Torstai Tarot – päättämättömyyttä ja yleistä ambivalenssia

torstai 13. elokuu 2020

Merkillinen loppukesän väliolotila on päällä ainakin täällä Mintun pääkopassa. Toisaalta kesää on ihan oikeasti vielä jäljellä. Koko viikonlopun ja ensiviikon alun pitäisi aurinkoisten hellepäivien vaan jatkua. Ja toisaalta ajatukset alkaa jo pikkuhiljaa palailla töihin, arkeen (mitä se nyt ikinä tarkoittaakaan) ja toisenlaiseen rytmiin. Vielä en haluaisi antaa kesän mennä – etenkään, kun on vielä melkein koko ensi viikko lomaa. Mutta kun koko ympäristön pulssi kiivastuu, alkaa viimeaikojen hattarainen kesäkuplakin hälvetä.

Myös planeettojen asento alleviivaa tänä viikonloppuna päättämätöntä, kahden vaiheella keikkuvaa toisaalta-ja-toisaalta -energiaa. Tai nääs-nääs -oloa, niinkuin kotona Tampereella sanotaan. Samalla tuo päättämättömyys ja yleinen ambivalenssi aiheuttaa helposti fiiliksen, että muilla on pakka kasassa paljon paremmin. Se taas voi johtaa ikävään ja negatiiviseen kilpailuhenkeen ja hajoittavaan kateuteen, jos ei pidä varaansa. Jäitä hattuun, is i mage ja joogahengittelyä vaan, niin tämäkin vaihe menee ohi.

Mutta katsotaan, mitä korteilla on kerrottavana. Homma menee siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Savukvartsi

Savukvartsi on kestävyyden kivi, joka lisää nopeavaikutteista energiaa ja edistää itsetuntoa sekä elämäniloa. Se tasaa tunteita, lisää fyysistä voimaa sekä vahvistaa todellisuudentajua ja kykyä viedä asiat päätökseen. Lievittää tehokkaasti jännitystiloja ja palauttaa takaisin maanpinnalle.

Savukvartsi myös suojelee neutraloimalla negatiivisia energioita ja heijastamalla ne takaisin lähettäjälle. Sen energia tuo turvallisuuden tunnetta ja levollista luottamusta paitsi tulevaisuuteen, myös omaan sisäiseen viisauteen ja osaamiseen. Savukvartsi lievittää näin jännitystä, stressiä, ärtymystä ja masennusta. Voimaltaan varsin maskuliininen ja sitä onkin käytetty paljon miesten sormuksissa.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

Fluoriitti

Tyynnyttää mieltä ja suojelee negatiiviselta energialta. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia sekä auttaa keskittymään. Fluoriitti auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Lisäksi tasapainottaa stressaavissa tilanteissa. Helpottaa keskittymistä sekä uusien asioiden oppimista ja omaksumista.

1. Maljojen Prinssi

Tulossa vaikuttaisi olevan varsin fyysinen viikonloppu. Paljon hyvää energiaa, mutta silti pitää muistaa myös levätä. Oman kehon kunnioittaminen ja arvostaminen on ensiarvoisen tärkeää ja sen viestejä kannattaa kuunnella sisäiset korvat höröllä. Jos toiveissa on perinteisten sovinnaisuuden rajojen rikkominen, nyt on siihen erinomainen hetki.

Vinkki viikonlopuksi: elämä ei ole pelkästään henkinen tai intellektuaalinen kokemus, fyysiset tarpeet ovat olennainen osa ihmisenä olemista myös. Kortti viittaa varsin selkeästi siihen suuntaan, että kehottaisin vaihtamaan puhtaat lakanat. ;)

2. Maljojen Prinsessa

Oletko tehnyt sovinnon menneisyyden kanssa? Jos et, niin nyt siihen on hyvä hetki. Maljojen Prinsessan asun helmaa koristavat kristallit kuvaavat hänen kykyään nähdä asiat sellaisena kuin ne on – ei sellaisina kuin hän haluaisi niiden olevan. Tunnistat myös omat parhaat puolesi ja viikonlopun energiat tekee sen, että uskallat nauttia niistä.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on oikea aika antautua rakkaudelle ja uskaltaa tehdä asioita, joista ihan oikeasti tykkäät ja joilla on sinulle todellista merkitystä. Irroittaudu asioista, jotka tunnet turhiksi (mutta tee se lempeästi!) ja pitäydy vain ihmissuhteissa jotka ovat totuudellisia ja rakkaudellisia.

3. Lanttien 3 – Toiminta

Viikonlopusta vaikuttaisi tulevan varsin arkinen ja työntäyteinen. Tunnet olosi realistiseksi ja haluat tehdä työsi kunnianhimoisesti ja hyvin. Kortin keskellä oleva kolmion mallinen kristalli kuvaa saavutettua selkeyttä. Elämä on pääosin arkea, joten on hyvä osata nauttia käytännöllisistä asioista ja kaikenlaisten tehtävien huolellisesta suorittamisesta.

Vinkki viikonlopuksi: Yksinkertaistenkin toimien ja tehtävien tekemisessä nautinto kasvaa, kun niihin suhtautuu antaumuksella ja kunnianhimoisesti. Usein kuitenkin on eduksi, jos työn voi jakaa jonkun kanssa. Näin molemmat saavat mahdollisuuden kehittyä ja oppia toisiltaan.

Jesss! Nostin itselleni maljojen prinsessan, joka on yksi koko pakan ihanimmista korteista mielestäni! Pientä grillaushommelia kummempia suunnitelmia ei viikonlopulle ainakaan toistaiseksi ole, mutta muistan pitää kortin ohjeet mielessäni ja omistautua vain merkityksellisille ja ihanille asioille. Kuten puutarhan hoidolle!

Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä kaiken kanssa! Kyllä tää taas tästä! <3


Kommentoi