Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 02. huhtikuun 2020

Aikamoista menoa tämä elämä! Vaikka oikeasti siitä ei ole kuin vähän reilu pari viikkoa, kun elettiin vielä sellaista melko entisen kaltaista elämää. Silti tuntuu, että omassa päässä – itselläni ainakin – ajantaju on jo nyt asettunut aika vahvasti ennen ja jälkeen korona asentoon.

Tuli mieleeni, miten kiinalaisen uuden vuoden kohdilla käytännössä kaikki seuraamani astrologit julistivat, että nyt alkaa täysin uusi 7 – 15 vuotta kestävä ajanjakso. Jotenkin siinä vaiheessa ajattelin, että ehkä ihmiskunta herää pelastamaan maapalloa tai jotain. Mielikuvitukseni ei todellakaan riittänyt maalailemaan mitään näin kattavaa, kaikkia konkreettisesti koskettavaa muutosta.

Karanteeniaika – itse valittu tai määrätty – on pitkittyessään monella tavalla hankalaa. Tällä hetkellä lisäksi kommunikointi on erityisen haasteellista Merkuriuksen ja Neptunuksen kohdistuessa Kalojen tähtimerkkiin. Kannattaa siis yrittää chillata ja olla tarttumatta ihan jokaiseen huolimattomasti aseteltuun sanavalintaan, vaikka sekä sapelia että marttyyrinviittaa olisikin tarjolla.

Mutta katsotaanpas myös, mitä kortit kertovat tulevasta karanteeniviikonlopusta. Uusille lukijoille tiedoksi, että homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vihreä kalsiitti

Auttaa vapautumaan vanhoista hyödyttömistä tavoista ja kaavoihinkangistumisesta. Auttaa pitämään puoliaan (sopii hyvin myös lapsille!) ja tasapainottaa mieltä. Auttaa avaamaan tilanteita ja suhteita, joissa kokee tulevansa toistuvasti aliarvostetuksi ja väärinymmärretyksi. Edistää tasa-arvoa.

Fluoriitti

Tyynnyttää mieltä ja suojelee negatiiviselta energialta. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia sekä auttaa keskittymään. Fluoriitti auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Lisäksi tasapainottaa stressaavissa tilanteissa. Helpottaa keskittymistä sekä uusien asioiden oppimista ja omaksumista.

Labradoriitti

Hyvin suojeleva kivi, joka tukee erityisesti muutostilanteissa oli ne sitten henkisellä tasolla tai ihan konkreettisia. Vahvistaa intuitiota ja tukee siten päätöksenteossa. Auttaa tunnistamaan juuri sen oman polun ja poistaa pelkoja muutoksen edessä. Lisää luottamusta siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Tasaannuttaa ylikierroksilla käyvää mieltä (sopii hyvin myös ylivilkkaille tai levottomille lapsille!) ja labradoriittia on käytetty myös helpottamaan kuukautiskipuja.

1. Maljojen 10 – Täyttymys

Vain muutos on pysyvää sanotaan – ja kun suhtautuu luottavaisesti elämään ja tulevaisuuteen, asiat yleensä järjestyvät parhain päin. Toki on muutoksia ja muutoksia, mutta maljojen kymppi edustaa ehdottomasti muutosta parempaan. Luottamus ja usko saavat kaiken ilmenemään juuri oikealla hetkellä ja oikeassa paikassa. Asioiden eteen ei tarvitse taistella.

Vinkki viikonlopuksi: Muista rentoutua ja antaa asioiden edetä omalla painollaan. Tärkeää on myös katsoa ympärilleen ja olla kiitollinen ja nauttia siitä mitä on nyt. Turha ahneus vain vie ilon niistä saavutuksen hedelmistä, joista kuuluisi herkutella juuri nyt. Myös sellaisista asioista stressaaminen, joihin ei voi vaikuttaa, syö ilon tästäkin hetkestä. Siispä hengitä syvään ja luota, että elämä kyllä kantaa.

2. Maljojen Kuningatar

Pitkä vaikea aika on nyt takanapäin ja on vihdoinkin hetki hengähtää ja kerätä voimia. Kaikki kokemukset ovat lisänneet ymmärrystäsi ja voit katsoa ympärillesi ja tajuta asiat selkeämmin kuin aikaisemmin. Vaikka juuri tällä hetkellä tuntuukin, että koko maailma kaatuu ympärillä, on aivan mahdollista löytää rauhallinen lepopaikka omasta sisimmästä.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen kuningatar kehoittaa pitämään huolta itsestäsi – sekä fyysisestä että psyykkisestä puolesta, sisäisestä ja ulkoisesta kauneudesta. Raskaina aikoina ei tule pidettyä yllä kaikkia hyvinvointia lisääviä rutiineja, mutta nyt olisi oiva hetki helliä itseä lepäämällä, liikkumalla, rentoutumalla ja miksei vaikka vanhalla kunnon kasvohoidolla. Korona-arestissa sitä on aikaa vaikka pystyttää kunnon spa kylppärin tai olohuoneen nurkkaan!

3. Maljojen 8 – Uupumus

Epätyydyttävästä tilanteesta ei näytä olevan helppoa ulospääsyä. Kortti kuvaa varsin voimakasta kyllästymistä nykyiseen elämäntilanteeseen ja elämäntyyliin. Hakusessa on selkeästi jotain syvempää ja tarkoituksellisempaa. Energiaa on tullut hukattua kaikenlaiseen, mistä ei ole oikeasti iloa kenellekään. Kortti viittaa siihen, että nyt on korkea aika tsekata, missä jamassa arkipäivän rutiinit pyörii.

Vinkki viikonlopuksi:  Nyt on tosi hyvä aika sanoa selkeä ei kaikille energiavarkaille – oli ne sitten ei-toivottuja ihmissuhteita tai huonoja ja kuluttavia elämäntapoja. Kortin viesti on kaksijakoinen: rajat kannattaa laittaa sekä ulkoa tuleville paineille ja vaatimuksille, mutta myös yhtälailla tarkastella omia rutiinejaan. Riittävä uni, laadukas ravinto ja päivittäinen liikunta on hyvinvoinnin selkäranka. Rutiineista kannattaa pitää kiinni näin poikkeustilankin aikana, vaikka sitten vähän uudistetussa muodossa.

Mutta siis nyt en kyllä kestä! Sekä maljojen kymppi että maljojen kuningatar tulivat molemmat myös viime viikolla. Ja minä satuin nostamaan itselleni maljojen kympin kummallakin kertaa! Nyt täytyy kyllä todellakin oikein syventyä sen sanomaan kiitollisuudesta, luottamuksesta ja levollisuudesta.

Kaiken kaikkiaan näyttää tunteet ja ihmissuhteet olevan pinnalla aivan kaikilla, kun jokainen tämän viikon kortti on maljojen arkanasta.

Eipä sitten muuta kuin mukavaa viikonloppua! Toivottavasti pysytte terveinä ja mielikuvitusta riittää löytämään kultareunuksen nyt tästäkin oudosta kollektiivisesta kokemuksesta!

 


Kommentoi