Torstai Tarot – sujuvan kommunikoinnin ja jälleenrakentamisen viikonloppu

torstai 16. heinäkuu 2020

Kesähelle on tehnyt odotetun paluun – ihanaa! Koko viikonlopusta näyttäisi tulevan lämmin ja aurinkoinen, joten allekirjoittaneella on ohjelmassa lähinnä akkujen latausta maanantaina alkavaa työviikkoa varten ja lomafiiliksessä kelluskelua.

Suhteellisen sopusointuista eloa on tiedossa ihan yleisemminkin. Merkurius lopetti vihdoin peruuttamisen, joten kaikenlaisen kommunikoinnin pitäisi nyt sujua vähän kitkattomammin ja ilman suurempia väärinkäsityksiä. Samoin kaikkien tietoliikenteeseen liittyvien ongelmien pitäisi nyt selkiintyä. Isompien sopimusten ja kauppojen tekemisen kanssa kannattaa olla aina varovainen ja huolellinen, mutta nyt enää Merkurius ei ole osaltaan sotkemassa kuvioita.

Katsotaanpas seuraavaksi kortit!

Homma menee näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

Vihreä Aventuriini

Vihreä Aventuriini on yleisrauhoittava ja parantava kivi. Hillitsee hermoromahdustilanteissa ja helpottaa migreenin ja kroonisen päänsäryn oireita. Lisää tunteiden tasapainoa ja auttaa päätöksenteossa ammatinvalintaan tai vaihtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Auttaa univaikeuksissa.

Granaatti

Granaatti parantaa terveyttä, lisää uskollisuutta ja mielikuvitusta sekä tasapainottaa energiavirtoja. Tummanpunainen (toisinaan lähes musta) granaatti suojelee painajaisilta, stimuloi alkuvoimaa ja antaa uskallusta ja rohkeutta. Vahvistaa itsetuntoa ja selkärankaa.

1. Sauvojen Prinssi

Päättäväisyys, avoimuus ja vapaus – siinä on viikonlopun tunnussanat. Synkät ja haastavat ajat alkavat olla takanapäin, vaikka ehkä vielä siintelevätkin horisontissa. Olosi on voimakas, energinen ja jopa peloton. Näet maailman uusin silmin ja tiedät selvinneesi niin kovista koetuksista, että pienet vastoinkäymiset eivät tunnu missään.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen Prinssi uhkuu energiaa ja pioneerihenkeä, joten tänä viikonloppuna on hyvä hetki ruksia todo-listalla roikkuneita asioita, niitä isompia ja hankalampiakin. Luovuus on myös korkealla ja toisaalta sentimentaalisuus alhaalla, joten esim. vaatekaapin tai varaston siivous saattaisi onnistua juuri tänä viikonloppuna.

2. Maljojen Ritari

Levollisuus, joustavuus ja luova tunteiden ilmaisu on tulevan viikonlopun avainsanoja. Kortti edustaa epäitsekästä romanttista rakkautta ja muistuttaa, että turhamaisuus ja pinnallisuus on täydellistä ajan ja energian tuhlausta. Jokainen hetki on erilainen, mutta kohtaamalla ne avoimesti, levollisesti ja joustavasti sitä voi luoda hyvää oloa sekä itselleen että ympäristölleen.

Vinkki viikonlopuksi: Maljojen Ritari on hyvin huomaavainen ja konkreettisella tavalla antelias kortti. Juuri tänä viikonloppuna voisi olla hyvä hetki kutsua ystäviä kylään, lähteä lounaalle tai kahville vanhan (tai uuden!) tuttavan kanssa tai esimerkiksi laittaa ruokaa jollekin sukulaiselle.

3. VIII – Tasapaino

Viikonlopun teema on sisäinen tasapaino ja oikeudenmukaisuus. Kaikenlaisia äärimmäisyyksiä kannattaa välttää ja kohdata tilanteet älylliseen ajatteluun ja sisäiseen ääneen luottaen. Hätiköinti ei kannata ja aina on hyvä tarttua tarjolla olevaan mahdollisuuteen löytää neuvotellen kaikkien kannalta parhain ratkaisu. Kortti viittaa myös karman lakiin, joten voit olla varma, että ilkeillen tai pahat mielessä tehdyt teot iskevät ennemmin tai myöhemmin omaan nilkkaan.

Vinkki viikonlopuksi: Omat teot ja valinnat muokkaavat tulevaisuutemme. Aina on mahdollisuus valita hyvän ja pahan välillä, vaikka se tuntuisikin hankalalta käytännön tasolla. Oikeiden valintojen avulla on mahdollista löytää sisäinen tasapaino ja harmonia. Kannattaa siis miettiä kaksi kertaa, vaikka tämän viikonlopun energiat houkuttelisikin äkkipikaisiin tekoihin.

Nostin itselleni kolmosen – eli suuren arkanan tasapaino-kortin. Olen paljon miettinyt muutenkin juuri sitä, miten tämä hetki, valinnat, joita juuri nyt teen, vaikuttaa siihen, millaiseksi seuraava hetki muodostuu. Kuvainnollisesti, jos puutarhaa ei kastele nyt, on turha odottaa mitään satoa. Mistä tulikin mieleeni, että sääennustuksista huolimatta täällä ei ole moneen päivään satanut – eli aika lähteä ihan konkreettisesti kastelemaan pikkuruista viljelypalstaani! (ja tsekkaamaan, onko pihan lapset syöneet kaikki kypsät vadelmat! haha!)

Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa kesästä – ihan kohta on taas marraskuu!!


Kommentoi