Torstai Tarot – täysikuu Leijonassa

torstai 28. tammikuu 2021

Täydenkuun torstai – mikä ihana kosminen sattuma, että juuri torstaina, kun on meidän yhteinen tarot-hetki!

Yleensä täydenkuun energia tukee voimakkaasti niin henkistä kuin fyysistäkin puhdistautumista ja siivousta, asioista irtautumista ja kaikenlaisen tarpeettomaksi muuttuneen taakse jättämistä. Se pätee myös nyt, mutta koska täysikuu on tällä kertaa Leijonan tähtimerkissä, mukana on myös paljon aktiivista, toimeenpanevaa voimaa.

Kysymykset, kuten ”missä näen itseni vahvana?”, ”millä elämänalueilla kannattaisi sitten kuitenkin ottaa riski?” ja ”miten näen itseni luovana ja irtautumassa totutuista kuvioista?” nousee aivan varmasti pintaan – jos ei heti tänään, niin ainakin viikonlopun aikana. Leijonan energia ei häpeile esittää selkeästi omia tarpeitaan ja toiveitaan. Jos jotain pitää sanoa, se kannattaa sanoa nyt, eikä hetken päästä.

Katsotaanpas myös, mitä korteilla on sanottavana tästä täydenkuun viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Rutiili kvartsi

Erityinen vuorikristallin olomuoto, jossa kirkkaan kristallin sisällä näkyy puikulamaisia mustia turmaliinihiukkasia. Se tasapainottaa ihmissuhteita ja auttaa harmonian löytämisessä parisuhteeseen. Rutiili vuorikristalli tukee ongelmanratkaisua siten, että ongelman ydin, perimmäinen syy löytyy. Sen avulla voi myös halutessaan herättää ja stimuloida intohimoa liittyen niin työhön, tehtäviin, ihmisiin tai mihin vain voiman haluaakaan kohdistaa – samoin kuin seksualiteettiä.

Ametisti

Syvästi rauhoittava superkristalli. Auttaa pääkipuun, univaikeuksiin ja suojaa stressiltä sekä negatiiviselta energialta. Puhdistaa kroppaa, vahvistaa intuitiota ja vaistoja. Monipuolisia parantavia vaikutuksia.

Onyksi

Viilentää kuumina käyviä tunteita ja tasapainottaa olemuksen eri puolia (yin & yang). Helpottaa stressiä ja surua, vahvistaa itsehillintää, moraalia ja itsekuria. Antaa voimaa ja kestävyyttä korkeidenkin tavoitteiden saavuttamiseen.

1. Maljojen 5 – Pettymys

Viikonloppuna tunteet ovat pinnassa. Olo on voimaton, haavoittuva ja sisäinen tasapaino on kateissa. Asiat, jotka ovat aikaisemmin tuottaneet nautintoa tuntuvat nyt pettymykseltä. Ilmassa on epäonnistumisen pelkoa ja surua asioista, jotka tuntuvat saavuttamattomilta tai menetetyiltä. Uuden alku on kuitenkin lähellä, joten nyt kannattaa vain antaa itselle lupa olla välillä herkkä ja hauras.

Vinkki viikonlopulle: Kun olo on epävarma ja heikko, sitä tulee helposti oltua aivan liian altis ulkoa tuleville vaikutteille. Kannattaa kuitenkin kuunnella tarkasti omaa sisintä. Sieltä avautuu tieto ja viisaus, mitä näillä kaikilla, hankaliltakin tuntuvilla tunteilla on kerrottavana.

 2. IV – Hallitsija

Paljon impulsiivista suoran toiminnan energiaa on nyt ilmassa. Määrätietoisuus, ja jopa tietty lujuus, auttaa saavuttamaan tavoitellun päämäärän, mutta viisaana kannattaa muistaa myös nöyryys asioiden edessä. Onni tulee niille, jotka jaksavat väsymättä yrittää, mutta välillä mukana on myös silkkaa – no – onnea. Omaa auktoriteettia kannattaa käyttää positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi ja varoa liiallista voimankäyttöä tai pakottamista.

Vinkki viikonlopuksi: Uskalla nauttia omasta voimastasi ja toimi sen mukaisesti. Voimankäyttö ei tarkoita asioiden pakottamista. Parhaimmillaan voit sysätä liikkeelle erittäin positiivisia tapahtumankulkuja. Jos se vaatii sitä, että nouset sisäisiä tai ulkoisia auktoriteetteja vastaan, muista, että olet voimakkaampi ja viisaampi kuin tajuatkaan.

3. Sauvojen 2 – Herruus

Edessä on mitä todennäköisimmin ”suoran toiminnan” viikonloppu. Aktiivinen toiminta ei kuitenkaan tarkoita päätä pahkaa sinne tänne sinkoilua, vaikka muuten olo voi olla poikkeuksellisen aikaansaava. Kortti symboloi myös uuden luomista ja luottamusta, joten siinä mielessä nyt voi olla juuri oikea hetki ottaa se ratkaiseva iso askel, vaikka ulkopuolisten mielestä tuntuisikin, että olet tehnyt päätöksen liian nopeasti.

Vinkki viikonlopuksi: Tasapainon löytäminen on hyvin henkilökohtainen asia ja vain sinä itse tiedät, mikä on oikein kohdallasi. Uskalla luottaa mahanpohjatunteeseen – se ei petä, jos kykenet kuuntelemaan sen ääntä rehellisesti.

Aika hyvin sopivat tämän täydenkuun energiaan kaikki kortit, mutta erityisesti siltä tuntuu kakkonen, jonka nostin itselleni. Täällä puolittaisessa koronakaranteenissa edelleen eläessä kaikenlainen toiminta on kylläkin aikamoista hissuttelua, mutta katsotaan nyt – ehkä keksin jotain positiivisia tapahtumakulkuja, joita sysätä liikkeelle, kuten kortti kehottaa.

Mites siellä? Osuiko korttien tai kristallien viesti?

Ihanaa talviviikonloppua! Täällä meillä sataa lunta – jesss!


Kommentoi