Torstai Tarot – astrologinen uusi vuosi!

torstai 18. maaliskuu 2021


Juuri nyt en tiedä parempaa uutista kuin sen, että astrologinen uusi vuosi on täällä! Uuden, raikkaan ja energisen startin mahdollisuus on tarjolla meille kaikille, kun lauantaina siirrymme tulisen Oinaan aikaan. Ja sillä riskilläkin, että kuulostan aivan TV-Shop -kauppiaalta, voin kertoa, että ei siinä kaikki! Sen lisäksi, että aurinko siirtyy Oinaaseen lauantaina, Venus tekee saman tempun sunnuntaina. I say no more!

Kaikkiaan siis energioiltaan aivan mainio viikonloppu tulossa. Hommien pitäisi hoitua ja kaikenlaisessa äksönissä on positiivinen, intohimoisen tekemisen meininki. Oikeastaan ainoa varoituksen sana, jonka haluan sanoa, on se, että jos tulee sellainen olo, että haluat haastaa riitaa (tai joku läheisesi yrittää saada tappelua aikaiseksi tyhjästä) kysymyksessä on vain turhautuminen ja energian haitallinen kohdentaminen. Kaikkein parasta olisi hikoilla negatiivinen fiilis matkoihinsa urheillen, pelaten, tanssien.. tai miten nyt kukin parhaimmaksi näkee.

Katsotaan toki myös seuraavaksi, mitä kortit kertoo tulevasta viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity. Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Fluoriitti

Tyynnyttää mieltä ja suojelee negatiiviselta energialta. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia ulottuvuuksia sekä auttaa keskittymään. Fluoriitti auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Lisäksi tasapainottaa stressaavissa tilanteissa. Helpottaa keskittymistä sekä uusien asioiden oppimista ja omaksumista.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

Labradoriitti

Hyvin suojeleva kivi, joka tukee erityisesti muutostilanteissa oli ne sitten henkisellä tasolla tai ihan konkreettisia. Vahvistaa intuitiota ja tukee siten päätöksenteossa. Auttaa tunnistamaan juuri sen oman polun ja poistaa pelkoja muutoksen edessä. Lisää luottamusta siihen, että asiat kyllä järjestyvät. Tasaannuttaa ylikierroksilla käyvää mieltä (sopii hyvin myös ylivilkkaille tai levottomille lapsille!) ja labradoriittia on käytetty myös helpottamaan kuukautiskipuja

 1. III – Hallitsijatar

Syvä henkisyys ja maanläheinen käytännöllisyys ovat nyt tasapainossa toistensa kanssa. Viikonlopusta on hyvällä tahdolla tulossa sopusointuinen, myötätunnon ja hyväksymisen ollessa päällimmäiset elementit. Rakkauden lempeällä voimalla voi saada aivan uskomattoman paljon aikaiseksi. Rauhallinen viipyminen tässä hetkessä antaa mahdollisuuden luoda luottavainen katse tulevaisuuteen.

Vinkki viikonlopuksi: Luota elämään. Nauti tästä hetkestä ja anna luonnollisen energian viedä sinua eteenpäin. Katso ympärillesi ja anna kauneuden valaa voimaa sisällesi, älä tukahduta aistillisuuttasi. Uskalla avautua ja olla antelias. Kaiken ytimessä on se, että annat itsellesi luvan rakastaa itseäsi ehdoitta.

2. Miekkojen Kuningatar

Nyt on korkea aika luopua vanhoista rooleista ja kaavamaisesta ajattelusta. Luota omaan sisäiseen voimaasi. Kirkas looginen ajattelu ja päätöksenteko ei sulje pois sitä, etteikö tunteillakin ole oma paikkansa päätöksiä tehtäessä. Tärkeintä on se, että kaikki elementit ovat tasapainossa eikä lopputokseen päästä vain tunteiden tai ainoastaan järjen varassa.

Vinkki viikonlopuksi: Joskus toimintatapojen muuttaminen on selkein tie tasapainoon ja hyvään oloon. Kannattaa uskaltaa luottaa oman elämänkokemuksen tuomaan viisauteen – siihen, joka kumpuaa syvältä mahan pohjasta. Joskus sitä vain tietää nopeasti ja intuitiivisesti, miten pitää toimia.

3. Lanttien 3 – Toiminta

Viikonlopusta vaikuttaisi tulevan varsin arkinen ja työntäyteinen. Tunnet olosi realistiseksi ja haluat tehdä työsi kunnianhimoisesti ja hyvin. Kortin keskellä oleva kolmion mallinen kristalli kuvaa saavutettua selkeyttä. Elämä on pääosin arkea, joten on hyvä osata nauttia käytännöllisistä asioista ja kaikenlaisten tehtävien huolellisesta suorittamisesta.

Vinkki viikonlopuksi: Yksinkertaistenkin toimien ja tehtävien tekemisessä nautinto kasvaa, kun niihin suhtautuu antaumuksella ja kunnianhimoisesti. Usein kuitenkin on eduksi, jos työn voi jakaa jonkun kanssa. Näin molemmat saavat mahdollisuuden kehittyä ja oppia toisiltaan.

Tuntuu, että olen viimeaikoina saanut pelkästään aivan ihania kortteja – eikä tämä tämä viikonloppu ole mikään poikkeus. Suuren arkanan Hallitsijatar on yksi positiivisimpia kortteja saada ja aion todellakin ottaa vaarin sen antamista vinkeistä! Tosin suunnitelmissa ei ole pieniä alkukevään palstatalkoita lukuunottamatta juuri mitään. Aivan ihanaa kylläkin ja hektisen työviikon jälkeen juuri se, mitä toivonkin.

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi