Torstai Tarot – uusi kuu Neitsyessä

torstai 17. syyskuu 2020

Heips! Tässä vaiheessa yleensä kysyn, että ”mitä kuuluu” – ja nyt jos vastaan itse ensimmäisenä, niin voin kertoa, että kuuluu tosi paljon!! Uutiseni ovat sen verran suuria, että ansaitsevat ihan oman postauksensa, siksi en nyt mene tarkemmin yksityiskohtiin. Oikeasti piti kirjoitella aiheesta jo alkuviikosta, mutta sitten iski aivan järkky migreeni, eikä minkäänlainen aivotyö tullut kysymykseenkään. Onneksi nykyään paha, päiväkausia kestävä migreeni iskee vain pari-kolme kertaa vuodessa. Aikaisemmin sain kitua vähintään kerran kuussa…

Mutta asiaan!

Tänään torstaina on uusi kuu Neitsyen tähtimerkissä. Periaatteessa uuden kuun aika tarkoittaa aina otollista hetkeä kaiken uuden aloittamiselle, suunnitelmien toteuttamiselle ja suunnan muuttamiselle. Niin myös nyt, mutta valitettavasti planeetat ovat sellaisessa kuviossa, että tunteet ovat todella pinnassa ja rakentavaa, sopusointuista olotilaa voi olla vaikea löytää. Myrskyävä mieli ei ole kaikkein paras paikka uusille aluille, joten hullujen heittäytymisien ja dramaattisten täyskäännösten aika on ehkä vasta sitten, kun mahanpohjan viestit on selkeästi tulkittavissa.

Katsotaanpas seuraavaksi, mitä korteilla on kerrottavana. Homma menee siis näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Granaatti

Granaatti parantaa terveyttä, lisää uskollisuutta ja mielikuvitusta sekä tasapainottaa energiavirtoja. Tummanpunainen (toisinaan lähes musta) granaatti suojelee painajaisilta, stimuloi alkuvoimaa ja antaa uskallusta ja rohkeutta. Vahvistaa itsetuntoa ja selkärankaa.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Vihreä kalsiitti

Auttaa vapautumaan vanhoista hyödyttömistä tavoista ja kaavoihin kangistumisesta. Auttaa pitämään puoliaan (sopii hyvin myös lapsille!) ja tasapainottaa mieltä. Auttaa avaamaan tilanteita ja suhteita, joissa kokee tulevansa toistuvasti aliarvostetuksi ja väärinymmärretyksi. Edistää tasa-arvoa.

1. Miekkojen 8 – Häirintä

Näyttää siltä, että edessäsi on valinta kahden vaihtoehdon välillä. Päätös on vaikea, sillä heti, kun olet kallistumassa yhden vaihtoehdon kannalle, toinen alkaakin vaikuttaa paremmalta. Tietämättömyys rassaa hermoja ja tuntuu ahdistavalta.

Vinkki viikonlopuksi: Joskus kannattaa laittaa jäitä hattuun ja olla ryntäämättä päätökseen, vaikka vaihtoehtojen välillä häilyminen tuntuisikin epämiellyttävältä. Sietämällä hetkittäistä epätietoisuutta voit kerätä lisää tietoa ja tehdä päätöksen omista lähtökohdistasi etkä kuuntelemalla ympäristöstä tulevia vaatimuksia ja toiveita. Joskus pitää myös hyväksyä se, että oikeaksi kokemasi vaihtoehto ei nyt tällä kertaa ole mahdollinen.

 2. XII – Hirtetty

Olisiko nyt niin, että koitat vältellä tosiasioita, yrität olla näkemättä tilannetta ja pidät silmäsi suljettuina? Jos tuntuu, että elät kuin vankilassa, voin kertoa, että se on täysin itse itsellesi rakentama. Umpikujasta ei tunnu olevan lainkaan ulospääsyä, mutta tosiasioiden tunnustaminen ja niiden hyväksyminen on avain muutokseen.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on aika avata silmät ja tajuta, että koska ne rajoittavat kahleet ovat itsesi tekemät, voit niistä ihan itse myös vapautua. Sisimmässäsi muhii merkittävän uudestisyntymisen siemenet, kunhan vain rohkaistut kohtaamaan muutoksen. Joskus paras, mitä voi tehdä, on vain päästää irti.

3. XIX – Aurinko

Näyttää siltä, että olet juuri saavuttanut tai saavuttamassa itsellesi merkittävän tavoitteen – mahtavaa! Olo on ihanan energinen ja valoisa koko viikonlopun. Luovuus on huipussa, mutta tällä kertaa ennemminkin ryhmätöissä tai ystävien kanssa toimiessa kuin yksin omia projekteja pähkäillen.

Vinkki viikonlopuksi: Sisälläsi on tosi paljon iloa ja valoa – anna sen pulputa ulos, tapaa ystäviä ja ole avoin kohdatessasi uusia ihmisiä. Nyt on todella hyvä hetki aloittaa mielenkiintoisia ja hedelmälliseksi muodostuvia yhteisiä projekteja tai hankkeita kaikilla elämän alueilla.

No tulipas tälle viikonlopulle aika isoja kortteja! Itselleni nostin kolmosen eli suuren arkanan ihanan Aurinko-kortin. Mielessäni on kuin onkin kaikenlaisia pieniä projekteja ja juttuja, mutta ihan vielä en ole keksinyt kenen kanssa niitä alkaisin toteuttaa. No, sunnuntaina on taloyhtiön pihatalkoot – ehkä siellä tulee vastaan uusia mukavia tuttavuuksia!

Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa täysin siemauksin raikkaasta alkusyksyn ilmasta!


2 Responses to “Torstai Tarot – uusi kuu Neitsyessä”

 1. Avatar Aikku sanoo:

  Hei! Nyt täällä lukijat jo ihan kihisee jännityksestä, kun oot kahdessa postauksessa vihjaillut kertovasi jotain jännää. Toivotaan, että se olisi jotain niinkin järisyttävää, kuin valmis keittiö :) Ei vaa, jotain muuta ehkä. Eikä sillä, kyl se keittiön valmistunenkin on varmasti tosi odotettu juttu. Kerros jo :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   On niiiiin ärsyttävää, kun vain vihjaillaan uutisista, eikä sitten kerrotakaan! Mutta nämä uutiset eivät nyt olleet täysin minun kerrottavissa… Vielä muutama minuutti ja kirjoitan jutun valmiiksi! :)

   (Ja ei, keittiö ei ole vieläkään valmis..)

Kommentoi