Torstai Tarot – viikonlopun energiat ja ennustukset by Minttu

torstai 07. toukokuun 2020

Ihan vain yleishyödyllisenä informaationa ajattelin kertoa, että tänään on torstai!

Ei nyt niin, ettenkö ihan oikeasti tietäisi mikä päivä on meneillään – tai kuvittelisin, että asia olisi epäselvä teille siellä ruudun toisella puolella – mutta kyllä se hiukan pistää pollaa sekaisin, kun pihahommia, roskien vientiä tai metsälenkkejä lukuunottamatta ei poistu kotoa – ja lisäksi osa-aikalomautettuna työ- ja vapaa-aika sotkeutuu varsin hämäräksi massaksi ilman selkeitä rajoja.

Torstai tietää tietenkin torstai taroteja ja tänään onkin yksi koko vuoden 2020 merkittävimmistä astrologisista käännekohdista. Helmikuun 9. alkoi neljän supertäysikuun putki, joista viimeinen osuu juuri tälle päivälle. Täysikuu Skorpionin tähtimerkissä on muutenkin varsin vaikuttava ja supermoon vielä tehostaa sen vaikutusta.

Merkkinä Skorpioni symboloi uudistautumista ja uudesti syntymistä. Tämän täysikuun aikana on siis erityisen otollista päästää irti kaikesta vanhasta painolastista ja manifestoida sitä, mitä elämältään haluaa. Kannattaa myös tsekata, onko helmikuun 9. tienoilta joitakin keskeneräisiä asioita, jotka nyt viimeistään pitäisi saattaa päätökseen.

Mutta katsotaanpas nyt ne kortit!

Mahdollisille uusille kävijöille tiedoksi, että homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Vihreä Aventuriini

Vihreä Aventuriini on yleisrauhoittava ja parantava kivi. Hillitsee hermoromahdustilanteissa ja helpottaa migreenin ja kroonisen päänsäryn oireita. Lisää tunteiden tasapainoa ja auttaa päätöksenteossa ammatinvalintaan tai vaihtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Auttaa univaikeuksissa.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

1. Maljojen Kuningatar

Kortin lootuksenkukat symboloivat rakkautta ja anteliaisuutta, haikara uuden alkua. Koti joko fyysisenä paikkana tai mielentilana on tänä viikonloppuna tärkeässä asemassa. Turvallisessa mielentilassa myös alitajunnasta tuleva tieto virtaa vapaasti ja uskallat myös kuunnella näitä viestejä avoimesti ja tuomitsematta. Mielikuvituksessasi on todella virtaa tänä viikonloppuna, mutta liiallista alitajunnassa pyöriskelyä ja asioiden turhaa vatvomista kannattaa välttää.

Vinkki viikonlopuksi: Kaikki eivät nyt välttämättä pysy ihan mukana, kun ideoit uutta ja näet visioita. Omiin tunteisiin kannattaa kuitenkin luottaa ja kun paketoit asiasi rakkauden ja lämmön täyttämäksi viestiksi, muiden on myös helpompi pysyä mukana ja hyväksyä ajatuksesi.

 2. Lanttien Prinssi

Nyt on hyvä hetki asettaa selkeitä ja konkreettisia tavoitteita sille, mitä haluat saavuttaa. Luvassa on energiaa, näkemystä ja vanhaa kunnon sisukkuutta, kunhan vain tiedät, mitä kohti haluat työskennellä. Kortti neuvoo tekemään yhden asian kerrallaan ja kunnolla – sinne tänne sinkoileminen ei vie eteenpäin eikä ainakaan lähemmäksi tavoitetta.

Vinkki viikonlopuksi: Ehkä ajattelet, että se, mitä kohti haluat työskennellä, on oma asiasi, mutta vaikka tykkäisitkin puurtaa itseksesi, kannattaa kysyä asiantuntijan tai kokeneen ihmisen neuvoa. Lisäksi energinen lanttien prinssi sanoo, että juuri nyt on oikea hetki aloittaa se liikkumismuoto tai treeni, jota olet pyöritellyt päässäsi, mutta et ole saanut aikaiseksi.

3. Miekkojen Kuningatar

Nyt on korkea aika luopua vanhoista rooleista ja kaavamaisesta ajattelusta. Luota omaan sisäiseen voimaasi. Kirkas looginen ajattelu ja päätöksenteko ei sulje pois sitä, etteikö tunteillakin ole oma paikkansa päätöksiä tehtäessä. Tärkeintä on se, että kaikki elementit ovat tasapainossa eikä lopputokseen päästä vain tunteiden tai ainoastaan järjen varassa.

Vinkki viikonlopuksi: Joskus toimintatapojen muuttaminen on selkein tie tasapainoon ja hyvään oloon. Kannattaa uskaltaa luottaa oman elämänkokemuksen tuomaan viisauteen – siihen, joka kumpuaa syvältä mahan pohjasta. Joskus sitä vain tietää nopeasti ja intuitiivisesti, miten pitää toimia.

Ihan ensimmäiseksi sellainen huomio, että kaikki tämän viikonlopun kortit ovat hovi-kortteja. Se viittaa aivan selkeästi siihen, että ihmissuhteet ovat pinnalla ihan riippumatta siitä, minkä kortin sattui nostamaan. Toivottavasti karanteeniaika ei ole koetellut lähimpiä suhteitasi tarpeettoman lujasti – ja toivotan tosi paljon voimia kaikille, jotka kamppailevat poikkeusolojen aiheuttamissa (tai esille nostamissa) ihmissuhdekriiseissä.

Itselleni nostin ykkösen eli maljojen kuningattaren – ja voin ihan heti sanoa, että se on yksi lempparikorteistani koko tarot-pakassa! Rakastan sen henkimää lämpimän positiivista ja ei-vaativaa aikaansaavaa energiaa ilman suorituspaineita tai tulosodotuksia. Siis että uutta syntyy ja mennään eteenpäin, mutta pehmeästi, iloisesti ja lämpimästi. Taas kyllä myös hiukan nauratti, miten täydellisesti kortti sopii tilanteeseeni. Koti on, monestakin syystä – eikä vähiten olosuhteiden pakosta – erittäin tärkeässä asemassa. Ja uuden syntymääkin olen hautonut jo jonkin aikaa… pikkuhiljaa pitäisi alkaa tehdä päätöksiä, mutta lupaan, että kerron niistä enemmän sitten, kun sen aika on!

Ihanaa viikonloppua ja hyvää vointia!! Nyt kantsii muuten napata kamera kainaloon ja lähteä ottamaan hienoja kuvia superkuusta, jos vain taivas on kirkas. Täällä meillä on ollut koko päivän tosi pilvistä, mutta nyt näkyy sininen taivas – eli iltalenkkiä pukkaa!


Kommentoi