Torstai Tarot – voimat vähissä?

torstai 10. syyskuu 2020

Marsin peruuttamisesta ei kuule puhuttavan lähimainkaan yhtä usein kuin ”kaikki-menee-päin-mäntyä” -suosikiksi nousseen Merkuriuksen käänteisen kiertosuunnan. Nyt on kuitenkin niin, että voimakas ja määrätietoinen tahtoplaneetta siirtyi juuri peruutusvaihteelle ja sen vaikutukset tuntuu halusi tai ei. Ei kannata toisin sanoen huolestua, jos olo on vähän voimaton ja saamaton.

Sisäänpäinkääntymisellä ja kaikenlaisella hidastamisella on suuri arvo vastapainona energiselle suorittamiselle ja tavoitteelliselle paahtamiselle. Kyllä Marsin peruuttamisenkin aikana voi aivan mainiosti iskeä hyvä tekemisen flow, mutta itsensä piiskaaminen ja pakottaminen (mikä sinänsä ei ole milloinkaan hyvä idea…) aiheuttaa nyt enemmän tuskaa ja laihempia tuloksia kuin Marsin pyöriessä suoraan.

Mutta katsotaanpas myös, mitä korteilla on kerrottavana. Homma menee näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vuorikristalli (vuorikide)

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkottaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

1. Maljojen 9 – Onnellisuus

Viikonlopusta näyttää tulevan sopusointuinen ja harmoninen. Elämä on tasapainossa eikä juuri nyt ole näköpiirissä mitään mittavia haasteita. Rauhallinen ja onnellinen olo tulee syvältä sisimmästä eikä sillä ole mitään tekemistä materiaalisen yltäkylläisyyden kanssa.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt kannattaa antautua sisäisen hyvinvoinnin vietäväksi ja jakaa sitä mahdollisimman paljon myös ympäristöön. Kortti vapauttaa myös luovia energioita, joten nyt on mainio hetki tehdä myönteisen maailmankuvan masinoimia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 2. Lanttien Prinsessa

Tilanne on juuri nyt erittäin otollinen uudelle alulle. Lanttien Prinsessa symboloi äitiyttä ja raskautta. Niiden mielestä, jotka käyttävät tarot-kortteja perinteiseen povaamiseen, raskaaksi tuleminen ja vauva on kortin ainoa tulkinta. Itse olen sitä mieltä, että energia viittaa kaikenlaiseen uuden alkuun laittamiseen. Lanttien tulkinta on kuitenkin varsin maanläheinen – eli sen sopusointuisessa tyynen voimakkaassa lempeydessä on turvallista suunnata uutta kohti.

Vinkki viikonlopuksi: Elämääsi on tulossa nyt jotain uutta, jotain mahdollisesti hyvin konkreettista. Ainoa riski on, jos olet liian päättämätön ja saamaton – jopa laiska. Silloin tämä mahtava uusi asia voi mennä täysin sivu suun.

3. Sauvojen 9 – Vahvuus

Alitajunnassa olevat asiat tulevat päivänvaloon tahdoit tai et. Tässä voi olla kysymys jostain sellaisesta, jonka olet itse halunnut unohtaa ja sivuuttaa käsittelemättä tai ratkaisematta ongelmaa, mutta voi myös olla, että esille nousee kysymyksiä, joista et ole varsinaisesti ollut tietoinen aikaisemmin. Ajatus voi ensin tuntua hankalalta, mutta oikeasti näiden asioiden käsittely vapauttaa ihan hurjasti energiaa ja tekee vahvemmaksi. Niin ristiriitaiselta kuin se kuulostaakin, voi tuntua vähän pelottavalta tuntea itsensä vahvaksi. Toisaalta, kun vain on luottavainen siihen, että kehitysprosessi johtaa johonkin parempaan, mielikin rauhoittuu.

Vinkki viikonlopuksi: Luota omaan vahvuuteesi ja siihen, että oikeasti tiedät, mikä on oikea suunta. Menneisyyteen ei ole paluuta.

Eihän tässä nyt kortit tosiaankaan lupaa ollenkaan samanlaista hissuttelevaa sisäänpäinkääntyneisyyttä kuin mitä Marsin peruuttaminen uumoilee. Ihan ihanaa sinänsä. Ja huomasitteko, että taas on ykköskorttina maljojen ysi? Jos nostit saman kortin peräkkäisinä viikonloppuina, kannattaa tosiaankin miettiä, mitä asiaa universumilla sinulle on.

Itselleni nostin juurikin tuon ihanan ykkösen – eli onnellisuuskortin maljojen 9. Ja kyllä, juuri nyt olo on hyvin tasapainoinen, onnellinen ja erityisen kiitollinen. Pikkuriikkisen kihisen täällä, että pääsen kertomaan teillekin ihanat uutiseni, mutta ihan vielä tänään ei ole sen aika!

Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua!


Kommentoi