Torstai Tarot – kasvun paikka ja muitakin haasteita

torstai 10. joulukuu 2020

Torstai Tarot by Minttu

Intensiivinen ajanjakso jatkuu. Joulukuun uusi kuu osuu maanantaille 14.12. ja uusien alkujen ja yleisen muutoksen energiat ovat sitä luokkaa, että voidaan puhua uuden vuoden kaltaisesta taitekohdasta. Muuttuminen ja nahan uudelleen luominen ei todellakaan aina ole pelkkää kristallipölyä ja laventelin tuoksua. Päinvastoin nyt on tiedossa sitä kuuluisaa verta, hikeä ja kyyneliä.

Työläitä aikoja on siis tiedossa ja tasapainon sekä mielenrauhan löytyminen on poikkeuksellisen haasteellista. Kannattaa pitää mielessä, että korkeilla odotuksilla ja täysin mahdottomilla odotuksilla on vissi ero. Tapahtuipa mitä tahansa, ei ole mitään järkeä (tai etua!) yrittää esittää, että mikään ei tunnu missään ja että kaikki on ok ja kunnossa. This too shall pass – ennen pitkää päästään nauttimaan kasvun ja kehityksen tuloksista, kunhan ensin tehdään siihen vaadittava työ.

Korteilla on, kuten asiaan kuuluu, sanansa sanottavana viikonlopun meiningeistä myös. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Torstai Tarot by Minttu

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Lepidoliitti

Rauhoittaa ja tyynnyttää yliaktiivista mieltä. Helpottaa stressiä, tasapainottaa ja vahvistaa keskittymiskykyä. Vahvistaa oman tilan ottamista, itsenäisyyttä, ja vähentää muiden ihmisten mielipiteiden vaikutuksen alla olemista. Auttaa pääsemään eroon päässä kehää kiertävistä hyödyttömistä ajatuksista.

Malakiitti

Malakiitti on voimakas metafyysinen kivi, joka auttaa suodattamaan energiatukoksia ja tasapainon löytymistä. Se lisää itseymmärrystä ja tasapainottaa tunne-elämää.

Malakiitti on kehon ja mielen hoitaja, joka auttaa kohtaamaan menneisyyden nostamalla pintaan muistoja, jotka olemme kieltäneet tai halunneet jättää käsittelemättä. Se on myös yksi merkittävimmistä terapeuttisista kivistä.

Malakiittia voi käyttää apuna hengitys- ja univaikeuksiin, sekä lempeänä kanssakulkijana synnytyksessä.

Torstai Tarot by Minttu

1. XV – Paholainen

Kortin nimi johtaa helposti negatiivisiin ajatuksiin, mutta paholaisen energia on aivan mahdollista suunnata myös kaikkeen positiiviseen. Voimakas maanläheinen aistillisuus ja maskuliininen voima antaa rohkeutta kohdata totuus sellaisena kuin se on. Tänä viikonloppuna on kaikki mahdollisuudet olla säkenöivin, hurmaavin ja kiehtovin oma itsesi. Mitään ei kuitenkaan kannata tehdä tai sanoa unohtaen oma herkkyys ja haavoittuvaisuus.

Vinkki viikonlopuksi: Tahdonvoima on hyvä asia ja on tärkeää tehdä valintoja oman sisäisen näkemyksen mukaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on sinun totuutesi. Vaikka olisit miten vakuuttunut, läheisilläsi on oikeus tehdä omat päätöksensä ja valintansa. Nauti omista valinnoistasi, mutta samalla kannattaa muistaa, että muut tekevät omat valintansa sinusta riippumatta.

2. XVI – Torni

Tornia pidetään yhtenä tarot-pakan haasteellisimmista korteista, joten jos valitsit tämän, voipi olla, että viikonlopusta tulee aavistuksen myrskyisä. Kaikkea vanhaa ja jumittunutta tulee katsottua kriittisesti ja pilvilinnojen tai toiveajattelun päälle rakennetut perustat järkkyvät. Kaikki vanha, mikä ei toimi, on aika panna roviolle. Kaikessa uudistusvimmassaan Torni on kuitenkin myös erittäin tsemppaava kortti – vähän siihen tyyliin kuin klassinen slogan-huoneentaulu sanoo: ”If you have been waiting for a sign, this is it”.

Vinkki viikonlopuksi: Merkittävät muutokset tuntuvat aina raskailta ja vaikeilta, mutta vastustelemalla ja pitämällä ehdoin tahdoin kiinni epätoimivasta vanhasta, tekee prosessista itselleen vain vieläkin vaikeamman. Kannattaa muistaa miltä tuntuu, kun on tehnyt kunnollisen ja perusteellisen siivouksen kotona. Samanlainen rauha, tyytyväisyys ja ilo on saavutettavissa myös kaikilla elämänalueilla, vaikka itse siivoushomma tuntuisikin raskaalta.

3. Miekkojen 10 – Tuho

Pinnalla on voimakas halu olla henkisesti vapaa. Kielteinen ajattelu johtaa helposti noidankehään, joka pahimmillaan voi tuhota kaiken ilon elämästä. Jos aina odottaa pahinta tapahtuvaksi, siitä tulee helposti itseään toteuttava profetia. Tämä pätee niin ihmissuhteissa kuin muillakin elämän alueilla.

Vinkki viikonlopuksi: Mielikuvaharjoittelu ja esimerkiksi luonnossa liikkuminen (mikä tahansa puistikko kelpaa urbaaniksi ”luonnoksi”) auttaa irtautumaan kahlitsevista synkistä ajatusmalleista. Kun päästää uteliaisuutensa pilkistämään ja luottaa elämän kantavan, niin olo helpottuu ja tie ulos noidankehästä löytyy helpommin.

Oh my! Tulipas nyt rankat kortit kaikille! Torni on mielestäni tarottien pelottavin kortti. Olen saanut sen muutaman kerran, kun olen katsonut kortteja itse itselleni ja sama kuvio on toistunut: pidän kiinni asioista/ajattelutavoista/suunnitelmista kynsin hampain, vaikka oikeastaan jo alitajuisesti tiedän, että kaikki on menossa päin mäntyä. Sitten lopulta tilanne kulminoituu siihen, että on aivan pakko päästää irti, vaikka miten haraan vastaan. Siitä seuraa tietty itku-potku-raivaria ja hautaudun-sängynpohjalle-Netflixin-kanssa -masista, mutta savun hälvennettyä olo on kevyempi ja uusi suunta näyttää paljon houkuttelevammalta kuin se, mistä yritin ehdoin tahdoin pitää kiinni.

En halua missään tapauksessa pelotella ketään! Välillä elämään kuuluu näitä murroshetkiä ja vaikka juuri, kun tilanne on päällä, ei siltä tuntuisikaan, edessä on yleensä aina jotain vielä ihanampaa. Jossain vaiheessa sitä tajuaa itsekin, että juuri näin asioiden pitikin mennä.

Itselleni nostin – en Tornia – vaan ykkösen, eli suuren arkanan Paholaisen. Eli saman kortin kuin viime viikollakin!! Tarkoittaa siis sitä, että nyt on Mintun todellakin paneuduttava universumin lähettämään viestiin, kun näköjään ollaan sitä mieltä, että sanoma ei mennyt kerralla perille.

Ihanaa viikonloppua! Pysykää turvassa ja muistakaa hengittää! Laajoja kaarteita vaan, niin kyllä tästäkin mustasta rinteestä selvitään!


Kommentoi