Torstai Tarot – o-ou…. Pitäkää huivista kiinni!!

torstai 12. marraskuu 2020

Nyt on tulossa aikas tuulista meininkiä viikonlopulle. Sehän ei välttämättä ole huono asia ollenkaan – päinvastoin seisovassa vedessä viruminen käy pidemmän päälle tylsäksi. Tärkeintä on vain muistaa joka mutkassa pysyä itselleen rehellisenä ja olla uppoutumatta muiden draamaan, niin kyllä se hyvin menee.

Huomisesta perjantaista 13. päivästä sen verran, että se ei ole epäonnen päivä! Päinvastoin – ennen kristinuskoa sitä juhlittiin naiseuden, hedelmällisyyden ja feminiinisen seksuaalisuuden onnenpäivänä. On täysin patriarkaalinen salajuoni kääntää se merkitsemään epäonnea (toki ihan linjassa noin ziljoonan muun vastaavan asian kanssa). Ylipäätään kristinuskon alkuvaiheisiin liittyy paljon vanhojen, pakanallisiksi väitettyjen, perinteiden ja tapojen mustamaalaamista. Sillä ei siis mielestäni ole mitään tekemistä varsinaisen hengellisyyden kanssa vaan on ollut aikoinaan ihan maallisia vallankäytön mekanismeja.

Eli huomenna rennoin mielin nauttimaan naiseudesta, hedelmällisyydestä ja feminiinisestä seksuaalisuudesta!

Katsotaanpas sitten, mitä korteilla on sanottavana viikonlopun meiningeistä. Homma toimii näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

Seleniitti

Seleniitti on hyvin voimakas kivi, joka puhdistaa ja vahvistaa selkeää ajattelua sekä tukee henkistä kehitystä. Se on monien suosikkivoimakivi, sillä se puhdistaa energioista pois kaiken sen, mikä jarruttaa kasvua.

Seleniitti rauhoittaa levotonta kroppaa ja tasapainottaa mieltä. Erinomainen kivi yöpöydälle, joogaharjoituksiin tai meditaation tueksi.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

1. Lanttien 7 – Epäonnistuminen

Oletko sellaisessa elämänvaiheessa, että vaikka kaikki on periaatteessa hyvin, et osaa etkä voi iloita onnistumisesta? Sellainen fiilis, että olo on epäonnistunut, kun kokeesta tulee kymppi miikka – eikä täysi kymmenen? On myös paljon mahdollista, että edessä näkyy haasteita, jotka tuntuvat aivan liian isoilta ja mahdottomilta ratkaista; epäonnistumisen pelko tuntuu lamauttavalta ja konkreettiselta. Suoraan sanottuna tekisi mieli karata paikalta, jos vain voisi.

Vinkki viikonlopuksi: Kortti viittaa siihen, että möröt ovat pääasiassa päässäsi. Negatiivisilla ajatuksilla ja peloilla on kuitenkin valitettavasti itseänsä toteuttava voima, joten ainoa keino selviytyä tilanteesta, on kohdata jokainen pelko silmästä silmään. Konkretisoimalla jokaisen haasteen aiheuttamat epäonnistumisen pelot (vaikka ihan kirjoittamalla ne paperille) ja tietoisesti korvaamalla ne onnistumisen ajatuksilla, on mahdollista ottaa tilanne hallintaan ja katkaista epäonnistumisen pelon aiheuttama negatiivinen kierre.

2. XVI – Torni

Tornia pidetään yhtenä tarot-pakan haasteellisimmista korteista, joten jos valitsit tämän, voipi olla, että viikonlopusta tulee aavistuksen myrskyisä. Kaikkea vanhaa ja jumittunutta tulee katsottua kriittisesti ja pilvilinnojen tai toiveajattelun päälle rakennetut perustat järkkyvät. Kaikki vanha, mikä ei toimi, on aika panna roviolle. Kaikessa uudistusvimmassaan Torni on kuitenkin myös erittäin tsemppaava kortti – vähän siihen tyyliin kuin klassinen slogan-huoneentaulu sanoo: ”If you have been waiting for a sign, this is it”.

Vinkki viikonlopuksi: Merkittävät muutokset tuntuvat aina raskailta ja vaikeilta, mutta vastustelemalla ja pitämällä ehdoin tahdoin kiinni epätoimivasta vanhasta, tekee prosessista itselleen vain vieläkin vaikeamman. Kannattaa muistaa miltä tuntuu, kun on tehnyt kunnollisen ja perusteellisen siivouksen kotona. Samanlainen rauha, tyytyväisyys ja ilo on saavutettavissa myös kaikilla elämänalueilla, vaikka itse siivoushomma tuntuisikin raskaalta.

