Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 23. huhtikuun 2020

Uuden kuun aika ja aivan huikean ihanat aurinkoiset kelit – niin mahtavaa! Juuri eilen pidettiin oikein mukavat ”illanvietot” virtuaalisesti Suomen ystävieni kanssa ja yhteen ääneen huokailtiin sitä, että miten vielä tuhannesti raskaampaa olisi, jos tämä coronacraziness olisi osunut marraskuun pimeisiin. Nyt sentään on valoisaa, ulkona mukavaa ja muutenkin kevät on kaikkineen ihan toiveikasta luonnon heräämisen aikaa.

Jos nyt kuitenkin olo on ihan erityisen raskas ja vetämätön – siis ihan senkin lisäksi, että kyllähän tämä erilaisessa arjessa navikoiminen vie voimia, vaikkei mitään erityistä omalle kohdalle olisi osunutkaan – voin kertoa, että tämän uuden kuun energiat ovat hiukan poikkeukselliset. Uusi kuu Härän tähtimerkissä on toisaalta melko maanläheinen, mutta ilmassa on myös paljon raskassoutuista vanhojen asioiden ja ongelmien esille pulpahtelua. Sinänsä hyvä, sillä vain siten voi käsittelemättömistä asioista tehdä selkoa ja heittää niille sitten lopulliset heipat. Nyt on myös erinomainen hetki tsekata raha-asiat reilaan!

Mutta katsotaanpas nyt ne kortit!

Mahdollisille uusille kävijöille tiedoksi, että homma toimii näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

Brecciated Jasper (Jaspisbreksia)

Auttaa pitämään jalat tukevasti maan kamaralla. Se kohottaa myös mentaalista selkeyttä poistaen kaikenlaista ylimääräistä päänsisäistä hälyä. Jaspisbreksia on lujuuden ja elinvoiman kivi. Sitä voidaan käyttää löytämään selkeys ja fokus aikaisemmin pirstaleiselta vaikuttavaan tilanteeseen, tapahtumaan, kokemukseen tai elämään yleensä. Vahvistaa terveyttä.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

1. Sauvojen 3 – Hyve

Nyt on hyvä aika luottaa omaan sisäiseen vahvuuteen. Ei ole mitään syytä valahtaa takaisin entisiin huonoihin tapoihin tai väärältä tuntuviin tilanteisiin/ihmissuhteisiin. Rehellisyys itselle on kaikkein tärkeintä, sillä sitä kautta tulee voimaa ja usko omiin kykyihin. Tarkastele elämäntilannettasi ja itseäsi kypsästi ja objektiivisesti. Iloitse eteen sattuvista lämpimistä kohtaamisista.

Vinkki viikonlopuksi: Luota itseesi, niin kaikki alkaa loksahdella paikoilleen ilman suurempaa kamppailua tai stressiä. Nyt  on hyvä hetki pitää huolta omasta tasapainosta, kehosta, mielestä ja sielusta – sekä jakaa hyvää oloa muillekin. Sinulla on niin paljon annettavaa!

2. Lanttien Prinssi

Nyt on hyvä hetki asettaa selkeitä ja konkreettisia tavoitteita sille, mitä haluat saavuttaa. Luvassa on energiaa, näkemystä ja vanhaa kunnon sisukkuutta, kunhan vain tiedät, mitä kohti haluat työskennellä. Kortti neuvoo tekemään yhden asian kerrallaan ja kunnolla – sinne tänne sinkoileminen ei vie eteenpäin eikä ainakaan lähemmäksi tavoitetta.

Vinkki viikonlopuksi: Ehkä ajattelet, että se, mitä kohti haluat työskennellä, on oma asiasi, mutta vaikka tykkäisitkin puurtaa itseksesi, kannattaa kysyä asiantuntijan tai kokeneen ihmisen neuvoa. Lisäksi energinen lanttien prinssi sanoo, että juuri nyt on oikea hetki aloittaa se liikkumismuoto tai treeni, jota olet pyöritellyt päässäsi, mutta et ole saanut aikaiseksi.

3. Maljojen Kuningatar

Kortin lootuksenkukat symboloivat rakkautta ja anteliaisuutta, haikara uuden alkua. Koti joko fyysisenä paikkana tai mielentilana on tänä viikonloppuna tärkeässä asemassa. Turvallisessa mielentilassa myös alitajunnasta tuleva tieto virtaa vapaasti ja uskallat myös kuunnella näitä viestejä avoimesti ja tuomitsematta. Mielikuvituksessasi on todella virtaa tänä viikonloppuna, mutta liiallista alitajunnassa pyöriskelyä ja asioiden turhaa vatvomista kannattaa välttää.

Vinkki viikonlopuksi: Kaikki eivät nyt välttämättä pysy ihan mukana, kun ideoit uutta ja näet visioita. Omiin tunteisiin kannattaa kuitenkin luottaa ja kun paketoit asiasi rakkauden ja lämmön täyttämäksi viestiksi, muiden on myös helpompi pysyä mukana ja hyväksyä ajatuksesi.

Haha! Nyt tuli hyvä! Nosti itselleni ykkösen, eli sauvojen kolmosen ja ihan kuin tilattuna tuli muistutus siitä, että tässä koronakaranteenin aikana tavaksi ottamani tunnin tehokävelylenkki kannattaa pitää ohjelmassa! Tänään just mietin, että onkohan siitä mitään hyötyä (tietenkin on, kaikesta liikunnasta on – tiedetään..), kun kunto ei tunnu nousevan lainkaan. No, en nyt ehkä olisi muutenkaan tosissani lopettanut lenkkejäni – siinä tapauksessa en juuri poistuisi kotoa kuin roskia viemään, mutta hyvä, että tuli nyt oikein korteilla vahvistettua!

Oikein hyvää viikonloppua! Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta! <3


2 Responses to “Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Kiitos taas postauksesta! Millä metodilla valitset nämä viikottaiset kortit?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiva, jos tykkäsit!

   Sekoitan ensin kortit huolellisesti. Sitten laitan pakan pöydälle ja nostan kristallin avulla aina kunkin kortin. Siinä mielessä myös tavallaan kivelläkin on jonkin verran muutenkin merkitystä kuin vain olla koristeena!

Kommentoi