Torstai Tarot – ensimmäinen adventti ja vuoden pimeimmän ajan alku

torstai 26. marraskuu 2020

Lohdutuksen sana tähän alkuun: enää alle kuukausi ja päivä lakkaa lyhenemästä!

Voi miten olenkaan tässä miettinyt, kuinka keväällä ajattelin helpottuneena, että on se vaan mukavaa, että koronakaranteenit, turvaetäisyyksistä huolehtiminen ja sosiaalisen kanssakäymisen minimoiminen osui vuoden valoisampaan aikaan, jolloin ulkona alkoi olla jo pikkuisen lämmintä. Että olisi varmasti kertakaikkiaan karseeta, jos joutuisi kokemaan saman vuoden pimeimpään aikaan. He he.

Nooh… onneksi päällä on yltiöoptimistinen Jousimiehen aika ja menemättä sen tarkemmin planetaarisiin kuviohin (Merkurius ja Venus on Skorpionin tähtimerkissä ja Neptunus lopettaa kesällä alkaneen peruuttamisen Kalojen tähtimerkissä, ovat ne tärkeimmät) voin kertoa, että nyt jos koskaan on hyvä aika lopettaa kaikenlainen pelien pelaaminen, asioiden kaunistelu ja totuuden kanssa pelleily. Asiat tulevat päivänvaloon sellaisena kuin ne ovat, tahdoit tai et – joten aina parempi pelata puhdasta peliä ja lopettaa kaikenlainen vehkeily.

Mutta katsotaanpas, mitä korteilla on sanottavana viikonlopun meiningeistä. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Vihreä jade

Vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja auttaa unelmia toteutumaan. Voimakkaasti suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Erityisesti nauravan buddhan muotoon hiotun vihreän jaden sanotaan tuovan mukanaan maallista menestystä ja vaurautta. Suojeleva kivi, joka opettaa viisautta, houkuttelee hyvää onnea ja ystäviä.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

Rubiinifuksiitti

Rubiinin intohimo ja elämänilo yhdistettynä fuksiitin ehdottomaan ja epäitsekkääseen rakkausenergiaan tekee rubiinifuksiitista voimallisen sydämen kiven. Se hoitaa särkynyttä tai muutoin kovia kokenutta sydäntä ja virrattaa tilalle hellivää rakkautta. Kivi luo kantajalleen turvallisen olotilan sekä fyysisesti, että emotionaalisesti, samalla kun se innostaa tavoittelemaan rohkeasti omia haaveita.

Rubiinifuksiitti yhdistää mielen viisauden sydämen intohimon kanssa ja auttaa siten luottamaan omiin kykyihin ja tekemään viisaita päätöksiä. Tämän kiven avulla on mahdollista juurtua rohkeasti takaisin maahan avoimella sydämellä, joka on alkanut parantua ja vahvistua.

1. Sauvojen Ässä

Tulevat päivät vaikuttavat olevan täynnä puhdistavaa tulista energiaa. Kaikesta vanhasta ja raskaasta vapautuminen, totuudellisuus ja uuden luominen on nyt vahvasti pinnalla. Kortin taustalla säkenöivät salamat symboloivat henkistä heräämistä ja oman sisäisen palon – ja valon – löytämistä.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen ässä on täynnä puhdasta energiaa, joka antaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista. Valtava määrä sisäistä voimaasi on vapautumassa käyttöön. Nauti energiastasi kaikin voimin – menneisyyteen ei enää voi eikä kannata takertua. Voit saavuttaa ihan mitä tahansa, kun vain suuntaat voimavarasi oikein.

 2. Maljojen 10  – Täyttymys

Vain muutos on pysyvää sanotaan – ja kun suhtautuu luottavaisesti elämään ja tulevaisuuteen, asiat yleensä järjestyvät parhain päin. Toki on muutoksia ja muutoksia, mutta maljojen kymppi edustaa ehdottomasti muutosta parempaan. Luottamus ja usko saavat kaiken ilmenemään juuri oikealla hetkellä ja oikeassa paikassa. Asioiden eteen ei tarvitse taistella.

Vinkki viikonlopuksi: Muista rentoutua ja antaa asioiden edetä omalla painollaan. Tärkeää on myös katsoa ympärilleen ja olla kiitollinen ja nauttia siitä mitä on nyt. Turha ahneus vain vie ilon niistä saavutuksen hedelmistä, joista kuuluisi herkutella juuri nyt.

 3. Miekkojen Ritari

Miekkojen Ritari edustaa päättäväisyyttä, kirkasta älyä, intohimoa, vauhdikasta etenemistä ja kunnianhimoa. Oletkin juuri nyt täynnä mahtavaa energiaa ja saat aikaiseksi paljon, kun vain kohdistat toimintasi ja voimasi niihin asioihin, jotka itse koet tärkeiksi. Itseluottamuksesi on poikkeuksellisen korkealla – nauti siitä ja hyödynnä tunne tavoitteidesi saavuttamiseen. Ymmärryksesi kattaa kaikki elämän eri osa-alueet ja siksi uskallat myös kaataa raja-aitoja ja vahvistaa vapauttasi.

Vinkki viikonlopuksi: Olet niin täynnä ihanaa energiaa ja halua aloittaa uusia asioita, että nurkan takana piilee lyhytjännitteisyyden peikko. Kannattaa yrittää olla sinkoilematta sinne tänne ja muistaa myös se, että oma vauhdikkuutesi ei oikeuta pomottelemaan muita samaan tahtiin.

Viime viikon Torstai Taroteista sen verran, että avasin nostamani kortin yllyttämänä Tinderin ensimmäisen kerran sitten viime kevään – haha! Jos elämä olisi romanttinen komedia, olisin tietenkin matchannut samantien jonkun yllättävän ihanuuden kanssa ja kohta päästäisiin täällä blogissakin ihailemaan tuoretta komistusta Mintun elämässä. No, näin ei kuitenkaan käynyt, joten käytin kortin energian täysin platonisesti, mikä oli kyllä sekin oikein mukavaa!

Tällä kertaa nostin itselleni kakkosen – eli maljojen kympin. Mielessäni on yksi muutos, joka toteutuessaan voi olla aika isokin. Suurin ongelma tuollaisten isompien muutosten kanssa on, että miten lopettaa stressaaminen ja universumin mikromanagerointi ja vain uskaltaa luottaa siihen, että kun itse tekee parhaansa, asiat menee just niinkuin niiden pitääkin.

Yksi asia on ainakin varmaa (tai ainakin niin varmaa kuin nyt voi olla…): huomenna tulee Puustellilta väkeä laittamaan viimeisen silauksen keittiremonttiin!

Ihanaa viikonloppua! Muistakaa pestä käsiänne ja pitää etäisyyttä muihin kuin omaan kotiväkeen! <3


Kommentoi