Torstai Tarot – valoa näkyvissä!

torstai 17. joulukuu 2020

Tunteita ja elämää myllertävä ajanjakso jatkuu. Maanantaina on talvipäivän seisaus, mikä on yksi vuoden energioiltaan tärkeimmistä ajankohdista – ja esimerkiksi alkuperäinen syy, miksi joulua vietetään juuri nyt. (En mitenkään epäile siis sitä, etteikö tämä olisi myös fyysisen henkilön nimeltä Jeesus syntymäpäivä. Ihan loogistahan se on, että hänen syntymänsä osuisi juuri tähän ajankohtaan.)

Talvipäivän seisaus on voimakas portaali, jonka avulla voi todellakin irtaantua kaikesta vanhasta painolastista. Yksi suurimpia syitä, miksi itse kunkin henkinen reppu painaa niin paljon on se, että emme ole oikeasti antaneet anteeksi ystäville, kollegoille, entisille partnereille, sukulaisille, äidille, isälle… ihmisille ylipäätään. Talvipäivän seisaus on luonnon tapa näyttää esimerkkiä – jätetään pimeys taakse ja suunnataan kohti valoa.

Mutta katsotaanpas nyt myös, mitä korteilla sanottavana viikonlopun meiningeistä myös. Homma toimii näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

Sodaliitti

Auttaa löytämään ja ilmaisemaan todellisia tunteita, vahvistaa omaa tahtoa ja uskoa omiin valintoihin. Parantaa itseluottamusta, auttaa rauhoittumaan, tuo viisautta ja vahvistaa havaintokykyä, kestävyyttä sekä luovaa ilmaisua. Sodaliitti auttaa myös luottamaan omaan intuitioon.

Hematiitti

Lisää tervettä talonpoikaisjärkeä ja vahvistaa eloonjäämisviettiä. Auttaa näkemään ja poistamaan itse itselle asetettuja esteitä ja vahvistaa keskittymiskykyä. Rentouttaa ja helpottaa unen saantia.

1. Lanttien Prinssi

Nyt on hyvä hetki asettaa selkeitä ja konkreettisia tavoitteita sille, mitä haluat saavuttaa. Luvassa on energiaa, näkemystä ja vanhaa kunnon sisukkuutta, kunhan vain tiedät, mitä kohti haluat työskennellä. Kortti neuvoo tekemään yhden asian kerrallaan ja kunnolla – sinne tänne sinkoileminen ei vie eteenpäin eikä ainakaan lähemmäksi tavoitetta.

Vinkki viikonlopuksi: Ehkä ajattelet, että se, mitä kohti haluat työskennellä, on oma asiasi, mutta vaikka tykkäisitkin puurtaa itseksesi, kannattaa kysyä asiantuntijan tai kokeneen ihmisen neuvoa. Lisäksi energinen lanttien prinssi sanoo, että juuri nyt on oikea hetki aloittaa se liikkumismuoto tai treeni, jota olet pyöritellyt päässäsi, mutta et ole saanut aikaiseksi.

2. Miekkojen Prinsessa

Olet matkalla kohti valoisampaa tulevaisuutta. Tiedät kyllä mahanpohjassasi, että ratkaisusi ja valintasi ovat oikeita, vaikka vähän hirvittääkin ajatella muiden mahdollista paheksuntaa ja nostattamaasi pölyä. Sisäinen fiiliksesi on pikkuisen kapinallinen, mutta eihän tässä ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin kuunnella omaa sisäistä ääntä.

Vinkki viikonlopuksi: Kaikkiin asioihin ei tarvitse suhtautua kuolemanvakavasti. Sinulla on myös kyky omaksua asiat nopeasti, toimia tässä ja nyt, näennäisesti impulsiivisesti, mutta sydämessäsi tiedät, mikä on oikein ja hyväksi. Luota vaistoihisi äläkä suostu kompromisseihin, vaikka järki arvioisikin ne hyviksi, mutta mahanpohjassa ratkaisu tuntuu väärältä.

