Torstai Tarot – isojen päätösten aika

torstai 04. maaliskuu 2021

Kaiken keväisen auringonpaisteen ja lämmön keskelle iski äsken takavasemmalta aivan älytön lumimyräkkä. Eihän se nyt vuodenaikaan nähden ole millään lailla outoa, mutta en kyllä ollut uskoa silmiäni, kun vilkaisin ulos ikkunasta ja havaitsin säätilan täyskäännöksen.

Vähän samanlaisia käänteitä on todennäköisesti tiedossa nyt viikonloppuna. Action-planeetta Mars siirtyi juurikin Kaksosiin, mikä väistämättä lisää poweria viestintään. Merkurius ja Jupiter kohtaavat Vesimiehessä ja se sekä auttaa laajentamaan näkökulmia että kirkastaa ymmärrystä. Nämä yhdessä johtavat helposti aurinkoiselta taivaalta pölähtävän lumimyräkän kaltaiseen käännekohtaan, joka ulkopuolisesta saattaa näyttää täysin odottamattomalta, mutta joka on itseasiassa täysin looginen päätös tai muutos.

Ja tosiaan Venus on edelleen Kaloissa, joten ihan merkittävää, joskin edellisiä huomattavasti vähemmän progressiivista, go-with-the-flow -tyyppistä muutosenergiaa tulee sieltäkin.

Katsotaan seuraavaksi, mitä kortit kertoo. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity. Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Howliitti

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa löytämään ja vahvistamaan omaa kunnianhimoa. Se vahvistaa ja auttaa myös tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Fyysisellä tasolla kivi yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin. On myös suositeltavaa pitää howliitteja vuoteen ympärillä, sillä se karkottaa unettomuutta.

Helmiäinen

Helmiäinen tuo iloa ja riemua käyttäjälleen. Sen uskotaan auttavan uralla etenemistä. Helmiäinen vetää puoleensa vaurautta ja auttaa näkemään oman arvonsa.

Seleniitti

Seleniitti on hyvin voimakas kivi, joka puhdistaa ja vahvistaa selkeää ajattelua sekä tukee henkistä kehitystä. Se on monien suosikkivoimakivi, sillä se puhdistaa energioista pois kaiken sen, mikä jarruttaa kasvua.

Seleniitti rauhoittaa levotonta kroppaa ja tasapainottaa mieltä. Erinomainen kivi yöpöydälle, joogaharjoituksiin tai meditaation tueksi.

 1. Sauvojen 6 – Voitto

Tiedossa on iloa, lämpöä ja onnistumisia. Ehkä edessä on todellinen läpimurto asiassa, jonka aiheuttama menestys koituu sekä sinun että lähipiirisi eduksi. Sauvojen 6 symboloi voimakasta positiivista itseluottamusta, tasapainoa ja luovuutta, joka on eduksi kaikenlaisissa käyntiin laitettavissa hankkeissa. Maaperä on nyt hedelmällinen ja tunnet sen selkeästi sormenpäissäsi.

Vinkki viikonlopuksi: Edessä on merkittävä läpimurto ja aikaisemmin mahdottomilta näyttäneet tavoitteet toteutuvat tai muuttuvat saavutettaviksi. Kortti kuitenkin varoittaa omimasta menestystä kokonaan itselle. Anna avokätisesti tunnustusta kaikille osallisille ja jaa menestyksen hedelmät, niin huomaat kaiken moninkertaistuvan.

 2. Lanttien 8 – Varovaisuus

Vaikuttaa siltä, että sinulla on kypsymässä ihastuttava ja runsas ”sato”, mutta ihan vielä ei ole sadonkorjuun aika. Päinvastoin nyt on se hetki, jolloin kannattaa nauttia matkanteosta, työn tekemisestä sen itsensä vuoksi eikä vain mahdollisten tulevien palkintojen tai muun henkilökohtaisen motiivin vuoksi.

Vinkki viikonlopuksi: Mieti, miten voit kehittää työtäsi antoisammaksi (koskee muutakin kuin vain palkkatyötä). Pyri olemaan läsnä hetkessä, kun työskentelet ja yritä saada luovuutesi virtaamaan. Haastaviakaan tavoitteita ei tarvitse pelätä, kun työn tekee ajatuksella ja ollen läsnä tässä hetkessä.

 3. XIX – Aurinko

Näyttää siltä, että olet juuri saavuttanut tai saavuttamassa itsellesi merkittävän tavoitteen – mahtavaa! Olo on ihanan energinen ja valoisa koko viikonlopun. Luovuus on huipussa, mutta tällä kertaa ennemminkin ryhmätöissä tai ystävien kanssa toimiessa kuin yksin omia projekteja pähkäillen.

Vinkki viikonlopuksi: Sisälläsi on tosi paljon iloa ja valoa – anna sen pulputa ulos, tapaa ystäviä ja ole avoin kohdatessasi uusia ihmisiä. Nyt on todella hyvä hetki aloittaa mielenkiintoisia ja hedelmälliseksi muodostuvia yhteisiä projekteja tai hankkeita kaikilla elämän alueilla. Uusia ihmisiä voi tavata myös virtuaalisesti, kun vähän käyttää mielikuvitusta ja halua löytyy!

Ihan ensimmäiseksi: ei voi olla totta! Suuren arkanan Aurinko tuli taas – jo kolmantena torstaina peräkkäin. Kertaakaan Torstai Tarotin kohta kolmivuotisen historian aikana ei ole käynyt minkään kortin kanssa näin. Uskomatonta! Olisi hauska kuulla, onko siellä joku, joka on nostanut tuon kaikkina kolmena torstaina?

Ja vielä toinen, melkein yhtä uskomaton juttu: Tarot pakassa on edelleen yksi kortti, suuren arkanan X – Kohtalo, joka ei ole tullut kertaakaan näiden vuosien aikana. Joku kohtalo siinäkin taitaa olla.

Itselleni nostin ykkösen, eli sauvojen kuutosen. Kaikenlaisia suunnitelmia olen hautonut tässä koko alkuvuoden – eli sikäli kortin sanoma on sekä erittäin osuva että tervetullut! Kivat on kyllä fiilikset muutenkin viikonlopun suhteen. Kaikenlaisia kivoja pienempiäkin proggiksia on ilmassa, ja jos kelit vaan sallii, ajattelin iskeä myös kädet multaan pitkästä aikaa.

Ihanaa viikonloppua! Muistakaa jaksaa pestä ahkerasti käsiä!!


Kommentoi