Torstai Tarot – Vesimiehen aika

torstai 21. tammikuu 2021

Kyllä tästä kuulkaa vielä hyvä tulee!

Aurinko on siirtynyt Vesimieheen – eli olemme virallisesti siirtyneet käytännönläheisestä, tavoitehakuisesta ja pedantista Kauriin ajasta itsenäisyyttä, riippumattomuutta ja vapaata ajattelua korostavaan Vesimiehen aikaan. Riippumattomuus ja oma tahto korostuvat tänä viikonloppuna myös Marsin ja Uranuksen kuvioiden vuoksi, mistä syystä meistä monet vartioivat mustasukkaisesti omaa tonttiaan. Kipinöitä on varmasti ilmassa, mutta viisas muistaa, että joustavuus ja eri näkökulmien kanssa luoviminen ei ole sama asia kuin periksi antaminen tai luovuttaminen.

Ajanjakso kannustaa sisäiseen tutkiskeluun ja monet karttavat ihan vaistomaisesti turhia menoja sekä energiaa kuluttavia yhteyksiä ja ihmisiä. Sinänsä ihan paikallaan, kun pandemiatilannekaan ei nyt tunnu helpottavan. Vilkkaimmatkin sosiaaliset perhoset tuntevat olonsa varsin rauhalliseksi.

Aika on erittäin otollinen alkaa opetella mindfulness-tyyppisiä harjoituksia esim. meditointia. Siitä on hurjan paljon iloa, kunhan muistaa, että kyseessä on tosiaankin harjoitus – ja vaikka se ulospäin näyttääkin helpolta, harva, jos kukaan, hallitsee taidon heti ensiyrittämällä. Ranskan puhuminenkin näyttää helpolta, kun sen osaa, mutta turha kuvitella hallitsevansa kielen vain yhden harjoituskerran jälkeen.

Mutta katsotaan seuraavaksi, mitä korteilla on sanottavana. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Helmiäinen

Helmiäinen tuo iloa ja riemua käyttäjälleen. Sen uskotaan auttavan uralla etenemistä. Helmiäinen vetää puoleensa vaurautta ja auttaa näkemään oman arvonsa.

Brecciated Jasper (Jaspisbreksia)

Auttaa pitämään jalat tukevasti maan kamaralla. Se kohottaa myös mentaalista selkeyttä poistaen kaikenlaista ylimääräistä päänsisäistä hälyä. Jaspisbreksia on lujuuden ja elinvoiman kivi. Sitä voidaan käyttää löytämään selkeys ja fokus aikaisemmin pirstaleiselta vaikuttavaan tilanteeseen, tapahtumaan, kokemukseen tai elämään yleensä. Vahvistaa terveyttä.

Howliitti

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa löytämään ja vahvistamaan omaa kunnianhimoa. Se vahvistaa ja auttaa myös tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Fyysisellä tasolla kivi yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin. On myös suositeltavaa pitää howliitteja vuoteen ympärillä, sillä se karkottaa unettomuutta.

1. Lanttien Ässä

No nyt on kertakaikkiaan tiedossa jotain aivan mahtavaa! Lanttien ässän viestinä on suuri menestys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi, vauraus sekä eheys. Tulevina päivinä vallitsee tyytyväisyys ja kaikin tavoin hyvä olo, tasapaino ja rauha. Eheys ja turvallisuuden tunne auttaa myös pääsemään yli oman täydellisyydentavoittelun ja itsekriittisyyden aiheuttamien esteiden.

Vinkki viikonlopuksi: Ole avoin uusille asioille ja oppimiselle. Juuri nyt tilanne on otollinen ja pystyt omaksumaan paljon uutta. Nauti prosessista kiirehtimättä maaliin ja muista antaa itsellesi runsain mitoin kiitosta kaikista saavutuksistasi.

2. Maljojen 8 – Uupumus

Epätyydyttävästä tilanteesta ei näytä olevan helppoa ulospääsyä. Kortti kuvaa varsin voimakasta kyllästymistä nykyiseen elämäntilanteeseen ja elämäntyyliin. Hakusessa on selkeästi jotain syvempää ja tarkoituksellisempaa. Energiaa on tullut hukattua kaikenlaiseen, mistä ei ole oikeasti iloa kenellekään. Kortti viittaa siihen, että nyt on korkea aika tsekata, missä jamassa arkipäivän rutiinit pyörii.

Vinkki viikonlopuksi:  Nyt on tosi hyvä aika sanoa selkeä ei kaikille energiavarkaille – oli ne sitten ei-toivottuja ihmissuhteita tai huonoja ja kuluttavia elämäntapoja. Kortin viesti on kaksijakoinen: rajat kannattaa laittaa sekä ulkoa tuleville paineille ja vaatimuksille, mutta myös yhtälailla tarkastella omia rutiinejaan. Riittävä uni, laadukas ravinto ja päivittäinen liikunta on hyvinvoinnin selkäranka.

3. Maljojen Ritari

Levollisuus, joustavuus ja luova tunteiden ilmaisu on tulevan viikonlopun avainsanoja. Kortti edustaa epäitsekästä romanttista rakkautta ja muistuttaa, että turhamaisuus ja pinnallisuus on täydellistä ajan ja energian tuhlausta. Jokainen hetki on erilainen, mutta kohtaamalla ne avoimesti, levollisesti ja joustavasti sitä voi luoda hyvää oloa sekä itselleen että ympäristölleen.

Vinkki viikonlopuksi: Maljojen Ritari on hyvin huomaavainen ja konkreettisella tavalla antelias kortti. Juuri tänä viikonloppuna voisi olla hyvä hetki kutsua ystäviä kylään, lähteä lounaalle tai kahville vanhan (tai uuden!) tuttavan kanssa tai esimerkiksi laittaa ruokaa jollekin sukulaiselle.

Hei siis ei voi olla totta – lanttien ässä oli ensimmäinen kortti myös viime viikolla! Jos satuit nostamaan kortin molemmilla kerroilla, niin nyt on kyllä menestystä tiedossa!! Itse en nostanut sitä viime viikolla, mutta tällä viikolla kyllä – ja voin täysin häpeilemättä tunnustaa, että aion auttaa universumia toteuttamaan kortin profetian lottoamalla. Haha!

Ihanaa viikonloppua! <3


Kommentoi