Torstai Tarot – havuja, perkele!

torstai 03. joulukuu 2020

Siis apua! Ihan ensimmäiseksi on aivan pakko kertoa, mitä hetki sitten tapahtui! Mun rapusta haettiin joku ambulanssilla!! Voihan se tietenkin olla jotain muutakin kuin koronaa, tietty sen tajuan – mutta silti. Yours truly on aivan heittämällä tämän rapun vanhin asukas, eikä tässä asumieni kohta kahdentoista vuoden aikana ole näkynyt yhtäkään ambulanssia täällä… Tosiaankin kysymys voi olla vaikka mistä, mutta olin juuri suunnitellut, että lähden raijaamaan pahvilaatikoita sun muuta meidän kierrätysroskikseen (joka on auki vain muutamana päivänä viikossa pari tuntia kerrallaan), mutta ei todellakaan kiinnostanut kulkea hissillä, jolla on juuri (mahdollisesti) viety koronapotilasta! Huh huh!

Ja sitten päivän aiheeseen…

Planeetat tekevät nyt aikamoista kuviota toistensa kanssa ja voimakkain vaikutus on kaikenlainen yleinen epävarmuuden ja epäilyn tunne sellaisena jäytävänä alitajuisena epämukavuutena, josta on vaikea ottaa selkoa. Mieli voi olla maassa ja tulevaisuus näyttää valottomalta, vaikka miten yrittäisi järjellä selittää itselleen, että kaikki on hyvin. Kiitollisuuspäiväkirjan pitäminen saattaa juuri nyt tuntua lähinnä huonolta vitsiltä, mutta sanokaa minun sanoneen, se on silti se tehokkain ja helpoin lääke vallitsevien energioiden negatiivisia vaikutuksia vastaan.

Aivot rekisteröivät jo sen, kun alkaa mielessään etsiskellä aiheita ja asioita, joista voisi olla kiitollinen, ja ne alkaa tuottaa mielihyvähormoni dopamiinia. Siis vaikka ei löytäisi ainuttakaan asiaa, josta voisi olla kiitollinen, pelkästään etsiminen on palkitsevaa! Saatika sitten, kun oikeasti huomaa, miten paljon on asioita, joista voi olla kiitollinen. Kiitollisuus = mentaalisia havuja, kun tuntuu, että suksi ei luista.

Korteilla on tietty sanansa sanottavana viikonlopun meiningeistä myös. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin. (Kuvat on nyt valitettavasti sellaista ”tänään ei valjennut päivä ollenkaan” -tasoa..)

Lepidoliitti

Rauhoittaa ja tyynnyttää yliaktiivista mieltä. Helpottaa stressiä, tasapainottaa ja vahvistaa keskittymiskykyä. Vahvistaa oman tilan ottamista, itsenäisyyttä, ja vähentää muiden ihmisten mielipiteiden vaikutuksen alla olemista. Auttaa pääsemään eroon päässä kehää kiertävistä hyödyttömistä ajatuksista.

Seleniitti

Seleniitti on hyvin voimakas kivi, joka puhdistaa ja vahvistaa selkeää ajattelua sekä tukee henkistä kehitystä. Se on monien suosikkivoimakivi, sillä se puhdistaa energioista pois kaiken sen, mikä jarruttaa kasvua.

Seleniitti rauhoittaa levotonta kroppaa ja tasapainottaa mieltä. Erinomainen kivi yöpöydälle, joogaharjoituksiin tai meditaation tueksi.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

1. Maljojen Prinsessa

Oletko tehnyt sovinnon menneisyyden kanssa? Jos et, niin nyt siihen on hyvä hetki. Maljojen Prinsessan asun helmaa koristavat kristallit kuvaavat hänen kykyään nähdä asiat sellaisena kuin ne on – ei sellaisina kuin hän haluaisi niiden olevan. Tunnistat myös omat parhaat puolesi ja viikonlopun energiat tekee sen, että uskallat nauttia niistä.

Vinkki viikonlopuksi: Nyt on oikea aika antautua rakkaudelle ja uskaltaa tehdä asioita, joista ihan oikeasti tykkäät ja joilla on sinulle todellista merkitystä. Irroittaudu asioista, jotka tunnet turhiksi (mutta tee se lempeästi!) ja pitäydy vain ihmissuhteissa jotka ovat totuudellisia ja rakkaudellisia.

2. XV – Paholainen

Kortin nimi johtaa helposti negatiivisiin ajatuksiin, mutta paholaisen energia on aivan mahdollista suunnata myös kaikkeen positiiviseen. Voimakas maanläheinen aistillisuus ja maskuliininen voima antaa rohkeutta kohdata totuus sellaisena kuin se on. Tänä viikonloppuna on kaikki mahdollisuudet olla säkenöivin, hurmaavin ja kiehtovin oma itsesi. Mitään ei kuitenkaan kannata tehdä tai sanoa unohtaen oma herkkyys ja haavoittuvaisuus.

Vinkki viikonlopuksi: Tahdonvoima on hyvä asia ja on tärkeää tehdä valintoja oman sisäisen näkemyksen mukaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on sinun totuutesi. Vaikka olisit miten vakuuttunut, läheisilläsi on oikeus tehdä omat päätöksensä ja valintansa. Nauti omista valinnoistasi, mutta samalla kannattaa muistaa, että muut tekevät omat valintansa sinusta riippumatta.

3. Maljojen 8 – Uupumus

Epätyydyttävästä tilanteesta ei näytä olevan helppoa ulospääsyä. Kortti kuvaa varsin voimakasta kyllästymistä nykyiseen elämäntilanteeseen ja elämäntyyliin. Hakusessa on selkeästi jotain syvempää ja tarkoituksellisempaa. Energiaa on tullut hukattua kaikenlaiseen, mistä ei ole oikeasti iloa kenellekään. Kortti viittaa siihen, että nyt on korkea aika tsekata, missä jamassa arkipäivän rutiinit pyörii.

Vinkki viikonlopuksi:  Nyt on tosi hyvä aika sanoa selkeä ei kaikille energiavarkaille – oli ne sitten ei-toivottuja ihmissuhteita tai huonoja ja kuluttavia elämäntapoja. Kortin viesti on kaksijakoinen: rajat kannattaa laittaa sekä ulkoa tuleville paineille ja vaatimuksille, mutta myös yhtälailla tarkastella omia rutiinejaan. Riittävä uni, laadukas ravinto ja päivittäinen liikunta on hyvinvoinnin selkäranka.

Nostin itselleni kakkosen – eli suuren arkanan paholaisen. Tiedän ihan hyvin, että se ei ole ”paha” kortti, mutta hätkähdän silti aina pikkuisen, kun se tulee. Kortin viesti on pääosin positiivinen, mutta jos totta puhutaan, juuri nyt tuntuu, että sen maskuliininen energia voi olla itselleni vähän liikaa. Katsotaan nyt, miten viikonloppu tästä lähtee käyntiin, mutta jotenkin energinen, sexy paholainen on varsin kaukana siitä, miltä juuri nyt tuntuu. Vaikka ei siinä mitään – kyllähän sitä mielellään on säkenöivin ja hurmaavin versio itsestään ihan ilman sen kummempaa syytäkin. Haha!

Ihanaa viikonloppua, pysykää terveinä! Ja muistakaa nyt kertakaikkiaan pitää kunnolliset turvavälit, tavata ihmisiä vain ulkoilmassa ja pestä käsiä huolellisesti jokaisessa mahdollisessa välissä!!


Kommentoi