Torstai Tarot – Skorpionin ajan loppu, Jousimiehen alku

torstai 19. marraskuu 2020

Intensiivinen, mystinen ja eroottinen Skorpionin aika vetelee nyt viimeisiään. Kannattaa nauttia kyydistä niin kauan kuin sitä kestää… Jo lauantaina puhaltaa uudet tuulet, kun siirrytään Jousimiehen aikaan. Ihan hyvään aikaan vaihto tulee. Eihän tätä pimeyttä ja harmautta kestäisi millään pidempään ilman Jousimiehelle luontaista vankkaa luottamusta omaan erinomaisuuteensa, horjumatonta tulevaisuudenuskoa ja optimismia.

Pieni varoituksen sana kuitenkin: vaikka jousmiesmäinen energia onkin ihan ihanaa, varsinkin, jos muutenkin tuntee vetoa suuriin suunnitelmiin ja jossain tulevaisuudessa häämöttävään menestykseen, kannattaa ehkä kuitenkin vetää henkeä ja olla pistämättä ihan kaikkea uusiksi ainakaan hetken päähänpistosta. Munista on helppo tehdä kokkelia, mutta kokkelista ei saa enää munia, jos tuleekin katumapäälle. Mutta mikään ei estä surffailemasta optimismin kannattelemana kohti itse rakentamiaan tavoitteita!

Korteilla on tietty myös sanansa sanottavana viikonlopun meiningeistä. Homma toimii näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

Lepidoliitti

Rauhoittaa ja tyynnyttää yliaktiivista mieltä. Helpottaa stressiä, tasapainottaa ja vahvistaa keskittymiskykyä. Vahvistaa oman tilan ottamista, itsenäisyyttä, ja vähentää muiden ihmisten mielipiteiden vaikutuksen alla olemista. Auttaa pääsemään eroon päässä kehää kiertävistä hyödyttömistä ajatuksista.

Lapis latsuli

Voimistaa tietoisuutta ja tuo syvän rauhan. Auttaa irtautumaan kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta, lisää itsevarmuutta ja voimistaa itseilmaisua. Se vahvistaa rehellisyyttä ja objektiivisuutta sekä voimistaa myötätuntoa. Lisäksi se helpottaa stressiä tuomalla järjestystä sekä elämään että kiireiseen mieleen. Auttaa oman tien ja ”mission” löytämisestä.

 1. Maljojen Prinssi

Tulossa vaikuttaisi olevan varsin fyysinen viikonloppu. Paljon hyvää energiaa, mutta silti pitää muistaa myös levätä. Oman kehon kunnioittaminen ja arvostaminen on ensiarvoisen tärkeää ja sen viestejä kannattaa kuunnella sisäiset korvat höröllä. Jos toiveissa on perinteisten sovinnaisuuden rajojen rikkominen, nyt on siihen erinomainen hetki.

Vinkki viikonlopuksi: elämä ei ole pelkästään henkinen tai intellektuaalinen kokemus, fyysiset tarpeet ovat olennainen osa ihmisenä olemista myös. Kortti viittaa varsin selkeästi siihen suuntaan, että kehottaisin vaihtamaan puhtaat lakanat. ;)

 2. Lanttien 10 – Vauraus

Viikonloppua leimaa realistinen ajattelu ja kyky panna asiat tärkeysjärjestykseen. Ylimpänä kortissa näkyvä merkuriuksen symboli kuvaa kommunikoinnin tärkeyttä. Elämän tärkeimmät asiat ovat nyt käden ulottuvilla, kunhan itse tietoisesti edistät sopusointua, tasapainoista viestintää ja sisäistä eheyttä.

Vinkki viikonlopuksi: Sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus toteuttaa kaikki toiveesi. Kannattaa siis selvittää, mitä oikeasti haluat ja toivot lisää. Jos olet vilpitön itseäsi kohtaan, asiat alkavat loksahdella kohdalleen ihan ennen kokemattomalla tavalla. Muutos lähtee omasta itsestä ja se, mihin keskityt ja laitat energiaa, kasvaa  ja kukoistaa.

 3. VI – Rakastavaiset

Puhdasta, vilpitöntä rakkautta, myötätuntoa ja syvällisiä ihmissuhteita olisi tiedossa nyt tälle viikonlopulle. Oikeastaan ainoa voima, jolla voi oikeasti siirtää vuoria, on rakkaus. Vastakohdat täydentävät toisiaan ja luovat parhaimmillaan täydellisen harmonian.

Vinkki viikonlopuksi: On paljon mahdollista, että elämääsi astuu viikonlopun aikana uusi tärkeä ihminen, jonka kanssa saat kokea tasapuolisen harmonisen rakkaudellisen suhteen muodostumisen joko läheisenä ystävänä tai romanttisessa mielessä. Kysymys onkin: oletko valmis ottamaan vastaan tämän lahjan? Toisaalta kortti muistuttaa myös siitä kaikkein tärkeimmästä ihmissuhteestamme, suhteesta omaan itseemme. Rakasta ja hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, niin rakkauden määrä ympärilläsi senkun lisääntyy!

Oi, miten ihanaa! Aivan todella kivat kortit tuli kaikille ja erinomaisen hyvin sopusoinnussa on viestit juuri Skorpionin ja Jousimiehen aikojen taitteen energioiden kanssa.

Itselleni nostin kolmosen – eli yhden koko tarot-pakan ihanimmista korteista, suuren arkanan rakastavaiset! Olisin kyllä todellakin pikkuhiljaa (lue: viimeinkin!!) valmis toivottamaan tervetulleeksi elämääni jonkun joka saa sukat pyörimään jaloissa ja sielun hyrisemään, mutta tässä melkolailla karanteenissa elellessä ei taida juuri olla toivoa, että kehenkään erityiseen sattuisi törmäämään. Mutta toisaalta, hyvä muistutus tämä, että niitä jo olemassa oleviakin ihmissuhteita tulee hoitaa. (”Tampereen tytöt” – miten olisi virtuaalityttis taas joku päivä!?)

Ja hei – kaunis kiitos kaikille, jotka kommentoivat ja tsemppasivat viime viikon postauksen jälkeen, kun taas valittelin tilannetta käteni kanssa! Pääsin uuteen röntgeniin ja kaikki on kunnossa! Olen niin älyttömän huojentunut, että en osaa edes kuvailla, miltä tuntuu.

Ihanaa viikonloppua! Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne! <3


2 Responses to “Torstai Tarot – Skorpionin ajan loppu, Jousimiehen alku”

 1. Avatar Huomenta sanoo:

  Jes, sekä valitsemani kortti (2) että jousimiehen energia sopivat täydellisesti mun tilanteeseen. Mulla on pitemmän aikaa ollut jo halu ja tarve uudistaa työkuvioita ja mennä eteenpäin, mutta vasta nyt se alkaa olemaan mahdollista. Ensi keväänä aikaisintaan.
  Ja hyvä, että pääsit nopeasti röntgeniin ja käden todettiin olevan ok. Ei tarvitse stressata ja kantaa huolta epätietoisuuden vallassa.
  Hyvää viikonloppua! Mä vietän sen jälleen töissä.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hyvää työviikonloppua sulle taas! Ihana kuulla, että kortti osui. Nyt on tosiaan erinomaiset edellytykset luoda suunnitelmia tavoittelemilleen muutoksille ja eteenpäinmenolle. Hyvä pohjatyö on sitten vakaa alusta, jolta ponnistaa, kun on sen aika!

Kommentoi