Torstai Tarot – loppukesä alkaa…

torstai 30. heinäkuu 2020

Ennenkuin kukaan sanoo yhtään mitään, haluan ystävällisesti muistuttaa, että elokuu on vielä kesäkuukausi!! Mutta joo, kyllähän se hiukan haikealta tuntuu, kun tajusin, että tässä tulee nyt heinäkuun 2020 viimeinen Torstai Tarot.

Fiilikset on muutenkin tänä viikonloppuna helposti aikamoisessa myllerryksessä. Merkuriusta tulee usein syytettyä ja niin sen vain on, että tuo kommunikoinnin, viestinnän ja kaupankäynnin hallitseva planeetta sotkee asioita jälleen kerran. Menemättä sen tarkemmin tähtikartan yksityiskohtiin, voin kertoa, että jos tuntuu, että kukaan ei oikein ymmärrä – tai vaikuta edes kuuntelevan – voit syyttää siitä planeettojen asentoja. Samoin oman pään sisäinen sekamelska ja älämölö on tavallistakin massiivisempaa viikonlopun aikana.

Mutta katsotaanpas, mitä korteilla on meille kerrottavana. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Howliitti

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa löytämään ja vahvistamaan omaa kunnianhimoa. Se vahvistaa ja auttaa myös tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Fyysisellä tasolla kivi yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin. On myös suositeltavaa pitää howliitteja vuoteen ympärillä, sillä se karkottaa unettomuutta.

Helmiäinen

Helmiäinen tuo iloa ja riemua käyttäjälleen. Sen uskotaan auttavan uralla etenemistä. Helmiäinen vetää puoleensa vaurautta ja auttaa näkemään oman arvonsa.

Rutiili kvartsi

Erityinen vuorikristallin olomuoto, jossa kirkkaan kristallin sisällä näkyy puikulamaisia mustia turmaliinihiukkasia. Se tasapainottaa ihmissuhteita ja auttaa harmonian löytämisessä parisuhteeseen. Rutiili vuorikristalli tukee ongelmanratkaisua siten, että ongelman ydin, perimmäinen syy löytyy. Sen avulla voi myös halutessaan herättää ja stimuloida intohimoa liittyen niin työhön, tehtäviin, ihmisiin tai mihin vain voiman haluaakaan kohdistaa – samoin kuin seksualiteettia.

1. XII – Hirtetty

Olisiko nyt niin, että koitat vältellä tosiasioita, yrität olla näkemättä tilannetta ja pidät silmäsi suljettuina? Jos tuntuu, että elät kuin vankilassa, voin kertoa, että se on täysin itse itsellesi rakentama. Umpikujasta ei tunnu olevan lainkaan ulospääsyä, mutta tosiasioiden tunnustaminen ja niiden hyväksyminen on avain muutokseen.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on aika avata silmät ja tajuta, että koska ne rajoittavat kahleet ovat itsesi tekemät, voit niistä ihan itse myös vapautua. Sisimmässäsi muhii merkittävän uudestisyntymisen siemenet, kunhan vain rohkaistut kohtaamaan muutoksen. Joskus paras, mitä voi tehdä, on vain päästää irti.

2. Lanttien 9 – Saavutus

Luovuus, viisaus ja rakkaus – siinä on tämän viikonlopun avainsanat. Sisällesi tulee rauhallinen tietoisuus siitä, että valitsemasi tie on oikea. Nyt on aika nauttia oman työn hedelmistä ja sadonkorjuusta.

Vinkki viikonlopuksi: Lanttien 9 on tasapainoisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinkin rakkaus on sellainen, joka on annettava ehdoitta, ilman vaatimusta tai odotusta vastarakkaudesta tai -palveluksista. Kun on saavuttanut jotain, on kosmisen tasapainon kannalta aina hyvä jakaa sitä myös muille. Miten olisi esimerkiksi päivälliskutsut läheisimmille tänä viikonloppuna? Tai vapaaehtoistyö urheilujärjestön tai partion tapahtumissa?

 3. Maljojen 7 – Irstaus

Kortin suomenkielinen nimi on mielestäni vähän tyhmä, koska tässä kohtaa se viittaa ennemminkin voimakkaaseen, jopa epätoivoiseen, rakkaudenkaipuuseen ja ihmissuhteisiin takertumiseen kuin mihinkään varsinaiseen irstailuun. Suunta elämässä voi tuntua hiukan hämärältä juuri nyt. Aiemmin iloa ja tyydytystä tuottaneet asiat tuntuvat nyt tyhjänpäiväisiltä ja merkityksettömiltä.

Vinkki viikonlopuksi: Ehdottomasti tärkein vinkki juuri nyt on se, että menneisyyteen ei kannata takertua. Jos jotkin asiat, joista ennen olet saanut nautintoa, tuntuu nyt tahmeilta ja kyllästyttäviltä, se on vain merkki siitä, että on aika päästää irti. Toisaalta kaikkea, mitä haluaa, ei voi saada yhdellä kertaa ja siksi onkin tärkeä oppia nauttimaan myös matkasta kohti unelmia.

Nostin itselleni kolmosen ja täysin poikkeuksellisesti kortin viesti ei aukea ainakaan ihan välittömästi. Päinvastoin, olen ollut viime ajat – itseasiassa jo aika pitkään – varsin tyytyväinen, onnellinen ja kiitollinen todella monista elämässäni olevista asioista. Ainoa, mikä juuri nyt mättää, on se, että joudun edelleenkin odottamaan oikean käteni korjaavaa leikkausta. Mutta senkin kanssa olen tyytynyt kohtalooni enkä mitenkään aktiivisesti harmittele asiaa. Täytyykuin nyt oikein miettiä, että mitä kortti haluaa kertoa…

Ihan vain tiedoksi, että elokuun alun kunniaksi blogissa alkaa taas olla säännöllisesti muutakin sisältöä kuin taroteja. Keittiöremontista riittää kerrottavaa (ohmy!!) ja ajattelin esitellä teille ihanan pikkuisen puutarhapalstanikin!

Ihanaa viikonloppua! Elokuussa tavataan!!


Kommentoi