3. XV – Paholainen

Kortin nimi johtaa helposti negatiivisiin ajatuksiin, mutta paholaisen energia on aivan mahdollista suunnata myös kaikkeen positiiviseen. Voimakas maanläheinen aistillisuus ja maskuliininen voima antaa rohkeutta kohdata totuus sellaisena kuin se on. Tänä viikonloppuna on kaikki mahdollisuudet olla säkenöivin, hurmaavin ja kiehtovin oma itsesi. Mitään ei kuitenkaan kannata tehdä tai sanoa unohtaen oma herkkyys ja haavoittuvaisuus.

Vinkki viikonlopuksi: Tahdonvoima on hyvä asia ja on tärkeää tehdä valintoja oman sisäisen näkemyksen mukaisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on sinun totuutesi. Vaikka olisit miten vakuuttunut, läheisilläsi on oikeus tehdä omat päätöksensä ja valintansa. Nauti omista valinnoistasi, mutta samalla kannattaa muistaa, että muut tekevät omat valintansa sinusta riippumatta.

No hei siis wau! Jo kolmas torstai peräkkäin, kun yksi Torstai Tarot -korteista on suuren arkanan paholainen! Merkittävää tietty erityisesti, jos on sattunut nostamaan saman kortin joka kerta.

Itse nostin tällä kertaa ykkösen ja sekä kortin, että kristallin viesti puhuttelee erittäin paljon. Tänään oli ensimmäinen työpäiväni pitkän saikun jälkeen – ja olo oli todellakin välillä kuin sillä kuuluisalla peuralla ajovaloissa. Asia kerrallaan ja selkeät tavoitteet – niillä tästä selvitään, kiitos muistutuksesta. Ja joo, löysin meidän taloyhtiön kuntosalilta oikein hyvän, laadukkaan juoksumaton. Juoksin jopa vähäsen. Että kai se nyt on korkea aika aloittaa/palata senkin rakkaan harrastuksen pariin!

Ihanaa viikonloppua! Muistakaa pestä kätenne jokaisessa mahdollisessa välissä!


2 Responses to “Torstai Tarot – valoa näkyvissä!”

 1. Avatar Godnatt sanoo:

  Vitsit, kun nostin hyvän kortin (1). Fiilis on hyvin päämäärätietoinen ja kortti antoi vahvistusta.
  Täytyy myös tutustua talvipäivänseisauksen merkitykseen täytyy myös perehtyä tarkemmin. En ole aiemmin sitä sen enempää miettinyt. Mua on ylipäänsä alkanut luonto ”voiman ja energian lähteenä” kiinnostamaan nyt yli kolmikymppisenä.
  Osaatko sanoa, minkälaista merkitystä ensiviikkoisella jupiterin ja saturnuksen kohtaamisella on?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hieno homma, että osui!
   Olen itsekin vielä varsin aloittelija kaikessa, mikä liittyy luonnonilmiöihin ja esim. planeettoihin. Olen aivan vakuuttunut, että esi-isämme ja edelliset, kukoistavat yhteiskunnat olivat paljon parempia tunnistamaan näitä ja ammentamaan viisautta ja voimaa luonnosta.

   Jupiterin ja Saturnuksen kohtaaminen oli merkittävä tapahtuma (sorry – joulukiireissäni en ole ehtinyt blogiin!). Molemmat mahtiplaneetat hallitsevat valtaan ja vallankäyttöön liittyviä energioita. Ne kohtaavat vain joka 20 vuosi ja vaikutus kestää huomattavasti pidempään kuin saattaisi kuvitella. Kohtaaminen tapahtuu itsenäisen ja sosiaaliselta omatunnoltaan vahvan vesimiehen merkissä. Joten sanoisin, että valta-asemat muuttuvat ja kollektiivinen sosiaalisen ja humanitäärisen vastuun kantaminen lisääntyy. Henkilökohtaisella tasolla tapahtuu samansuuntaista liikehdintää ja en yhtään ihmettelisi, vaikka monet alkaisivat tuntea optimismia, vaikka siihen ei sen kummempaa syytä olisikaan… :)

Kommentoi