Torstai Tarot – miten 2021 käynnistyy?

torstai 31. joulukuu 2020

Vuoden viimeiset tarotit! Ihan kohta tsekkaan oman tulevan vuoteni kelttiläisen ristin avulla, mutta ensin ensimmäisen viikonlopun meiningit perinteisen Torstai Tarotin avulla.

Uusi vuosi on väistämättä fiiliksiltään sekä tilinpäätöksen että uusien alkujen ajankohta. Tänä vuonna planeetat antavat poikkeuksellisen rohkaisevaa ja energioltaan tsemppavaa virtaa juuri tähän hetkeen. Eilinen täysikuu Rapujen tähtimerkissä tarjoaa lempeää ja rohkaisevaa tukea irti päästämiseen oli sitten kysymyksessä haitalliset tavat tai rutiinit, harmilliset ajatuskuviot, epätyydyttävät ihmissuhteet tai elämäntilanteet, joista yksinkertaisesti haluaa pois. Jupiterin ja Saturnuksen taannoinen kohtaaminen laittaa voimasuhteita uusiksi erityisesti laajemmassa mittakaavassa, mutta antaa erinomaista taustatukea kaikille meille, jotka haluamme ottaa suuremman vastuun oman kohtalomme muodostumisesta.

Mutta korteilla on toki sanansa sanottavana vuoden alun meiningeistä myös. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Torstai Tarot uuden vuoden ennustukset

Onyksi

Viilentää kuumina käyviä tunteita ja tasapainottaa olemuksen eri puolia (yin & yang). Helpottaa stressiä ja surua, vahvistaa itsehillintää, moraalia ja itsekuria. Antaa voimaa ja kestävyyttä korkeidenkin tavoitteiden saavuttamiseen

Labradoriitti

Hyvin suojeleva kivi, joka tukee erityisesti muutostilanteissa oli ne sitten henkisellä tasolla tai ihan konkreettisia. Vahvistaa intuitiota ja tukee siten päätöksenteossa. Auttaa tunnistamaan juuri sen oman polun ja poistaa pelkoja muutoksen edessä. Lisää luottamusta siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Tasaannuttaa ylikierroksilla käyvää mieltä (sopii hyvin myös ylivilkkaille tai levottomille lapsille!) ja labradoriittia on käytetty myös helpottamaan kuukautiskipuja.

Fluoriitti

Tyynnyttää mieltä ja suojelee negatiiviselta energialta. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia sekä auttaa keskittymään. Fluoriitti auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Lisäksi tasapainottaa stressaavissa tilanteissa. Helpottaa keskittymistä sekä uusien asioiden oppimista ja omaksumista.

Torstai Tarot uuden vuoden ennustukset

1. Miekkojen 4 – Aselepo

Kortti viittaa vastausten löytymiseen huolellisen harkinnan jälkeen ja väliaikaista rauhan tunnetta. Nyt kannattaa kerätä voimia ja levätä, sillä vaikka asiat näyttäisikin olevan sovittu, kysymys ei todennäköisesti ole pysyvästä tilanteesta.

Vinkki vuoden alkuun: Nyt kannattaa järjestää aikaa rentoutua ja vetää henkeä. Parasta olisi välttää turhanaikaisiin kissanristiäisiin osallistumista. Tilannetta on hyvä seurata valppaana, mutta kuitenkin rentona. Stressaaminen tai vatvominen ei auta, koska juuri nyt on voimien keräämisen aika.

2. Sauvojen 10 – Torjunta

Ensimmäiseksi kysymys: jos olet ihan rehellinen itsellesi, niin saattaisiko nyt käsillä oleva ongelma tai haaste johtua omasta sitoutumiskammostasi tai siitä, että lopulta arvostat omaa vapauttasi eniten? On erittäin tärkeä kunnioittaa omia visiotaan, mutta toisaalta välillä on hyvä pysähtyä ja nähdä kaikki ne mahdollisuudet, jotka on itse sulkenut pois päämäärää kohti kulkiessaan.

Vinkki vuoden alkuun: Sauvojen 10 on hyvin energinen kortti ja jotta olisi helpompi katsoa omien tavoitteiden, visioiden ja haasteiden läpi, nähdäkseen myös ne kaikki muut mahdollisuudet, suosittelen lämpimästi jotain suht rankkaa fyysistä aktiviteettiä. Kunnon hikeen asti tanssiminen on kortin kanssa eniten linjassa, mutta mikä tahansa pulssia selkeästi kohottava treeni ajaa kyllä saman asian. Saat huomata, että ajattelu selkeytyy kummasti huhkimisen jälkeen!

3. VIII – Tasapaino

Vuoden alun tunnussanoja ovat sisäinen tasapaino ja oikeudenmukaisuus. Kaikenlaisia äärimmäisyyksiä kannattaa välttää ja kohdata tilanteet älylliseen ajatteluun ja sisäiseen ääneen luottaen. Hätiköinti ei kannata ja aina on hyvä tarttua tarjolla olevaan mahdollisuuteen löytää neuvotellen kaikkien kannalta parhain ratkaisu. Kortti viittaa myös karman lakiin, joten voit olla varma, että ilkeillen tai pahat mielessä tehdyt teot iskevät ennemmin tai myöhemmin omaan nilkkaan.

Vinkki vuoden alkuun: Omat teot ja valinnat muokkaavat tulevaisuutemme. Aina on mahdollisuus valita hyvän ja pahan välillä, vaikka se tuntuisikin hankalalta käytännön tasolla. Oikeiden valintojen avulla on mahdollista löytää sisäinen tasapaino ja harmonia. Kannattaa siis miettiä kaksi kertaa, vaikka tämän viikonlopun energiat houkuttelisikin äkkipikaisiin tekoihin.

Nostin itselleni kolmosen – eli suuren arkanan tasapainon. Olen hiukan hämmentynyt, että miksi sain tuon kortin, sillä nimenomaan tasapainoa, harmonisia valintoja ja sopusointua vailla minkäänlaista äkkipikaisuutta, olen tässä korona-aikana opetellut. Mutta hyvä muistutus pitää siitä kiinni edelleen ja linjassa on myös oman äitini lempilausahdus: niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Ihanaa vuodenvaihdetta ja kaikkea hyvää alkavaan vuoteen! <3


Kommentoi