Torstai Tarot – uusien alkujen viikonloppu

torstai 25. kesäkuun 2020

Torstai Tarot is BACK!

Olen tässä välillä kyllä katsonut kortteja itselleni, mutta silti tuli jo ihan kova ikävä Torstai Tarotin pariin. Jatketaan pääasiassa samaan tyyliin kuin tähänkin asti, mutta olen tässä ehtinyt tulla tutuiksi parin muunkin Tarot-pakan kanssa tavallisesti käyttämäni Aleister Crowlyn Thoth-tarotien lisäksi. Saattaa siis olla, että jossain vaiheessa tuleekin ihan eri näköisiä kortteja, mutta muuten meininki pysyy samana.

Planeetoista sen verran, että juuri juhannuksen alla alkanut Merkuriuksen peruutus jatkuu yhä 12.7. asti. Blogijutun otsikko mainitsee, että tulossa on uusien alkujen viikonloppu, vaikka mitään isompaa ei normaalisti peruutuksen ajalle suositella. Merkuriuksen peruutus rapujen tähtimerkissä on kuitenkin energioiltaan erilainen ja etenkin sellaiset uudet alut, joihin liittyy vanhan väärinkäsityksen sopiminen, menneisyyden peikkojen kanssa ystävystyminen tai mikä tahansa aikoinaan koettu epäkohta, joka nyt saadaan sovittua, ovat nyt todella myötätuulessa.

Katsotaanpas nyt seuraavaksi ne kortit! Uusille kävijöille tiedoksi, homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

Labradoriitti

Hyvin suojeleva kivi, joka tukee erityisesti muutostilanteissa oli ne sitten henkisellä tasolla tai ihan konkreettisia. Vahvistaa intuitiota ja tukee siten päätöksenteossa. Auttaa tunnistamaan juuri sen oman polun ja poistaa pelkoja muutoksen edessä. Lisää luottamusta siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Tasaannuttaa ylikierroksilla käyvää mieltä (sopii hyvin myös ylivilkkaille tai levottomille lapsille!) ja labradoriittia on käytetty myös helpottamaan kuukautiskipuja.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

1. Sauvojen Ässä

Tulevat päivät vaikuttavat olevan täynnä puhdistavaa tulista energiaa. Kaikesta vanhasta ja raskaasta vapautuminen, totuudellisuus ja uuden luominen on nyt vahvasti pinnalla. Kortin taustalla säkenöivät salamat symboloivat henkistä heräämistä ja oman sisäisen palon – ja valon – löytämistä.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen ässä on täynnä puhdasta energiaa, joka antaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista. Valtava määrä sisäistä voimaasi on vapautumassa käyttöön. Nauti energiastasi kaikin voimin – menneisyyteen ei enää voi eikä kannata takertua. Voit saavuttaa ihan mitä tahansa, kun vain suuntaat voimavarasi oikein.

2. Sauvojen Ritari

Tiedossa on sisäistä kasvua ja kehittymistä. Juuri nyt sinulla on kaikki mahdollisuudet ja voima hävittää ympäriltäsi epätoivottuja negatiivisia asioita, jotka estävät etenemästä parhaaksi versioksi omasta itsestäsi. On aika jättää liian pieneksi ja ahdistavaksi käynyt haarniska taakse ja laukata kohti unelmia. Hovikortit viittaavat toisinaan ihan konkreettisesti ihmisiin, joten voi olla, että energinen uusi alku tulee kohdallesi pelottoman ja tulisieluisen nuoren miehen muodossa.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa pitää silmät, korvat ja muutkin aistit avoimina. Mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen saattavat tulla eteen yllättävässäkin muodossa, joten kantsii olla tarkkana, että tilaisuus ei mene ohi. Kannattaa myös keskittyä olemaan kiitollinen kaikesta, mistä se vain on mahdollista – juuri mikään ei ole yhtä kuolettavaa negatiivisille energioille kuin kiitollisuus.

3. XV – Paholainen

Kortin nimi johtaa helposti negatiivisiin ajatuksiin, mutta paholaisen energia on aivan mahdollista suunnata myös kaikkeen positiiviseen. Voimakas maanläheinen aistillisuus ja maskuliininen voima antaa rohkeutta kohdata totuus sellaisena kuin se on. Tänä viikonloppuna on kaikki mahdollisuudet olla säkenöivin, hurmaavin ja kiehtovin oma itsesi. Mitään ei kuitenkaan kannata tehdä tai sanoa unohtaen oma herkkyys ja haavoittuvaisuus.

Vinkki viikonlopuksi: Tahdonvoima on hyvä asia ja on tärkeää tehdä valintoja oman sisäisen näkemyksen mukaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on sinun totuutesi. Vaikka olisit miten vakuuttunut, läheisilläsi on oikeus tehdä omat päätöksensä ja valintansa. Nauti omista valinnoistasi, mutta samalla kannattaa muistaa, että muut tekevät omat valintansa sinusta riippumatta.

Nostin itselleni ykkösen, eli sauvojen ässän. Sinänsä huvittavaa, että oloni on ollut viimeaikoina sumuinen ja nyt vielä tämän lämpöaallon vuoksi aikas flegmaattinen, mutta olen kuitenkin nostanut tuon samaisen energiaa ja voimaa tihkuvan kortin itselleni viimeaikoina useampaankin kertaan. Ehkä nyt sitten pitäisi pikkuhiljaa alkaa ammentaa inspiraatiota omista sisäisistä voimavaroista. Ehkä sieltä jotain löytyy kaikesta huolimatta!

Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa auringosta, mutta olkaa varovaisia!


2 Responses to “Torstai Tarot – uusien alkujen viikonloppu”

  1. Avatar Nimetön sanoo:

    Valitsin kivistä labradoriitin ja korttini on siksi sauvojen ritari. Ja täytyy kyllä sanoa, että sekä kivi että kortti ovat tämän hetkiseen tilanteeseeni aivan täydelliset! Nyt täytyy pitää mieli kirkkaana ja aistit avoimina.

Kommentoi