Torstai Tarot – rohkeasti kohti uutta!

torstai 20. elokuu 2020

Vielä pari päivää lomaa ja sitten on vihdoinkin aika palata arkeen. En olisi ikinä uskonut, että tuntisin olevani näin totaalisen valmis lomailun kanssa. Päinvastoin olen kesä toisensa jälkeen kateellisena katsellut kolmen kuukauden lomia viettäviä opettajaystäviäni. Nyt kun meillä ”koronatalkoiden” vuoksi oli pakko pitää pois myös säästövapaat, olen ollut käsittämättömät kuusi viikkoa kesälomalla! Kivaa on ollut, vaikka matkustelu onkin ollut pannassa ja käsipuolisuus rajoittanut puuhastelua, mutta ihanaa, kun pääsee takaisin töihin.

Uuden alkua on ilmassa muutenkin. Eiliselle keskiviikolle osui uudistusvoimastaan tunnettu uusi kuu ja muutenkin planeetat tukevat kasvua, kehittymistä, positiivisia haasteita ja uuden oppimista. Suurten repäisyjen mahdollisuus leijuu ilmassa, mutta perusvire on ennemminkin määrätietoista etenemistä, tavoitteiden asettamista ja punaisen langan löytämistä. Jos vihreä niitty mukavuusalueen rajan tuntumassa ja välittömästi sen ulkopuolella näyttää houkuttelevalta, sinne kannattaa suunnata aikailematta!

Katsotaanpas myös, mitä korteilla on kerrottavana. Homma menee siis näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin. Tällä kertaa Mintun voimakiviriipukset-edition. :)

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Sodaliitti

Auttaa löytämään ja ilmaisemaan todellisia tunteita, vahvistaa omaa tahtoa ja uskoa omiin valintoihin. Parantaa itseluottamusta, auttaa rauhoittumaan, tuo viisautta ja vahvistaa havaintokykyä, kestävyyttä sekä luovaa ilmaisua. Sodaliitti auttaa myös luottamaan omaan intuitioon.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

1. Maljojen Ritari

Levollisuus, joustavuus ja luova tunteiden ilmaisu on tulevan viikonlopun avainsanoja. Kortti edustaa epäitsekästä romanttista rakkautta ja muistuttaa, että turhamaisuus ja pinnallisuus on täydellistä ajan ja energian tuhlausta. Jokainen hetki on erilainen, mutta kohtaamalla ne avoimesti, levollisesti ja joustavasti sitä voi luoda hyvää oloa sekä itselleen että ympäristölleen.

Vinkki viikonlopuksi: Maljojen Ritari on hyvin huomaavainen ja konkreettisella tavalla antelias kortti. Juuri tänä viikonloppuna voisi olla hyvä hetki kutsua ystäviä kylään, lähteä lounaalle tai kahville vanhan (tai uuden!) tuttavan kanssa tai esimerkiksi laittaa ruokaa jollekin sukulaiselle.

2. Maljojen 5 – Pettymys

Viikonloppuna tunteet ovat pinnassa. Olo on voimaton, haavoittuva ja sisäinen tasapaino on kateissa. Asiat, jotka ovat aikaisemmin tuottaneet nautintoa tuntuvat nyt pettymykseltä. Ilmassa on epäonnistumisen pelkoa ja surua asioista, jotka tuntuvat saavuttamattomilta tai menetetyiltä. Uuden alku on kuitenkin lähellä, joten nyt kannattaa vain antaa itselle lupa olla välillä herkkä ja hauras.

Vinkki viikonlopulle: Kun olo on epävarma ja heikko, sitä tulee helposti oltua aivan liian altis ulkoa tuleville vaikutteille. Kannattaa kuitenkin kuunnella tarkasti omaa sisintä. Sieltä avautuu tieto ja viisaus, mitä näillä kaikilla, hankaliltakin tuntuvilla tunteilla on kerrottavana.

3. Lanttien Prinssi

Nyt on hyvä hetki asettaa selkeitä ja konkreettisia tavoitteita sille, mitä haluat saavuttaa. Luvassa on energiaa, näkemystä ja vanhaa kunnon sisukkuutta, kunhan vain tiedät, mitä kohti haluat työskennellä. Kortti neuvoo tekemään yhden asian kerrallaan ja kunnolla – sinne tänne sinkoileminen ei vie eteenpäin eikä ainakaan lähemmäksi tavoitetta.

Vinkki viikonlopuksi: Ehkä ajattelet, että se, mitä kohti haluat työskennellä, on oma asiasi, mutta vaikka tykkäisitkin puurtaa itseksesi, kannattaa kysyä asiantuntijan tai kokeneen ihmisen neuvoa. Lisäksi energinen lanttien prinssi sanoo, että juuri nyt on oikea hetki aloittaa se liikkumismuoto tai treeni, jota olet pyöritellyt päässäsi, mutta et ole saanut aikaiseksi.

Nostin itselleni ykkösen – ja täytyy sanoa, että se tuntuu nyt aivan erityiseltä. Nostin nimittäin saman kortin tismalleen vuosi sitten, kun viimeistelin Karkin ja Cissin häissä morsiusparille pitämääni puhetta. Halusin nostaa heille yhden kortin neuvoksi ja ohjenuoraksi tulevaisuutta varten – ja se oli juurikin maljojen ritari, jonka sain. Vuosi ikimuistoisista häistä ja nyt ollaan taas suuren muutoksen kynnyksellä!

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi