Torstai Tarot – Uranus kääntyy suoraan

torstai 14. tammikuu 2021

Eilisen uuden kuun voima tuntuu yhä vahvana, joten jos uudenvuoden lupauksien tai -manifestaatioiden kanssa vauhti on hiipunut, sieltä tulee tarvittavaa taustatukea. Muutenkin päällä oleva Kauriin aika on mitä otollisin uusien rutiinien käyttöönottoon, projektien aloittamiseen ja ylipäätään kaiken käytännönläheisen järjestykseen laittamiseen. Tosin kun juurikin näillä hetkillä Pluto ja aurinko kohtaavat yhdessä Kauriin tähtimerkissä, on melko varmasti tiedossa valtataisteluita ainakin jollakin tasolla.

Uranus, joka on peruuttanut elokuun 15. päivästä asti, kääntyy nyt suoraan. Se tuo tullessaan selvänäköisyyttä ja sekä peruutuksen aikana syntyneet tilanteet että käsitykset ihmisistä näyttäytyvät nyt todellisessa valossa. Kannattaa erityisesti miettiä peruutuksen alkupään ajankohtaa, mikäli alkaa olla sellainen tunne, että kaikki ei ole nyt ihan kohdallaan.

Nyt onkin hyvä aika tehdä työn alla olevat sopimukset valmiiksi, etenkin isommat kaupat tai työnpaikan vaihtoon liittyvät asiat. Noin kahden viikon päästä alkaa vuoden ensimmäinen Merkuriuksen peruuttamisen aika ja silloin on viisainta pitäytyä tekemästä isompia päätöksiä tai sopimuksia suuntaan tai toiseen.

Mutta katsotaanpas, mitä korteilla on sanottavana. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Malakiitti

Malakiitti on voimakas metafyysinen kivi, joka auttaa suodattamaan energiatukoksia ja tasapainon löytymistä. Se lisää itseymmärrystä ja tasapainottaa tunne-elämää.

Malakiitti on kehon ja mielen hoitaja, joka auttaa kohtaamaan menneisyyden nostamalla pintaan muistoja, jotka olemme kieltäneet tai halunneet jättää käsittelemättä. Se on myös yksi merkittävimmistä terapeuttisista kivistä.

Malakiittia voi käyttää apuna hengitys- ja univaikeuksiin, sekä lempeänä kanssakulkijana synnytyksessä.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Kuukivi

Auttaa tunteiden vapauttamisessa ja näkemään selkeästi. Tuo onnea rakkaudessa ja tasapainottaa. Lempeästi hoitava kivi, joka näyttää tien kotiin. Tasapainottaa hormoneja ja helpottaa kaiken turhan painolastin taakse jättämisessä.

1. Lanttien Ässä

No nyt on kertakaikkiaan tiedossa jotain aivan mahtavaa! Lanttien ässän viestinä on suuri menestys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi, vauraus sekä eheys. Tulevina päivinä vallitsee tyytyväisyys ja kaikin tavoin hyvä olo, tasapaino ja rauha. Eheys ja turvallisuuden tunne auttaa myös pääsemään yli oman täydellisyydentavoittelun ja itsekriittisyyden aiheuttamien esteiden.

Vinkki viikonlopuksi: Ole avoin uusille asioille ja oppimiselle. Juuri nyt tilanne on otollinen ja pystyt omaksumaan paljon uutta. Nauti prosessista kiirehtimättä maaliin ja muista antaa itsellesi runsain mitoin kiitosta kaikista saavutuksistasi.

2. Sauvojen 3 – Hyve

Nyt on hyvä aika luottaa omaan sisäiseen vahvuuteen. Ei ole mitään syytä valahtaa takaisin entisiin huonoihin tapoihin tai väärältä tuntuviin tilanteisiin/ihmissuhteisiin. Rehellisyys itselle on kaikkein tärkeintä, sillä sitä kautta tulee voimaa ja usko omiin kykyihin. Tarkastele elämäntilannettasi ja itseäsi kypsästi ja objektiivisesti. Iloitse eteen sattuvista lämpimistä kohtaamisista.

Vinkki viikonlopuksi: Luota itseesi, niin kaikki alkaa loksahdella paikoilleen ilman suurempaa kamppailua tai stressiä. Nyt  on hyvä hetki pitää huolta omasta tasapainosta, kehosta, mielestä ja sielusta – sekä jakaa hyvää oloa muillekin. Sinulla on niin paljon annettavaa!

3. I – Taikuri

Ajatusten ja suunnitelmien on nyt aika muuttua konkreettiseksi toiminnaksi. Osaat halutessasi pukea tarpeesi ja halusi sanoiksi niin, että vastaanottaja ymmärtää, mitä tarkoitat. Ylipäätään kommunikaatiokykysi on nyt huipussaan, osaat valita sanasi viisaasti ja viesti menee perille. Tunnet sisältäsi kumpuavan vahvuuden.

Vinkki viikonlopuksi: Sinulla on runsaasti käyttämättömiä kykyjä ja voimavaroja. Tunne voimasi ja uskalla elää – vaistosi ja mahanpohjatunne kertoo kyllä, kun olet oikealla tiellä. Älä pidä kynttilääsi vakan alla ja muista, että joku muukin saattaa ilahtua ja hyötyä taidoistasi. Ehkä olisi korkea aika siirtää osaamistasi muillekin?

Aika mukava viikonloppu on tulossa meille kaikille ainakin korttien perusteella! Itselleni nostin kolmosen, eli suuren arkanan taikurin. Ihan kovin montaa ihmistä en (taaskaan) tänä viikonloppuna ole tapaamassa, joten tiedä nyt tuosta osaamisen siirtämisestä. Ehkä voin virtuaalisesti auttaa jotakuta? Tai ehkä Peetu haluaa opetella kutomaan sukkia, kun tulee huomenna käymään! Eihän sitä koskaan tiedä.

Ihanaa talviviikonloppua! Nautitaan ulkoilusta, mutta varotaan palelluttamasta itseämme!


Kommentoi