Torstai Tarot – Pääsiäis-special!

torstai 09. huhtikuun 2020

Kiirastorstai-iltaa!

Mitenkäs siellä voidaan? Toivottavasti pärjäilette vallitsevan tilanteen kanssa. Juuri hetki sitten puhuttiin Karkin kanssa, miten meillekin, joilla periaatteessa kaikki on hyvin eikä mitään suurta pelkoa sen paremmin terveyden kuin taloudenkaan suhteen, elämä juuri nyt on jotenkin ihan älyttömän väsyttävää. Koko tilanne vie niin paljon energiaa, että vaikka itse nyt ”säästän” melkein kaksi tuntia päivässä pois jääneissä työmatkoissa, olen iltaisin aivan kertakaikkiaan puhki.

Nyt on erityisen tärkeää muistaa tasapaino – johon kuuluu myös lepääminen (muistutus meille suorittajille!) ja itsestä huolehtiminen. Siitä muistuttaa myös eilinen täysikuu vaa’an tähtimerkissä. Kaiken selviytymisen keskellä pitää elämästä löytyä myös kauneutta ja inspiraatiota.

Mutta katsotaanpas myös, mitä kortit kertovat tulevasta pääsiäisestä. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Rutiili vuorikristalli

Erityinen vuorikristallin olomuoto, jossa kirkkaan kristallin sisällä näkyy puikulamaisia mustia turmaliinihiukkasia. Se tasapainottaa ihmissuhteita ja auttaa harmonian löytämisessä parisuhteeseen. Rutiili vuorikristalli tukee ongelmanratkaisua siten, että ongelman ydin, perimmäinen syy löytyy. Sen avulla voi myös halutessaan herättää ja stimuloida intohimoa liittyen niin työhön, tehtäviin, ihmisiin tai mihin vain voiman haluaakaan kohdistaa – samoin kuin seksualiteettiä.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Howliitti

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa löytämään ja vahvistamaan omaa kunnianhimoa. Se vahvistaa ja auttaa myös tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Fyysisellä tasolla kivi yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin. On myös suositeltavaa pitää howliitteja vuoteen ympärillä, sillä se karkottaa unettomuutta.

1. XV – Paholainen

Kortin nimi johtaa helposti negatiivisiin ajatuksiin, mutta paholaisen energia on aivan mahdollista suunnata myös kaikkeen positiiviseen. Voimakas maanläheinen aistillisuus ja maskuliininen voima antaa rohkeutta kohdata totuus sellaisena kuin se on. Nyt pääsiäisenä onkin kaikki mahdollisuudet olla säkenöivin, hurmaavin ja kiehtovin oma itsesi. Mitään ei kuitenkaan kannata tehdä tai sanoa unohtaen oma herkkyys ja haavoittuvaisuus. 

Vinkki pääsiäiseksi: Tahdonvoima on hyvä asia ja on tärkeää tehdä valintoja oman sisäisen näkemyksen mukaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on sinun totuutesi. Vaikka olisit miten vakuuttunut, läheisilläsi on oikeus tehdä omat päätöksensä ja valintansa. Nauti omista valinnoistasi, mutta samalla kannattaa muistaa, että muut tekevät omat valintansa sinusta riippumatta. Kortti sisältää myös varoituksen myrkyllisistä ihmissuhteista tai elämäntavoista. Ehkä kantsii tsekata, miten sillä alueella menee, arvioida tilanne rehellisesti ja tehdä tarvittavat toimenpiteet.

2. Maljojen 2 – Rakkaus

Lempeyttä, lämpöä ja tunteiden vastavuoroisuutta näyttäisi olevan pääsiäisen ohjelmassa. Elämän rytmi tuntuu olevan tasapainossa ja kaipaat lähinnä turvallisuuden tunnetta ennemmin kuin sykettä nostattavia seikkailuja – mikä onkin erityisen hyvä nyt, kun seikkailujen tulee olla lähipiiriin sovellettavia. Uskalla antautua ehdoitta rakkaudelle ilman pelkoa, että tämä olisi nyt jotain koronakriisin aiheuttamaa ja vailla todellisuuspohjaa.

Vinkki pääsiäiseksi: Rakkaus ei kiellä eikä tuomitse, rakkaus ei vaadi vastapalveluksia edes verhottuna näennäiseen vastavuoroisuuden valepukuun. Pyri elämään joka hetki tiedostaen sekä muistaen, että maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välillä roihuava parantava rakkauden tuli voi palaa niin kumppanien kuin ystävienkin välillä, mutta toivottavasti myös kaikkien meidän sisällä, kunnioittaen minuuden eri puolia. Erityisesti näin erityisten olosuhteiden vallitessa, kortti korostaa rakkautta, lempeyttä ja sallivuutta omaa itseä kohtaan.

3. XVIII – Kuu

Voi olla että pääsiäisestä tulee hiukan raskas. Näyttää siltä, että pitkäaikaiset ongelmat kulminoituvat – ehkä karanteeni ja sosiaalisen hässäkän taukoaminen on antanut tilaa kipukohtien ilmaantumiseen. Mutta nyt on kuitenkin viimeisen koettelemuksen aika. Hyvä uutinen on se, että heti sen jälkeen on taas valoisampaa ja helpompi hengittää. Tällaisessa tilanteessa olisi aivan kullanarvoista, jos voi tukeutua johonkuhun, jolla on viisautta ja elämänkokemusta. Kenenkään ei pitäisi tarvita taivaltaa ihan yksinään koettelemuksien karikossa.

Vinkki pääsiäiseksi: Nyt on hyvä olla aika varovainen ja välttää impulsiivista heittäytymistä sinne tai tänne. Eristäytymistilanne voi myös turhaankin kärjistää ajatuksia. Jotkut ratkaisut saattavat vaikuttaa helpoilta ja houkuttelevilta, mutta muista joka hetki olla uskollinen itsellesi ja välttää tekemästä kompromisseja, joita et oikeasti halua – vaikka se sitten tarkoittaisikin sitä, että asiat eivät poistu kevyesti päiväjärjestyksestä. Joku saattaa suorastaan yrittää valehdella sinulle päin naamaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että sitä on aina pimeintä juuri ennen sarastusta!

No kylläpäs nyt tuli pääsiäiseksi isoja kortteja! Itselleni nostin kolmosen, eli suuren arkanan kuun. Se on yksi tarot-pakan haasteellisimmista korteista, mutta toisaalta sopii tilanteeseeni ihan täydellisesti. Onneksi ympärilläni on ihmisiä, joihin voin luottaa ja joiden kanssa voin vatvoa hankalampiakin asioita kuin pieleen menneitä Tinder-deittejä.

Mukavaa ja rauhallista pääsiäistä! Stay safe!!


Kommentoi