Torstai Tarot – Merkurius peruuttaa!!

torstai 04. helmikuu 2021

Merkurius kääntyi peruuttamaan viime viikon sunnuntaina, joten on enemmän kuin paikallaan kysyä: miten menee?? 

Kun kommunikointia, liikennettä (sekä tieto- että sitä ihan perinteistä), kaupankäyntiä ja sopimuksia sekä oppimista hallitseva planeetta perääntyy, tiedossa on hankaluuksia, ongelmia ja väärinymmärryksiä näillä alueilla. On erittäin tavallista – ja ymmärrettävääkin – että sitä helposti keskittyy juuri vastoinkäymisiin (vaikka en kyllä yhtään jaksa sitä, että joidenkin mielestä ihan mikä tahansa harmistus tai oma moka pistetään Merkuriuksen piikkiin..). Toisaalta perääntyvä Merkurius antaa myös monenlaisia mahdollisuuksia.

Nyt kannattaa esimerkiksi arvioida uusin silmin jo aloitettuja projekteja. Erityisen hedelmällistä on katsoa taaksepäin tilanteita, tapahtumia ja työtehtäviä, jotka ovat jostain syystä menneet pieleen, tai ei toivomallasi tavalla, sillä nyt on mahdollista nähdä asiat selkeämmin ja ymmärtää, mikä oli vikana. Aika on myös otollinen ottaa yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin, joiden kanssa yhteys on katkennut, sekä tehdä uusi yritys hukkuneiden tavaroiden ja papereiden (erityisesti sopimusten) löytämiseksi.

Eli pelkkää hankaluutta ei edes Merkuriuksen perääntyminen tuo tullessaan!

Katsotaanpas sitten, mitä korteilla on sanottavana tästä viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Hematiitti

Lisää tervettä talonpoikaisjärkeä ja vahvistaa eloonjäämisviettiä. Auttaa näkemään ja poistamaan itse itselle asetettuja esteitä ja vahvistaa keskittymiskykyä. Rentouttaa ja helpottaa unen saantia.

Lapis latsuli

Voimistaa tietoisuutta ja tuo syvän rauhan. Auttaa irtautumaan kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta, lisää itsevarmuutta ja voimistaa itseilmaisua. Se vahvistaa rehellisyyttä ja objektiivisuutta sekä voimistaa myötätuntoa. Lisäksi se helpottaa stressiä tuomalla järjestystä sekä elämään että kiireiseen mieleen. Auttaa oman tien ja ”mission” löytämisestä.

Pyriitti

Lisää muistia ja vahvistaa keskittymiskykyä. Myönteinen kivi, joka helpottaa riittämättömyyden tunnetta ja mahdollistaa oman potentiaalin näkemisen. Vahvistaa taloudellista menestystä ja houkuttelee luokseen kaikenlaista muutakin menestystä.

1. Lanttien 2 – Muutos

Vain muutos on pysyvää, mutta siitä tulee myös tasapaino ja harmonia. Muutosta on monenlaista, mutta juuri tämä kortti symbolisoi tasapainon löytämistä, oman itsen ja ympäristön erilaisuuden ja monimuotoisuuden hyväksymisen kautta saavutettavaa syvempää harmoniaa. Muutos on rikkaus ja sillä on mahdollisuus tuoda mukanaan sekä turvallisuutta että hyvinvointia. Muutos vaatii aina avointa mieltä ja luottamusta epävarmuudenkin keskellä.

Vinkki viikonlopuksi: Ajattele luottavaisin mielin muutosta. Olisiko nyt hyvä hetki tehdä ne pienet mielen pohjilla kyteneet muutokset, jotka voisivat johtaa tasapainoisempaan elämään? Kaikki muuttuu koko ajan joka tapauksessa, miksi sitä ei ottaisi ohjia käsiinsä ja suuntaisi muutosvoimat juuri sinne, mikä tuntuu hyvältä?

2. V – Ylipappi

Kukaan muu ei voi kertoa sinulle kuka olet – vain sinä itse voit sen määritellä. Kortti kuvaa henkistä etsimistä ja totuutta. Olemalla rehellinen itselleen ja opettelemalla kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään on mahdollista saavuttaa suuria oivalluksia. Vaikuttaa siltä, että uusi ajanjakso sarastaa. 

Vinkki viikonlopuksi: Jotain uutta ja merkittävää on kehkeytymässä ja alat vähitellen vakuuttua tiesi oikeasta suunnasta. Kannattaa kuitenkin välttää fanaattisuutta, moralisointia, toisten tuomitsemista ja oman totuuden tuputtamista muille ainoana oikeana. Jokaisen polku on lopulta erilainen.

3. Sauvojen 9 – Vahvuus

Alitajunnassa olevat asiat tulevat päivänvaloon tahdoit tai et. Tässä voi olla kysymys jostain sellaisesta, jonka olet itse halunnut unohtaa ja sivuuttaa käsittelemättä tai ratkaisematta ongelmaa, mutta voi myös olla, että esille nousee kysymyksiä, joista et ole varsinaisesti ollut tietoinen aikaisemmin. Ajatus voi ensin tuntua hankalalta, mutta oikeasti näiden asioiden käsittely vapauttaa ihan hurjasti energiaa ja tekee vahvemmaksi. Niin ristiriitaiselta kuin se kuullostaakin, voi tuntua vähän pelottavalta tuntea itsensä vahvaksi. Toisaalta, kun vain on luottavainen siihen, että kehitysprosessi johtaa johonkin parempaan, mielikin rauhoittuu.

Vinkki viikonlopuksi: Luota omaan vahvuuteesi ja siihen, että oikeasti tiedät, mikä on oikea suunta. Menneisyyteen ei ole paluuta.

Nostin itselleni ykkösen ja nyt taas kyllä osui aivan täydellinen kortti! Olen sellaista pientä hiljaista muutosta työstänyt jo pidempään ja vaikka mitään sen kummempaa ei olekaan tapahtunut ei tarvitse katsoa kuin vuosi taaksepäin, kun näkee selvästi, miten paljon sitä lopulta on tullut mentyä oikeaan suuntaan!

(Ihan konkreettisesti toivoisin kyllä sellaista muutosta tähän, että viime maanantaista pääkoppaani ja koko olemustani kynsissään pitänyt migreeni pikkuhiljaa häippäisisi sinne, mistä on tullutkin…)

Ihanaa viikonloppua! Nautitaan upeasta talvesta nyt, kun siihen on mahdollisuus!


Kommentoi