Torstai Tarot – valtataistelua ja menestystä

torstai 07. tammikuu 2021

Planeetat lupasivat valtataistelua – mutta ihan tällaista meininkiä, mitä maailmalta nyt on kuulunut, harva kuitenkaan tohti ennustaa. Tämä ei ole mikään politikoinnin foorumi, mutta kieltämättä meemit tyyliin ”2020: I’m the WORST year ever! 2021: Hold my beer…” naurattaisivat, jollei itkettäisi.

No, positiivisempaa on se, että uuden vuoden aatonaaton täysikuusta alkanut ja 13. päivän uuteen kuuhun kulminoituva ajanjakso antaa pontta kaikenlaisille uusille aluille. Energiat tukevat erityisesti käytännönläheisiä muutoksia liittyen rahaan, työhön ja asumiseen, terveyteenkin sellaisella pragmaattisella tasolla. Myös ihmissuhteiden, rakkauden ja unelmien alueella puhaltaa positiiviset lämpimät tuulet, vaikka painopiste sielläkin on pikemmin arkipäiväisissä asioissa kuin suurissa kuvioissa.

Eli jos tuntuu, että uusi vuosi ei ole lähtenyt ihan toivomallasi tavalla käyntiin, vielä ehtii hyvin. Itse olen hyödyntänyt maanläheisen muutosvireen lisäämällä pieniä positiivisia rutiineja sinne tänne pitkin päivää. Mitään mullistavaa ei tietenkään vielä ole pikkuisten muutosten ansiosta ehtinyt tapahtua, mutta olen ollut hyvällä mielellä ja energinen – ja onhan sekin jo jotain! (Tosin päätös mennä ajoissa nukkumaan taitaa kyllä kariutua tänään(kin))

Tsekataanpas sitten, mitä korteilla on sanottavana. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Karneoli

Karneoli helpottaa surua, vähentää kateutta ja pelkoja. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Lisäksi se lisää päättäväisyyttä, päämäärätietoisuutta ja itsetuntoa.

Akaatti

Akaatti tuo rauhaa ja tyyneyttä. Se vahvistaa itsetuntoa, antaa rohkeutta, suojelee sekä vapauttaa stressistä. Akaatti tunnistaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Se antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Muinoin akaatin uskottiin takaavan runsaat sadot, parantavan unettomuudesta ja karkoittavan ihosairauksia. Oranssinpunainen akaatti luo turvallisuuden tunnetta ja tyynnyttää sisäistä raivoa tai (seksuaalisia) jännitteitä sekä vakauttaa energiakenttää eli auraa.

Hematiitti

Lisää tervettä talonpoikaisjärkeä ja vahvistaa eloonjäämisviettiä. Auttaa näkemään ja poistamaan itse itselle asetettuja esteitä ja vahvistaa keskittymiskykyä. Rentouttaa ja helpottaa unen saantia.

1. Lanttien 6 – Menestys

No nyt olisi tarjolla menestystä! Lantit on maan merkki, joten kysymyksessä on työhön, rahaan ja muuhun maalliseen liittyviä asioita ennemmin kuin henkiseen, älylliseen tai ihmissuhteisiin liittyvää menestystä.  Tunnet voimakasta halua olla hyödyksi ja pidät mielelläsi huolta apua tarvitsevista joko ihan rahallisesti tai muuten konkreettisesti esim. laittamalla ruokaa.

Vinkki viikonlopulle: Menestys on yllättävän häilyvä käsite – mitä yksi pitää onnistumisena ei toisen mielestä ole mitään. Kannattaa muistaa, että menestys houkuttelee luokseen lisää menestystä, joten riemuitse ja onnittele itseäsi pienistäkin askelista. Saat huomata, että näin menestys vain kasvaa. Uskalla antaa itsesi menestyä! Kortti toisaalta myös varoittaa hurvittelusta ja yli varojen elämisestä – eli kantsii tsekata tilien saldot, luottokortit, lainat, laskut ja muut sellaiset tämän viikonlopun aikana.

2. Lanttien 9 – Saavutus

Luovuus, viisaus ja rakkaus – siinä on tämän viikonlopun avainsanat. Sisällesi tulee rauhallinen tietoisuus siitä, että valitsemasi tie on oikea. Nyt on aika nauttia oman työn hedelmistä ja sadonkorjuusta.

Vinkki viikonlopuksi: Lanttien 9 on tasapainoisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinkin rakkaus on sellainen, joka on annettava ehdoitta, ilman vaatimusta tai odotusta vastarakkaudesta tai -palveluksista. Kun on saavuttanut jotain, on kosmisen tasapainon kannalta aina hyvä jakaa sitä myös muille. Miten olisi esimerkiksi päivälliskutsut läheisimmille tänä viikonloppuna? Tai vapaaehtoistyö urheilujärjestön tai partion tapahtumissa?

3. Lanttien 4 – Voima

Rajat ja säännöt tuovat turvallisuutta ja jopa mielenrauhaa – mutta ne voivat myös estää tai hankaloittaa elämään oleellisesti kuuluvan muutoksen. Kortti symboloi itsenäisyyttä ja tarvetta pitää ohjat omissa käsissä. Tunnet oman sisäisen vahvuutesi ja olet tasapainoisen tietoinen sekä kyvykäs asettamaan järkeviä tavoitteita.

Vinkki viikonlopuksi: Pysähdy hetkeksi ja tunnustele energiaasi. Oletko noudattanut liian kanssa ulkoa saneltuja sääntöjä, tavoitellut muiden asettamia tavoitteita? Ota oma elämäsi haltuusi, mutta varo liian tiukkoja sääntöjä ja rajoituksia – ne vain heikentävät toimintakykyä.

Ihan uskomatonta, että kaikki kolme korttia on lantteja! Sopii aivan täydellisesti, sillä lantit on tarot-korteista kaikkein maanläheisimpiä ja ne yhdistetään fyysiseen maailmaan sekä materiaan. Talvi on lanttien vuodenaika ja ilmansuunta pohjoinen.

Kaikki kolme tämän torstain korttia on konstailettomalla ja käytännöllisellä tasolla erittäin positiivisia. Itselleni nostin ykkösen ja onhan tuo nyt ihan mahtavan kiva saada näin vuoden köyhimpänä kuukautena! Haha! Taroteille tyypillisesti kaikki positiivisimmatkin kortit sisältävät myös varoituksen sanan – ja ilman muuta otan huomioon myös muistutuksen pitää talous balanssissa.

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi