Torstai Tarot – täydenkuun viikonloppu

torstai 02. heinäkuu 2020

Sunnuntaina on täysikuu – ja sen voima tuntuu jo nyt. Mikäli siis tulee sellainen olo, että haluttaisi pysähtyä, miettiä omia valintoja, arvioida uudelleen tehtyjä valintoja etsetera – niin siitä vaan. Parempaa hetkeä reflektointiin ja ylimääräisestä painolastista irroittautumiseen ei hetkeen tule. Muutenkin kannattaa kuulostella omaa sisintä ja tehdä jotain, mikä saa aidosti sen sisälläsi asuvan lapsen iloiseksi.

Korteilla on myös jotain tärkeää kerrottavanaan tulevasta viikonlopusta. Uusille kävijöille tiedoksi, homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Jaspis

Positiivisuuden kivi, joka suojelee negatiivisuutta vastaan. Eheyttää, lisää tyyneyttä ja mielenrauhaa, lohduttaa. Auttaa päämärättömyyteen.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

Brecciated Jasper (Jaspisbreksia)

Auttaa pitämään jalat tukevasti maan kamaralla. Se kohottaa myös mentaalista selkeyttä poistaen kaikenlaista ylimääräistä päänsisäistä hälyä. Jaspisbreksia on lujuuden ja elinvoiman kivi. Sitä voidaan käyttää löytämään selkeys ja fokus aikaisemmin pirstaleiselta vaikuttavaan tilanteeseen, tapahtumaan, kokemukseen tai elämään yleensä. Vahvistaa terveyttä.

 1. Sauvojen Prinsessa

Tiedossa on innostusta, uutta luovaa kasvun energiaa ja pirskahtelevaa iloa, joka saattaa ilmetä ihan fyysisenä haluna hypähdellä ja tanssahdella. Kokemasi pelko on menettänyt tai parhaimmillaan menettämässä otteensa sinusta ja tunnet kuin sisälläsi alkaisi kevät – jäät sulavat, uutta alkaa versota siellä täällä ja innostuksesi avulla näet, mitä kaikkia upeita kukkia sieltä onkaan tulossa. Käytä tämä energia hyödyksesi!

Vinkki viikonlopuksi: Suuressa innostuksen ja energialatauksen pyörityksessä voi käydä niin, että sitä alkaa sekoilla ihan liian moneen suuntaan ja sitten lopulta mistään ei tule mitään. Sauvojen prinsessa ei kehota tarkastelemaan pulppuavia ideoita mitenkään erityisen kriittisesti – sen aika on myöhemmin – mutta täydellinen sekasorto aiheuttaa vain turhautumista. Nyt on myös oikea hetki tarkastella, onko elämässäsi jotakin, mikä estää nauttimasta siitä täysipainoisesti ja keskittää energiaa sinne, ilon kautta.

2. Miekkojen 8 – Häirintä

Näyttää siltä, että edessäsi on valinta kahden vaihtoehdon välillä. Päätös on vaikea, sillä heti, kun olet kallistumassa yhden vaihtoehdon kannalle, toinen alkaakin vaikuttaa paremmalta. Tietämättömyys rassaa hermoja ja tuntuu ahdistavalta.

Vinkki viikonlopuksi: Joskus kannattaa laittaa jäitä hattuun ja olla ryntäämättä päätökseen, vaikka vaihtoehtojen välillä häilyminen tuntuisikin epämiellyttävältä. Sietämällä hetkittäistä epätietoisuutta voit kerätä lisää tietoa ja tehdä päätöksen omista lähtökohdistasi etkä kuuntelemalla ympäristöstä tulevia vaatimuksia ja toiveita. Joskus pitää myös hyväksyä se, että oikeaksi kokemasi vaihtoehto ei nyt tällä kertaa ole mahdollinen.

3. III – Hallitsijatar

Syvä henkisyys ja maanläheinen käytännöllisyys ovat nyt tasapainossa toistensa kanssa. Viikonlopusta on hyvällä tahdolla tulossa sopusointuinen, myötätunnon ja hyväksymisen ollessa päällimmäiset elementit. Rakkauden lempeällä voimalla voi saada aivan uskomattoman paljon aikaiseksi. Rauhallinen viipyminen tässä hetkessä antaa mahdollisuuden luoda luottavainen katse tulevaisuuteen.

Vinkki viikonlopuksi: Luota elämään. Nauti tästä hetkestä ja anna luonnollisen energian viedä sinua eteenpäin. Katso ympärillesi ja anna kauneuden valaa voimaa sisällesi, älä tukahduta aistillisuuttasi. Uskalla avautua ja olla antelias. Kaiken ytimessä on se, että annat itsellesi luvan rakastaa itseäsi ehdoitta.

Aikas isoja viestejä tuli meille kaikille!

Itselleni nostin kolmosen eli suuren arkanan hallitsijattaren. Ihana kortti! Olen oikein valmis noudattamaan saamiani vinkkejä. Sopusointu, tasapaino ja elämään luottaminen tuntuu just nyt erittäin hyvältä!

Ihanaa kesäviikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! Muistakaa, jos nukkumatti on vähän hukanteillä, se on varmaankin vaan ihastelemassa täysikuun upeutta!


Kommentoi