3. Maljojen Ritari

Levollisuus, joustavuus ja luova tunteiden ilmaisu on tulevan viikonlopun avainsanoja. Kortti edustaa epäitsekästä romanttista rakkautta ja muistuttaa, että turhamaisuus ja pinnallisuus on täydellistä ajan ja energian tuhlausta. Jokainen hetki on erilainen, mutta kohtaamalla ne avoimesti, levollisesti ja joustavasti sitä voi luoda hyvää oloa sekä itselleen että ympäristölleen.

Vinkki viikonlopuksi: Maljojen Ritari on hyvin huomaavainen ja konkreettisella tavalla antelias kortti. Juuri tänä viikonloppuna voisi olla hyvä hetki kutsua ystäviä kylään, lähteä lounaalle tai kahville vanhan (tai uuden!) tuttavan kanssa tai esimerkiksi laittaa ruokaa jollekin sukulaiselle.

Aika heviä settiä tiedossa… Varsinkin kakkoskortin nostaneille. No, laajoja kaarteita vaan, kyllä se siitä.

Itselleni nostin ykkösen ja jälleen kerran kortti puhuttelee täysin, eikä voisi olla osuvampi. Kaikki on periaatteessa hyvin, mutta olen aika paljon huolissani kyynärpää/käsivarsi/käsi -leikkaukseni onnistumisesta ja kuntoutumisen etenemisestä. Kipsi poistettiin viikko sitten ja sen jälkeen kivut hyppäsivät tappiin, mihin en ollut lainkaan varautunut. Lisäksi nivelessä (ja jopa kyynärvarressa!) tuntuu naksumista ja epämääräistä lonksumista, joka tekee ihan hulluksi. Viimeksi tuo lonksuminen kun oli sen merkki, että jotain oli irronnut… Oma lääkärini on lomalla, joten järkevän vastauksen saaminen tuntuu toivottomalta. Joku random kandi kun ei ehkä ihan heti sisäistä, mistä tässä mun tilanteessa on kysymys.

Mutta joo, nyt pitää vaan vähän hengittää ja olla uudelleen yhteydessä sairaalaan. Luulisi, että edes joku osaa sanoa, mitä mun nyt kannattaa tehdä!

Ihanaa viikonloppua! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne! <3


2 Responses to “Torstai Tarot – o-ou…. Pitäkää huivista kiinni!!”

 1. Avatar Hola! sanoo:

  Äh.. Ikävä kuulla tuo juttu sun kädestä.. Mä ”neuvoisin” nyt unohtamaan sellaisen suomalaisen sisumentaliteetin ja olemaan mahdollisimman pian yhteydessä lääkäriin/sairaalaan ja muutenkin kuuntelemaan nyt tarkasti omaa elimistöä. Jotkut lykkäävät sairaalaan/lääkärille menoa turhan pitkään ja nähdäkseen, josko aika ja sinnikkyys parantaisivat. Ja sanoohan se lääkäri sitten, onko syytä huoleen tai johonkin korjaavaan operaatioon. Olen itse alalla, joten kaikenlaista on tullut nähtyä :) Äläkä ollenkaan vähättele kipua! Se täytyy saada pois, jotta toipuminen on kokonaisvaltaisempaa.
  Itse muuten valitsin kolmannen kortin ja varsinkin sen yhteydessä olleen kiven energia ja ominaisuudet kolahtivat. Täytyy viedä viikonlopuksi töihin jotain herkkua ja katsoa, mitä tällainen anteliaisuus saa aikaan :D
  Toivottavasti käsi alkaa pian toipumaan!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos ihanasta kommentista! <3
   Joo, siis oikeasti tiedän, että pitäis nyt vaan sinnikkäästi yrittää saada joku kiinni siellä sairaalassa. Tuntuu vaan niin jotenkin älyttömän raskaalta, kun senkin eteen pitää niin kovasti taistella. Ainoa, joihin saa yhteyden on lääkärisihteerit (läkarsekreterare, mitähän ne on suomeksi...), jotka lupaa, että joku soittaa takaisin, mutta sitten mitään ei kuulu.. Mutta sinnikkäästi vaan!

   Kivaa viikonloppua - vaikka ilmeisesti olet menossa töihin! Suosittelen herkkujen viemistä! :)

Kommentoi