Torstai Tarot – tunteet on merkki siitä, että on elossa

perjantai 19. helmikuu 2021

Täällä on ollut aika murheellinen viikko. Meidän Pikkukissa, Sailor Moon, lähti kissojen taivaaseen viime viikonloppuna. Keskiviikkona saatettiin Karkin ja Peetun kanssa tuo meidän paras (ja ahkerin!) assistentti, aina iloinen, energinen ja loppuun asti hyväntuulinen kisu viimeiselle matkalle. Mieli on ollut aalloittain hyvin surullinen. Rescue-populaatiokissanpojalla todettiin jo 2,5 vuotta sitten synnynnäinen sydänvika ja munuaisten epämuodostuma – eli tiedettiin kyllä odottaa, että eläinlääkärin ensimmäisen ”tuomion” jälkeen jatkoajalla mennään.

6,5 vuotta aika tasan tarkalleen energiapaketti ja prom queen Sailor Moon ehti olla osa meidän perhettä. Täällä vauvakuvia, jos haluatte katsoa.

Mutta sitten tässä surun, uuden normaalin ja etätyöarjen keskellä tajusin pari asiaa. Ensinnäkin siirryimme juuri Kalojen aikaan ja jos se jotain meille opettaa, niin se on se, että tunteet on merkki siitä, että on elossa. Niinpä halusin tulla kertomaan teille tämän ja halusin myös katsoa kortit viikonloppua varten, koska se tuntui oikealta. (Vähän oli kyllä outoa ottaa kuvia, kun joku ei ollut koko ajan sähläämässä kristallien kanssa ja läpsimässä kortteja vinoon..)

Toisekseen viikonloppua on vielä jäljellä ja huomenna Merkurius lakkaa peruuttamasta, joten tsekataan nyt näin päivä myöhässä, mitä korteilla on sanottavana.

Uusille lukijoille tiedoksi, että homma toimii näin:

 • Valitse yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Musta turmaliini

Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä kivi, jota käytetään kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Neutraloi negatiivisia ajatuksia ja riitoja kääntämällä niiden energian positiivikseksi. Auttaa näkemään selkeästi ja voittamaan pelot. Lisää läsnäoloa ja rohkeutta.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

 1. XX – Aikakausi

Tänä viikonloppuna sinulla on poikkeuksellisen tarkkanäköinen kyky havaita kaikenlainen elämässäsi oleva epätasapaino. Kortti edustaa selkeää ja pintaa syvemmälle menevää ymmärrystä sekä tuomitsematonta tasapainoista arvostelukykyä. Osaat yhdistellä objektiivisesti ja laajakatseisesti kaikki tilanteen vaatimat näkökohdat.

Vinkki viikonlopuksi: Pikku Prinssin sanoin, ”vain sydämellään näkee hyvin”. Juuri nyt on aika tarkastella asioita huolellisesti ja olla itselleen rehellinen. Varo tuomitsemasta ihmisiä tuntematta heidän koko tarinaansa tai syitään. Asiat ovat harvoin jos koskaan kovin mustavalkoisia.

2. Lanttien 9 – Saavutus

Luovuus, viisaus ja rakkaus – siinä on tämän viikonlopun avainsanat. Sisällesi tulee rauhallinen tietoisuus siitä, että valitsemasi tie on oikea. Nyt on aika nauttia oman työn hedelmistä ja sadonkorjuusta.

Vinkki viikonlopuksi: Lanttien 9 on tasapainoisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinkin rakkaus on sellainen, joka on annettava ehdoitta, ilman vaatimusta tai odotusta vastarakkaudesta tai -palveluksista. Kun on saavuttanut jotain, on kosmisen tasapainon kannalta aina hyvä jakaa sitä myös muille. Miten olisi esimerkiksi päivälliskutsut läheisimmille tänä viikonloppuna? Tai vapaaehtoistyö urheilujärjestön tai partion tapahtumissa? Jotain on varmasti mahdollista tehdä myös koronaturvallisesti tai digitaalisesti.

3. XIX – Aurinko

Näyttää siltä, että olet juuri saavuttanut tai saavuttamassa itsellesi merkittävän tavoitteen – mahtavaa! Olo on ihanan energinen ja valoisa koko viikonlopun. Luovuus on huipussa, mutta tällä kertaa ennemminkin ryhmätöissä tai ystävien kanssa toimiessa kuin yksin omia projekteja pähkäillen.

Vinkki viikonlopuksi: Sisälläsi on tosi paljon iloa ja valoa – anna sen pulputa ulos, tapaa ystäviä ja ole avoin kohdatessasi uusia ihmisiä. Nyt on todella hyvä hetki aloittaa mielenkiintoisia ja hedelmälliseksi muodostuvia yhteisiä projekteja tai hankkeita kaikilla elämän alueilla. Ja vaikka tapaaminen fyysisesti ei juuri nyt ole sen paremmin helppoa kuin suositeltavaakaan, ei kannata väheksyä Facetimen tai Zoom-kohtaamisen merkitystä!

Nyt on ihan hyvä olo siitä, että päätin tehdä tämän viikonlopun tarotit, vaikka sitten päivän myöhässä. Nostin itselleni ykkösen – ja se tuntuu todella osuvalta. Tämä viikonloppu omistettakoon lempeään itsetutkiskeluun ja tasapainoiseen hyvinvointiin. Kyllä tämä taas tästä.

Ihanaa, lempeää viikonloppua ja muistakaa olla sallivia tunteillenne!


8 Responses to “Torstai Tarot – tunteet on merkki siitä, että on elossa”

 1. Avatar Hola! sanoo:

  Osanottoni ja voimia toipumiseen <3 Kiitos, kun jaksoit kuitenkin tehdä tarot-postauksen. Näillä on aina niin mahtavaa aloittaa viikonloppu. Odotus alkaa jo tiistaina :D Ja jälleen sain hyvää pohdittavaa (kortti kaksi).

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos Hola! <3
   Sain itsekin taas hyvää pohdittavaa. Ja niinhän tosiaan teenkin nämä postaukset ihan myös itseäni varten - mutta tosi ihana kuulla, että ovat muillekin tärkeitä!

 2. Avatar Seijahannele sanoo:

  Torstaitarot tarjosi minulle aurinkoa.
  Kiitos ja rentouttavaa viikonvaihdetta!

 3. Avatar Sari Koo sanoo:

  Kissat painavat tassunjäljen sydämeen ja suuren surun ne jättävät täältä lähtiessään. Lämpimiä ajatuksia sinulle Minttu! Valoa kohta alkaviin kevätpäiviin!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Niin ne tosiaan tekevät. Kovin rakas perheenjäsen tuo karvakuono oli.. <3
   Aurinkoista lopputalvea ja tosiaankin pian alkavaa kevättä myös sinulle!

 4. Avatar Leena sanoo:

  Voi Minttu, osanottoni. Kissarakkaat ja muut rakkaat otukset ovat aina mielissämme, vaikka tämän maailman jättivätkin.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos Leena <3

   Kyllä koti tuntuu yllättävän tyhjältä, kun kaikessa mukana hääräilevä karvakuono on poissa.

Kommentoi