäljellä)! Ja lisättäköön nyt vielä se, että tässä kohdin ”nainen” on mielestäni vapaasti kaikkien ulottuvilla oleva elämänasenne ja perussuhtautuminen mihin tahansa – eikä niinkään varsinaisesti biologinen sukupuoli.

Ajat ovat nyt monella tapaa ankarat. Ehkä eniten jäytää kaikenlainen epävarmuus suuntaan ja toiseen. Tuttuuden häviäminen arjesta kuluttaa energiaa, vaikka kaikki olisikin periaatteessa hyvin. Mutta onneksi planeetoilta tulee hiukan supportia meille kaikille! Aurinko siirtyy tänään Kaloista Oinaan tähtimerkkiin ja sen myötä voimme sanoa heipat itsesäälissä kieriskelylle, todellisuuspakoilulle ja marttyyrin viittaan kääriytymiselle. Phuuh!

Oinaan kick ass -energia, tukevasti jalat maassa seisova vahva itseluottamus ja tulevaisuuden usko olkoon kanssamme!

Mutta katsotaanpas myös, mitä kortit kertovat tulevasta sosiaalisen eristäytymisen sävyttämästä viikonlopusta. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Lepidoliitti

Rauhoittaa ja tyynnyttää yliaktiivista mieltä. Helpottaa stressiä, tasapainottaa ja vahvistaa keskittymiskykyä. Vahvistaa oman tilan ottamista, itsenäisyyttä, ja vähentää muiden ihmisten mielipiteiden vaikutuksen alla olemista. Auttaa pääsemään eroon päässä kehää kiertävistä hyödyttömistä ajatuksista.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

1. Miekkojen 6 – Tiede

Uusia alkuja on tiedossa, mutta tällä kertaa muutos ei tiedä sen pahempia kasvukipuja vaan fiilis on ennemminkin myönteinen ja loogiseen ajatteluun tukeutuva. Ei ole mitään syytä kiirehtiä ja on ihan hyvä hankkia tietoa, mutta toisaalta kannattaa muistaa, ettei asioiden puhki analysoimisestakaan yleensä ole mitään hyötyä. Kommunikointi sujuu nyt luontevasti ja objektiivisia perusteluja on helppo vastaanottajankin kuunnella.

Vinkki viikonlopuksi: Pidä silmät ja kaikki muutkin aistit avoinna, niin eteen tulevat mahdollisuudet eivät livahda ohitse. Toisaalta tilausuuksien avautumiseen voi itsekin vaikuttaa ihan vain tarkastelemalla millaisia muutoksia sitä toivoisi omaan elämäänsä.

2. Lanttien Ässä

No nyt on kertakaikkiaan tiedossa jotain aivan mahtavaa! Lanttien ässän viestinä on suuri menestys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi, vauraus sekä eheys. Tulevina päivinä vallitsee tyytyväisyys ja kaikin tavoin hyvä olo, tasapaino ja rauha. Eheys ja turvallisuuden tunne auttaa myös pääsemään yli oman täydellisyydentavoittelun ja itsekriittisyyden aiheuttamien esteiden.

Vinkki viikonlopuksi: Ole avoin uusille asioille ja oppimiselle. Juuri nyt tilanne on otollinen ja pystyt omaksumaan paljon uutta. Nauti prosessista kiirehtimättä maaliin ja muista antaa itsellesi runsain mitoin kiitosta kaikista saavutuksistasi.

3. Maljojen 9 – Onnellisuus

Viikonlopusta näyttää tulevan sopusointuinen ja harmoninen. Elämä on tasapainossa eikä juuri nyt ole näköpiirissä mitään mittavia haasteita. Rauhallinen ja onnellinen olo tulee syvältä sisimmästä eikä sillä ole mitään tekemistä materiaalisen yltäkylläisyyden kanssa.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa antautua sisäisen hyvinvoinnin vietäväksi ja jakaa sitä mahdollisimman paljon myös ympäristöön. Kortti vapauttaa myös luovia energioita, joten nyt on mainio hetki tehdä myönteisen maailmankuvan masinoimia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

Suorastaan hämmentävän valoisat, optimistiset ja positiiviset kortit kaikille. Mutta ehkä ne on juurikin ne asiat, joita tässä maailmantilanteessa tarvitaan. Huolestuminen ja stressaaminen ei edistä mitään, joten miksi pilata niillä arvokasta nykyhetkeä, joka kuitenkin on ainoa, mikä meillä on.

Itselleni nostin kolmosen ja se osuu jälleen harvinaisen hyvin kohdalleen. Oloni tässä kaiken coronacrazinessin keskellä on ollut fatalistisen rauhallinen, syvästi kaikesta hyvästä ja ihanasta elämässäni kiitollinen – ja kyllä, vaikka maailman tila sinänsä surettaa, jokin syvempi onnellisuus on ollut kuitenkin kaikkea sävyttävä pohjavire.

Mukavaa viikonloppua! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!


Kommentoi