Torstai Tarot – Halloween-viikonlopun taika

torstai 29. lokakuu 2020

No niin – täällä sitä taas ollaan torstain tarotien kanssa!

Edessä on Halloween-viikonloppu ja Pyhämiestenpäivä. Perinteisesti molemmat mielletään energioiltaan voimakkaiksi ajankohdiksi, jolloin verho konkreettisen maailman ja henkimaailman välillä on ohut. Planeettojen kuvio on viikonlopun ajan varsin tasainen, joten ihan turvallisin ja levollisin mielin voi olla. Merkurius tosin peruuttaa edelleen, mitä ei kannata unohtaa. Tunteet voivat olla siksi pinnassa ja kommunikoinnissa ilmetä sekä teknisiä että henkilökohtaisia hankaluuksia.

Katsotaanpas myös, mitä korteilla on sanottavana viikonlopun meiningeistä. Homma toimii näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

Seleniitti

Seleniitti on hyvin voimakas kivi, joka puhdistaa energioita, vahvistaa selkeää ajattelua sekä tukee henkistä kehitystä. Se on monien suosikkivoimakivi, sillä se puhdistaa energioista pois kaiken sen, mikä jarruttaa kasvua.

Seleniitti rauhoittaa levotonta kroppaa ja tasapainottaa mieltä. Siitä syystä se on erinomainen kivi yöpöydälle, joogaharjoituksiin tai meditaation tueksi.

Fluoriitti

Tyynnyttää mieltä ja suojelee negatiiviselta energialta. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia sekä auttaa keskittymään. Fluoriitti auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Lisäksi tasapainottaa stressaavissa tilanteissa. Helpottaa keskittymistä sekä uusien asioiden oppimista ja omaksumista.

1. Maljojen 10 – Täyttymys

Vain muutos on pysyvää sanotaan – ja kun suhtautuu luottavaisesti elämään ja tulevaisuuteen, asiat yleensä järjestyvät parhain päin. Toki on muutoksia ja muutoksia, mutta maljojen kymppi edustaa ehdottomasti muutosta parempaan. Luottamus ja usko saavat kaiken ilmenemään juuri oikealla hetkellä ja oikeassa paikassa. Asioiden eteen ei tarvitse taistella.

Vinkki viikonlopuksi: Muista rentoutua ja antaa asioiden edetä omalla painollaan. Tärkeää on myös katsoa ympärilleen ja olla kiitollinen ja nauttia siitä mitä on nyt. Turha ahneus vain vie ilon niistä saavutuksen hedelmistä, joista kuuluisi herkutella juuri nyt.

2. Lanttien 9 – Saavutus

Luovuus, viisaus ja rakkaus – siinä on tämän viikonlopun avainsanat. Sisällesi tulee rauhallinen tietoisuus siitä, että valitsemasi tie on oikea. Nyt on aika nauttia oman työn hedelmistä ja sadonkorjuusta.

Vinkki viikonlopuksi: Lanttien 9 on tasapainoisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinkin rakkaus on sellainen, joka on annettava ehdoitta, ilman vaatimusta tai odotusta vastarakkaudesta tai -palveluksista. Kun on saavuttanut jotain, on kosmisen tasapainon kannalta aina hyvä jakaa sitä myös muille. Miten olisi esimerkiksi päivälliskutsut läheisimmille tänä viikonloppuna? Tai vapaaehtoistyö urheilujärjestön tai partion tapahtumissa?

3. Sauvojen Prinssi

Päättäväisyys, avoimuus ja vapaus – siinä on viikonlopun tunnussanat. Synkät ja haastavat ajat alkavat olla takanapäin, vaikka ehkä vielä siintelevätkin horisontissa. Olosi on voimakas, energinen ja jopa peloton. Näet maailman uusin silmin ja tiedät selvinneesi niin kovista koetuksista, että pienet vastoinkäymiset eivät tunnu missään.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen Prinssi uhkuu energiaa ja pioneerihenkeä, joten tänä viikonloppuna on hyvä hetki ruksia todo-listalla roikkuneita asioita, niitä isompia ja hankalampiakin. Luovuus on myös korkealla ja toisaalta sentimentaalisuus alhaalla, joten esim. vaatekaapin siivous saattaisi onnistua juuri tänä viikonloppuna.

Aika ihanat, rauhallisen optimistiset ja tasapainoiset kortit tuli kaikille. Sopii hyvin yhteen planeettojen energioiden kanssa – oli Halloween tai ei.

Itselleni nostin kakkosen ja olen aivan superiloinen sen sanomasta! Omaa tietä tässä on haettu ja nyt tosiaankin tuntuu, että polun pää jo häämöttää. Mitään kiirettä ei ole, kaikki selkenee, kun sen aika on.

Ihanaa viikonloppua! Turvallista Halloweenia ja tunnelmallisia syyshetkiä!

 


2 Responses to “Torstai Tarot – Halloween-viikonlopun taika”

 1. Avatar Hellurej! sanoo:

  Aijaijai, kun osui oiva kortti ja kivi (nro. 3). Mun fiilis oli just toi, mitä kortti sanoi! Ootan jo innolla viikonloppua!
  Alkaako kyynernivelestä huomaamaan jo toipumisen merkkejä, vai onko vielä liian aikaista sanoa? Voimia toipumiseen 😊

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ihanaa, että osui! Toivottavasti oli hyvä viikonloppu!

   Ylihuomenna lääkäriin ja kipsi pois.. sitten tietää tarkemmin, mikä on tilanne! :)

Kommentoi