Torstai Tarot – kotoilun ja itsestä välittämisen viikonloppu

torstai 09. heinäkuu 2020

Olin melkein unohtaa, että tänäänhän on torstai!

Maaliskuun puolestavälistä alkanut etätyöskentely kotitoimistolta ja osa-aikalomautus sekoitti henkisen viikkokalenterini jo valmiiksi, mutta toissapäivänä tiistaina alkanut, lähinnä kotihengailua sisältävä kesäloma (jolloin tsekataan vain kaikkein välttämättömimmät työmeilit.. huoh!), pisti vielä uuden vaihteen pään sisäiseen ”mikä-päivä-tänään-oikeen-onkaan” -karuselliin. Mutta eipä hätää, tämän viikonlopun tarotit tulee tässä, niukka naukka ajoissa!

Nyt eletään ravun aikaa ja Merkuriuskin peruuttaa vielä sunnuntaihin asti – eli parasta, mitä voi tehdä, on pitää hyvää huolta itsestään, läheisistään, ystävistään ja perheestään. Aika ei ole otollinen suurille suunnitelmille, dramaattisille elämänmuutoksille tai harppauksille suureen tuntemattomaan. Mikäli uudistuksen tarve kuitenkin iskee, parasta olisi, jos voisi tehdä sovun menneisyyden kanssa, sopia riidat, antaa anteeksi ja antaa mennä niiden asioiden, joihin ei voi vaikuttaa.

Mutta katsotaan, mitä korteilla on kerrottavana. Homma menee siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Lapis latsuli

Voimistaa tietoisuutta ja tuo syvän rauhan. Auttaa irtautumaan kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta, lisää itsevarmuutta ja voimistaa itseilmaisua. Se vahvistaa rehellisyyttä ja objektiivisuutta sekä voimistaa myötätuntoa. Lisäksi se helpottaa stressiä tuomalla järjestystä sekä elämään että kiireiseen mieleen. Auttaa oman tien ja ”mission” löytämisestä.

1. Sauvojen Ässä

Tulevat päivät vaikuttavat olevan täynnä puhdistavaa tulista energiaa. Kaikesta vanhasta ja raskaasta vapautuminen, totuudellisuus ja uuden luominen on nyt vahvasti pinnalla. Kortin taustalla säkenöivät salamat symboloivat henkistä heräämistä ja oman sisäisen palon – ja valon – löytämistä.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen ässä on täynnä puhdasta energiaa, joka antaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista. Valtava määrä sisäistä voimaasi on vapautumassa käyttöön. Nauti energiastasi kaikin voimin – menneisyyteen ei enää voi eikä kannata takertua. Voit saavuttaa ihan mitä tahansa, kun vain suuntaat voimavarasi oikein.

2. XX – Aikakausi

Tänä viikonloppuna sinulla on poikkeuksellisen tarkkanäköinen kyky havaita kaikenlainen elämässäsi oleva epätasapaino. Kortti edustaa selkeää ja pintaa syvemmälle menevää ymmärrystä sekä tuomitsematonta tasapainoista arvostelukykyä. Osaat yhdistellä objektiivisesti ja laajakatseisesti kaikki tilanteen vaatimat näkökohdat.

Vinkki viikonlopuksi: Pikku Prinssin sanoin, ”vain sydämellään näkee hyvin”. Juuri nyt on aika tarkastella asioita huolellisesti ja olla itselleen rehellinen. Varo tuomitsemasta ihmisiä tuntematta heidän koko tarinaansa tai syitään. Asiat ovat harvoin, jos koskaan, kovin mustavalkoisia.

3. Lanttien 2 – Muutos

Vain muutos on pysyvää, mutta siitä tulee myös tasapaino ja harmonia. Muutosta on monenlaista, mutta juuri tämä kortti symbolisoi tasapainon löytämistä, oman itsen ja ympäristön erilaisuuden ja monimuotoisuuden hyväksymisen kautta saavutettavaa syvempää harmoniaa. Muutos on rikkaus ja sillä on mahdollisuus tuoda mukanaan sekä turvallisuutta että hyvinvointia. Muutos vaatii aina avointa mieltä ja luottamusta epävarmuudenkin keskellä.

Vinkki viikonlopuksi: Ajattele luottavaisin mielin muutosta. Olisiko nyt hyvä hetki tehdä ne pienet mielen pohjilla kyteneet muutokset, jotka voisivat johtaa tasapainoisempaan elämään? Kaikki muuttuu koko ajan joka tapauksessa, miksi sitä ei ottaisi ohjia käsiinsä ja suuntaisi muutosvoimat juuri sinne, mikä tuntuu hyvältä?

Itselleni nostin ykkösen – sauvojen ässän. Ihan kortin kuvaamalla tavalla säkenöivän energinen en uskalla väittää olevani, mutta kieltämättä tämä pandemian pakottama joutilaisuus ja piirien pieneneminen on johtanut aikamoiseen ideatulvaan. Voimavarojen kohdentaminen on tietty aina paikallaan, mutta voi olla, että olen keksinyt jotain superkivaa, joka tulee sitten jonkin ajan kuluttua näkymään täällä blogissakin!

Ihanaa viikonloppua! Muistakaa nauttia kesästä, vaikkei se koko ajan olisikaan hehkeimmillään!


Kommentoi