Torstai Tarot – väärinymmärryksiä ja syviä tunteita

perjantai 04. syyskuun 2020

Mitenkäs siellä voidaan? Jos olo on tunteikas ja herkkis, yksi syy on hyvinkin eiliselle osunut täysikuu Kalojen tähtimerkissä. Vetinen Kalat ui syvissä virroissa ja vaikka kaikkien tunteiden tunteminen on hyvä ja positiivinen asia, täysikuun nyyhkyfiilikset voi tuntua vähän liioittelulta.

Vaikka Merkurius ei juuri nyt peruutakaan, on ilmassa kaikenlaisia väärinymmärryksen energioita. Etenkin Skorpionin aurinkomerkissä syntyneet kokevat herkästi, että heitä ja heidän tarpeitaan ei nyt oikein kuulla. Täydenkuun energia vaikuttaa vielä lähes koko viikonlopun, ainakin lauantai-iltaan asti.

Katsotaanpas sitten, mitä korteilla on kerrottavana. Homma menee siis näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Malakiitti

Malakiitti on voimakas metafyysinen kivi, joka auttaa suodattamaan energiatukoksia ja tasapainon löytymistä. Se lisää itseymmärrystä ja tasapainottaa tunne-elämää.

Malakiitti on kehon ja mielen hoitaja, joka auttaa kohtaamaan menneisyyden nostamalla pintaan muistoja, jotka olemme kieltäneet tai halunneet jättää käsittelemättä. Se on myös yksi merkittävimmistä terapeuttisista kivistä. Malakiittia voi käyttää apuna hengitys- ja univaikeuksiin, sekä lempeänä kanssakulkijana synnytyksessä.

Howliitti

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa löytämään ja vahvistamaan omaa kunnianhimoa. Se vahvistaa ja auttaa myös tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Fyysisellä tasolla kivi yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin. On myös suositeltavaa pitää howliitteja vuoteen ympärillä, sillä se karkottaa unettomuutta.

Jaspis

Positiivisuuden kivi, joka suojelee negatiivisuutta vastaan. Eheyttää, lisää tyyneyttä ja mielenrauhaa, lohduttaa. Auttaa päämärättömyyteen.

1. Maljojen 9 – Onnellisuus

Viikonlopusta näyttää tulevan sopusointuinen ja harmoninen. Elämä on tasapainossa eikä juuri nyt ole näköpiirissä mitään mittavia haasteita. Rauhallinen ja onnellinen olo tulee syvältä sisimmästä eikä sillä ole mitään tekemistä materiaalisen yltäkylläisyyden kanssa.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa antautua sisäisen hyvinvoinnin vietäväksi ja jakaa sitä mahdollisimman paljon myös ympäristöön. Kortti vapauttaa myös luovia energioita, joten nyt on mainio hetki tehdä myönteisen maailmankuvan masinoimia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

2. Sauvojen 2 – Herruus

Edessä on mitä todennäköisimmin ”suoran toiminnan” viikonloppu. Aktiivinen toiminta ei kuitenkaan tarkoita päätä pahkaa sinne tänne sinkoilua, vaikka muuten olo voi olla poikkeuksellisen aikaansaava. Kortti symboloi myös uuden luomista ja luottamusta, joten siinä mielessä nyt voi olla juuri oikea hetki ottaa se ratkaiseva iso askel, vaikka ulkopuolisten mielestä tuntuisikin, että olet tehnyt päätöksen liian nopeasti.

Vinkki viikonlopuksi: Tasapainon löytäminen on hyvin henkilökohtainen asia ja vain sinä itse tiedät, mikä on oikein kohdallasi. Uskalla luottaa mahanpohjatunteeseen – se ei petä, jos kykenet kuuntelemaan sen ääntä rehellisesti.

3. XVII – Tähti

Tässä on mielestäni yksi koko tarot-korttipakan ihanimmista korteista! Tähti kuvastaa tilannetta, jossa usko elämän kantamiseen, tulevaisuuden toivo ja kaikenkattava rakkaus on päällimmäiset voimat. Kohdallesi tulee lempeää, kirkasta voimaa, jota pystyt halutessasi levittämään myös ympäristöösi. Mitään varsinaista suurta muutosta tuskin on tiedossa, mutta näet oman polkusi kirkkaammin ja selkeämmin.

Vinkki viikonlopuksi: Tähti muistuttaa, että meissä kaikissa on niin paljon käyttämättömiä voimavaroja. Kannattaa uskaltaa luottaa elämän kantavaan voimaan ja jakaa valoa myös ympärilleen, koska silloin sen voima moninkertaistuu. Hetken hiljentyminen auttaa löytämään lisää itseluottamusta ja rohkeutta luottaa omien valintojesi oikeellisuuteen.

Aika ihanat kortit tuli kaikille, mutta olen aivan erityisen iloinen, että nostin itselleni kolmosen, eli suuren arkanan tähden. Tuntuu, että viikonlopusta on tulossa erityisen kiva ja ihana, vaikka mitään sen kummempia suunnitelmia ei ainakaan toistaiseksi vielä ole tehtynä.

Ihanaa viikonloppua myös sinne ruudun toiselle puolelle!


3 Responses to “Torstai Tarot – väärinymmärryksiä ja syviä tunteita”

 1. Avatar Hei taas :) sanoo:

  Aivan ihana tuo malakiitti! Se veti mua puoleensa todella voimakkaasti <3 Miten oikein "käytät" kiviä kotona/elämässäsi? Onko sulla ripoteltu niitä ympäri asuntoa vai valitseko joka päivä jonkin kiven ja pidät taskussa tms?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Malakiitti on uusi kivi kokelmassani ja siinä on tosiaan ihana energia. Yleensä kroppa tietää, mitä se tarvitsee ja sitä tuntee outoa vetoa juuri tiettyihin kristalleihin.

   Mulla on tosiaan kotona kiviä vähän siellä sun täällä: isommat klusterit on musta tosi kauniita ja ihanasti värähteleviä ihan koristeina, ikkunoiden ja ovien suussa pidän mustaa turmaliinia suojaamassa pahoilta energioilta ja murtovarkailta, yöpöydällä rauhoittavia ja tyynnyttäviä kiviä. Pidän myös aina mukanani voimakiviä. Yksinkertaisimmin se sujuu, kun valitsen korut, joissa on päivän tarpeisiin sopivat kivet. Tarpeen vaatiessa sujautan myös taskuun (sileäksi hiotut kivet kulkevat helposti mukana myös rintsikoissa! haha!) jonkin kiven. Esim. palkkaneuvottelut töissä, esitelmän pitäminen isommalle porukalle tai mikä tahansa tiukka paikka, niihin valitsen aina sopivan voimakiven tuekseni.

   Ehkä sun pitäisi nyt harkita malakiittisormuksen – tai vaikka simppelin riipuksen hankkimista?

Kommentoi