Torstai Tarot – Energinen täysikuu ja hyvä meininki

torstai 25. maaliskuu 2021

Käytännöllisesti kaikki, joiden kanssa olen jutellut tässä parin päivän sisään, todistavat samaa ilmiötä: tuntuu kuin märkä rätti olisi nostettu pään ympäriltä pois ja energia alkaa jälleen pikkuhiljaa valua jäseniin. Aivan kouluesimerkki siitä, miten oinaan aika vaikuttaa kaikkeen. Ihanaa, kun on taas vähän puhtia ja saa tartuttua toimeen, eikä kaikki aika mene suunnitellessa (haaveillessa) niinkuin kalojen aikaan helposti käy.

Sunnuntaille osuu täysikuu Vaa’an tähtimerkissä. Kaikenlainen balanssi ja kauneus on tyypillistä vaa’an energioille – sisäistä tasapainoa ja hyvinvointia unohtamatta. Tasapaino ihmissuhteissa on tärkeää, mutta kannattaa muistaa, että vastavuoroisuuden vaatiminen on syytä hoitaa avoimen ja rehellisen vuorovaikutuksen kautta. Toinen asia, mikä helposti unohtuu, on se, että oman itsensä huomioiminen – self-love – on paljon muutakin kuin kivoja kasvonaamioita ja vaahtokylpyjä. Riittävä yöuni, sopivasti liikuntaa, hyvää ravintoa ja yhteys muihin ihmisiin on hyvä alku, joka riittää pitkälle. Toisaalta puritanismi ei ole balanssia – eli pipaa ei ole tarpeen vetää kireälle ollenkaan!

Katsotaanpas sitten, mitä kortit kertoo tulevasta viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity. Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin. Tällä kertaa täysikuun kunniaksi uusi kristalli: sateenkaarikuukivi!

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Brecciated Jasper (Jaspisbreksia)

Auttaa pitämään jalat tukevasti maan kamaralla. Se kohottaa myös mentaalista selkeyttä poistaen kaikenlaista ylimääräistä päänsisäistä hälyä. Jaspisbreksia on lujuuden ja elinvoiman kivi. Sitä voidaan käyttää löytämään selkeys ja fokus aikaisemmin pirstaleiselta vaikuttavaan tilanteeseen, tapahtumaan, kokemukseen tai elämään yleensä. Vahvistaa terveyttä.

Sateenkaarikuukivi

Sateenkaarikuukivi auttaa  tunnistamaan ja omaksumaan omat sisäiset voimavarat. Se kannustaa toteuttamaan unelmia ja auttaa näkemään, miten toiveet voivat toteutua. Kiven voimakas naisenergia auttaa tasapainottamaan yin ja yang energioiden värähtelyä kehossa. 

Sateenkaarikuukivi tukee henkisiä kykyjä, sisäistä kasvua ja rohkaisee käyttämään omaa intuitiota.

1. Maljojen 7 – Irstaus

Kortin suomenkielinen nimi on mielestäni vähän tyhmä, koska tässä kohtaa se viittaa ennemminkin voimakkaaseen, jopa epätoivoiseen, rakkaudenkaipuuseen ja ihmissuhteisiin takertumiseen kuin mihinkään varsinaiseen irstailuun. Suunta elämässä voi tuntua hiukan hämärältä juuri nyt. Aiemmin iloa ja tyydytystä tuottaneet asiat tuntuvat nyt tyhjänpäiväisiltä ja merkityksettömiltä.

Vinkki viikonlopuksi: Ehdottomasti tärkein vinkki juuri nyt on se, että menneisyyteen ei kannata takertua. Jos jotkin asiat, joista ennen olet saanut nautintoa, tuntuu nyt tahmeilta ja kyllästyttäviltä, se on vain merkki siitä, että on aika päästää irti. Toisaalta kaikkea, mitä haluaa, ei voi saada yhdellä kertaa ja siksi onkin tärkeä oppia nauttimaan myös matkasta kohti unelmia

2. VII – Vaunut

Vaikuttaa siltä, että viime aikojen muutosenergiat saa tässä selkeän jatkumon. Muutos, uusi alku, on jo tosiasia, mutta pikkuisen vielä tulee viipyiltyä vanhassa. Vaunut eivät ole vielä liikkeessä ja kuskikin tietää, että sitten kun lähdetään rullaamaan, paluuta takaisin ei ole. Kortin mukaan muutosta on kuitenkin edeltänyt perusteellinen taustatyö, mistään hätiköidystä päätöksestä ei siis ole kysymys. Kaikki viittaa siihen, että muutoksesta tulee oikein onnistunut.

Vinkki viikonlopuksi: Vaikka olisitkin jättämässä paljon taaksesi, kannattaa ammentaa iloa ja uskoa kaikesta tekemästäsi valmistelusta ja taustatyöstä. Muutoksen polkaiseminen tosissaan käyntiin houkuttelee useimmiten myös negatiivista energiaa kurkkimaan olan taakse. Keskity lämpimiin ja rakkaudellisiin ajatuksiin – erityisesti itseäsi kohtaan – niin saat nähdä, että tästä tulee vielä varsinainen menestys!

 3. III – Hallitsijatar

Syvä henkisyys ja maanläheinen käytännöllisyys ovat nyt tasapainossa toistensa kanssa. Viikonlopusta on hyvällä tahdolla tulossa sopusointuinen, myötätunnon ja hyväksymisen ollessa päällimmäiset elementit. Rakkauden lempeällä voimalla voi saada aivan uskomattoman paljon aikaiseksi. Rauhallinen viipyminen tässä hetkessä antaa mahdollisuuden luoda luottavainen katse tulevaisuuteen.

Vinkki viikonlopuksi: Luota elämään. Nauti tästä hetkestä ja anna luonnollisen energian viedä sinua eteenpäin. Katso ympärillesi ja anna kauneuden valaa voimaa sisällesi, älä tukahduta aistillisuuttasi. Uskalla avautua ja olla antelias. Kaiken ytimessä on se, että annat itsellesi luvan rakastaa itseäsi ehdoitta.

Nostin itselleni kakkosen, eli suuren arkanan vaunut! Jee!! Se on yksi lempparikorteistani koko tarot-pakassa. Tykkään sen rauhallisen luottavaisesta, muutokseen tasapainoisesti suhtautuvasta viestistä. Mutta kyllä kaikki tämän torstain kortit sopii oikein hyvin varsinkin sunnuntaisen täydenkuun energioihin.

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi