Torstai Tarot – leijonan ajan alku

torstai 23. heinäkuu 2020

Ihanaa kesätorstain iltaa! Täytyy tunnustaa, että tuntuu tosi mukavalta, kun on taas välillä vähän viileämpää. Eikä pelkästään siksi, että teen töitä tämän viikon, vaan ihan muutenkin. On jotenkin hirmu raikas ja energinen olo, vaikka tykkään kyllä toisaalta siitä helteen pehmittämästä löllykkäolostakin.

Syy energiseen oloon saattaa olla myös se, että olemme siirtyneet tunteisiin ja kotiympyröihin käpertyvästä ravun ajasta vauhdikkaaseen ja rohkeaan leijonan aikaan. Eli nyt vain katse ylös omasta navasta ja reippaasti kohti omien haaveiden toteuttamista! Hyvä tosiaan kuitenkin pitää ns. katse pallossa – eli keskittyä toteuttamaan itselle tärkeitä juttuja, sillä sivuille vilkuilu nostaa helposti esiin leijonan energian negatiiviset puolet, myrkyllisen kateuden ja hajottavan kilpailuhengen.

Mutta katsotaanpas, mitä korteilla on meille kerrottavana. Homma toimii siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Voimakkaasti suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Erityisesti nauravan buddhan muotoon hiotun vihreän jaden sanotaan tuovan mukanaan maallista menestystä ja vaurautta. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

Vihreä kalsiitti

Auttaa vapautumaan vanhoista hyödyttömistä tavoista ja kaavoihin kangistumisesta. Auttaa pitämään puoliaan (sopii hyvin myös lapsille!) ja tasapainottaa mieltä. Auttaa avaamaan tilanteita ja suhteita, joissa kokee tulevansa toistuvasti aliarvostetuksi ja väärinymmärretyksi. Edistää tasa-arvoa.

Lepidoliitti

Rauhoittaa ja tyynnyttää yliaktiivista mieltä. Helpottaa stressiä, tasapainottaa ja vahvistaa keskittymiskykyä. Vahvistaa oman tilan ottamista, itsenäisyyttä, ja vähentää muiden ihmisten mielipiteiden vaikutuksen alla olemista. Auttaa pääsemään eroon päässä kehää kiertävistä hyödyttömistä ajatuksista.

1. Lanttien 8 – Varovaisuus

Vaikuttaa siltä, että sinulla on kypsymässä ihastuttava ja runsas ”sato”, mutta ihan vielä ei ole sadonkorjuun aika. Päinvastoin nyt on se hetki, jolloin kannattaa nauttia matkanteosta, työn tekemisestä sen itsensä vuoksi eikä vain mahdollisten tulevien palkintojen tai muun henkilökohtaisen motiivin vuoksi.

Vinkki viikonlopuksi: Mieti, miten voit kehittää työtäsi antoisammaksi (koskee muutakin kuin vain palkkatyötä). Pyri olemaan läsnä hetkessä, kun työskentelet ja yritä saada luovuutesi virtaamaan. Haastaviakaan tavoitteita ei tarvitse pelätä, kun työn tekee ajatuksella ja läsnäollen.

2. Sauvoje 3 – Hyve

Nyt on hyvä aika luottaa omaan sisäiseen vahvuuteen. Ei ole mitään syytä valahtaa takaisin entisiin huonoihin tapoihin tai väärältä tuntuviin tilanteisiin/ihmissuhteisiin. Rehellisyys itselle on kaikkein tärkeintä, sillä sitä kautta tulee voimaa ja usko omiin kykyihin. Tarkastele elämäntilannettasi ja itseäsi kypsästi ja objektiivisesti. Iloitse eteen sattuvista lämpimistä kohtaamisista.

Vinkki viikonlopuksi: Luota itseesi, niin kaikki alkaa loksahdella paikoilleen ilman suurempaa kamppailua tai stressiä. Nyt  on hyvä hetki pitää huolta omasta tasapainosta, kehosta, mielestä ja sielusta – sekä jakaa hyvää oloa muillekin. Sinulla on niin paljon annettavaa!

3. VI – Rakastavaiset

Puhdasta, vilpitöntä rakkautta, myötätuntoa ja syvällisiä ihmissuhteita olisi tiedossa nyt tälle kesäviikonlopulle. Oikeastaan ainoa voima, jolla voi oikeasti siirtää vuoria, on rakkaus. Vastakohdat täydentävät toisiaan ja luovat parhaimmillaan täydellisen harmonian.

Vinkki viikonlopuksi: On paljon mahdollista, että elämääsi astuu viikonlopun aikana uusi tärkeä ihminen, jonka kanssa saat kokea tasapuolisen harmonisen rakkaudellisen suhteen muodostumisen joko läheisenä ystävänä tai romanttisessa mielessä. Kysymys onkin: oletko valmis ottamaan vastaan tämän lahjan? Toisaalta kortti muistuttaa myös siitä kaikkein tärkeimmästä ihmissuhteestamme, suhteesta omaan itseemme. Rakasta ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, niin rakkauden määrä ympärilläsi senkuin lisääntyy!

Onneksi olkoon kaikille, jotka nostivat kolmosen. Suuren arkanana rakastavaiset on ehdottomasti koko tarot-pakan ihanin kortti! Rakkautta ja rakkaudellisuutta täynnä oleva ilmapiiri vaatii toki sen, että on myös itse valmis sekä antamaan että vastaanottamaan kaikkea ihanuutta. Sekä tietty suomaan sitä kaikkea itse itselleen.

Itselleni nostin ykkösen ja sen viesti alkoi suorastaan naurattamaan! Olen nimittäin aivan supermalttamattomana odotellut palstallani kypsyvää marjasatoa, mutta vaikka siellä täällä onkin jo syötäväksi sopivia yksilöitä, mihinkään laajamittaiseen poimintaurakkaan ei vielä voi ryhtyä. Täytyy nyt sitten vielä vaan nautiskella rikkaruohojen kitkemisestä ja odotella rauhassa, että sato kypsyy kunnolla.

Ihanaa viikonloppua! Muistakaa nauttia kesästä, vaikka olisikin vähän viileämpää!


Kommentoi