Torstai Tarot – Vappu edition!

torstai 30. huhtikuun 2020

Yritin nyt oikein tsempata, että saisin vapun tarotit ajoissa eetteriin. Tosin tänä vuonna kevään juhla ei tarkoittane sen paremmin odotettuja kuin odottamattomiakaan kohtaamisia juhlahumussa kenellekään meistä. Hurjan monet jaksavat kylläkin ainaki Instagam-feedini perusteella järkkäillä virtuaalisia vappu-kinkereitä. Pisteet tsemppihengestä heille!

Planeetat ovat aikamoisessa liikkeessä tällä hetkellä, eli ei ole mikään ihme, jos olo on levoton ja mieli sinkoilee sinne tänne. Onneksi siellä Suomessakin on kuitenkin ihan sallittua lähteä ulos raikkaaseen ilmaan tuulettumaan. Se tekee hyvää muutenkin coronacationin pehmentämille aivoille.

Katsotaanpas, mitä kortit kertovat vappuviikonlopusta!

Uusille kävijöille tiedoksi ja muillekin muistutukseksi, miten homma toimii:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Onyksi

Viilentää kuumina käyviä tunteita ja tasapainottaa olemuksen eri puolia (yin & yang). Helpottaa stressiä ja surua, vahvistaa itsehillintää, moraalia ja itsekuria. Antaa voimaa ja kestävyyttä korkeidenkin tavoitteiden saavuttamiseen.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

Lapis latsuli

Voimistaa tietoisuutta ja tuo syvän rauhan. Auttaa irtautumaan kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta, lisää itsevarmuutta ja voimistaa itseilmaisua. Se vahvistaa rehellisyyttä ja objektiivisuutta sekä voimistaa myötätuntoa. Lisäksi se helpottaa stressiä tuomalla järjestystä sekä elämään että kiireiseen mieleen. Auttaa oman tien ja ”mission” löytämisestä.

1. XXI – Maailmankaikkeus

Jatkuva muutos on tosiasia, joten sitä ei kannata pelätä. Luottamus elämän kantamiseen auttaa tasapainon saavuttamisessa – erityisen tärkeää juuri näin poikkeusaikoina. Keinotekoisia rajoituksia kannattaa välttää oli ne sitten ulkopuolelta tulevia tai oman sisäisen tuomarin sanelemia. Virallisia ja oikeita rajoituksia pitää tietenkin noudattaa, niistä tässä ei nyt ole kyse. Olet selkeästi saavuttanut nyt jonkin päämäärän. Nauti siitä ja anna itsellesi lupa hengähtää hetkinen.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on eheytymisen aika. Elämä on tulvillaan täyttymystä ja iloa, keveyttä ja rauhaa, kun vain jaksat uskoa siihen, mikä tietty juuri nyt voi olla aika haasteellista. Nyt on todellakin aika onnitella itseä kaikista saavutuksista, juhlia ja korjata satoa. Älä anna sisäisen kriitikkosi lannistaa hyvää mieltäsi: olet päässyt päämäärään ja siitä pitää olla iloinen, sitä kannattaa juhlia.

2. XVI – Torni

Tornia pidetään yhtenä tarot-pakan haasteellisimmista korteista, joten jos valitsit tämän, voipi olla, että viikonlopusta tulee aavistuksen myrskyisä. Kaikkea vanhaa ja jumittunutta tulee katsottua kriittisesti ja pilvilinnojen tai toiveajattelun päälle rakennetut perustat järkkyvät. Kaikki karanteenit ja sosiaalinen eristäytyminen luonnollisesti vielä kärjistää tätä. Kaikki vanha, mikä ei toimi, on aika panna roviolle. Kaikessa uudistusvimmassaan Torni on kuitenkin myös erittäin tsemppaava kortti – vähän siihen tyyliin kuin klassinen slogan-huoneentaulu sanoo: ”If you have been waiting for a sign, this is it”.

Vinkki viikonlopuksi: Merkittävät muutokset tuntuvat aina raskailta ja vaikeilta, mutta vastustelemalla ja pitämällä ehdoin tahdoin kiinni epätoimivasta vanhasta, tekee prosessista itselleen vain vieläkin vaikeamman. Kannattaa muistaa miltä tuntuu, kun on tehnyt kunnollisen ja perusteellisen siivouksen kotona. Samanlainen rauha, tyytyväisyys ja ilo on saavutettavissa myös kaikilla elämänalueilla, vaikka itse siivoushomma tuntuisikin raskaalta. Tornin kuvaama muutos on väistämätön, halusit tai et.

3. Sauvojen Ritari

Tiedossa on sisäistä kasvua ja kehittymistä. Juuri nyt sinulla on kaikki mahdollisuudet ja voima hävittää ympäriltäsi epätoivottuja negatiivisia asioita, jotka estävät etenemästä parhaaksi versioksi omasta itsestäsi. On aika jättää liian pieneksi ja ahdistavaksi käynyt haarniska taakse ja laukata kohti unelmia. Hovikortit viittaavat toisinaan ihan konkreettisesti ihmisiin, joten voi olla, että energinen uusi alku tulee kohdallesi pelottoman ja tulisieluisen nuoren miehen muodossa. Riippuu tietty kunkin harjoittaman eristyksen tasosta onko ketään kuvausta vastaavia mieshenkilöitä kohtaamisetäisyydellä.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa pitää silmät, korvat ja muutkin aistit avoimina. Mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen saattavat tulla eteen yllättävässäkin muodossa, joten kantsii olla tarkkana, että tilaisuus ei mene ohi. Kannattaa myös keskittyä olemaan kiitollinen kaikesta, mistä se vain on mahdollista – juuri mikään ei ole yhtä kuolettavaa negatiivisille energioille kuin kiitollisuus.

Kylläpäs tuli nyt isoja ja vaikuttavia kortteja!

Itselleni nostin kolmosen, eli sauvojen ritarin. Niin kovasti kuin toivottaisinkin elämääni tervetulleeksi uuden pelottoman tulisieluisen nuoren miehen, enpä usko, että harjoittamani eristys mahdollistaa mitään uusia kohtaamisia. Ellei hän sitten karauta ratsullaan meidän pihaan, missä kyykin pylly pystyssä kuopsuttelemassa siirtolapuutarhapalstaani. Vasurilla.

No, mielelläni keskityn myös olemaan kiitollinen kaikesta ihanasta ja kivasta elämässäni – kuten vaikka juuri tuosta palstasta, josta on tulossa kertakaikkiaan aivan ihana! Karkki, Cissi ja Peetu siellä ovat kaiken työn tehneet – ja sekin on niin ihanaa, että palstahommissa ollaan saatu tavata ja viettää aikaa yhdessä ulkoilmassa nyt, kun normaalit päivälliset sun muut on katkolla.

Kivaa vappua ja ihanaa viikonloppua kaikesta huolimatta! Otetaan iisisti ja ollaan itsellemme sekä toisillemme armollisia! <3


2 Responses to “Torstai Tarot – Vappu edition!”

  1. Avatar Nimetön sanoo:

    Sä voit Minttu antaa pisteet itsellesi,että olet jaksanut tehdä ihania ja voimaannuttavia juttuja tänne koko kevään ajan. Kiitos niistä ja kuplivaa vappua!

Kommentoi