Torstai Tarot – ideoita, ideoita, ideoita!!

perjantai 02. huhtikuu 2021

No nyt kävi Mintulle vanhanaikaisesti! Eilinen vajaa työpäivä ja tämän päivän vapaa rukkasi sisäisen ajantajun kuvittelemaan, että eilen oli perjantai – ja tänään lauantai. Vasta, kun aloin tsekkailla, että mitenkäs ruokakaupat on auki näin pääsiäislauantaina (pakko uhata pandemiaa ja lähteä metsästämään mämmiä, mikä on joka paikasta loppu!!) tajusin, että tänään on vasta perjantai. Ja että eilen oli torstai, eli Torstai Tarotin aika, minkä tämä hömelö pääsiäisnoita onnistui täysin unohtamaan!

No, katsoin kortit juuri – ja vielähän tässä on viikonloppua jäljellä!

Planeetoista sen verran, että Merkurius siirtyy ihan näillä näppäimillä Oinaaseen, mikä tarkoittaa, että ideat sinkoilevat ja keskusteluista ei sähäkkyyttä puutu. Ihana energinen ja idearikas meininki toisin sanoen. Liikenteessä tosin kannattaa olla varovainen ja välttää turhia riskejä, vaikka sekä kuivat kadut että Merkurius Oinaassa houkuttelee huimapäisyyksiin ja lisää itseluottamusta.

Mutta asiaan – eli viikonlopun kortteihin!

Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity. Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Savukvartsi

Savukvartsi on kestävyyden kivi, joka lisää nopeavaikutteista energiaa ja edistää itsetuntoa sekä elämäniloa. Se tasaa tunteita, lisää fyysistä voimaa sekä vahvistaa todellisuudentajua ja kykyä viedä asiat päätökseen. Lievittää tehokkaasti jännitystiloja ja palauttaa takaisin maanpinnalle.

Savukvartsi myös suojelee neutraloimalla negatiivisia energioita ja heijastamalla ne takaisin lähettäjälle. Sen energia tuo turvallisuuden tunnetta ja levollista luottamusta paitsi tulevaisuuteen, myös omaan sisäiseen viisauteen ja osaamiseen. Savukvartsi lievittää näin jännitystä, stressiä, ärtymystä ja masennusta. Voimaltaan varsin maskuliininen ja sitä onkin käytetty paljon miesten sormuksissa.

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, joka auttaa parantamaan sydäntä ihan fyysiselläkin tasolla. Haihduttaa surua ja pelkoa, vahvistaa myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan, kohottaa itseluottamusta ja opettaa antamaan anteeksi. Lisäksi muinaiset egyptiläiset uskoivat, että ruusukvartsilla sively poistaa ryppyjä.

Pyriitti

Lisää muistia ja vahvistaa keskittymiskykyä. Myönteinen kivi, joka helpottaa riittämättömyyden tunnetta ja mahdollistaa oman potentiaalin näkemisen. Vahvistaa taloudellista menestystä ja houkuttelee luokseen kaikenlaista muutakin menestystä.

1. Lanttien 9 – Saavutus

Luovuus, viisaus ja rakkaus – siinä on tämän viikonlopun avainsanat. Sisällesi tulee rauhallinen tietoisuus siitä, että valitsemasi tie on oikea. Nyt on aika nauttia oman työn hedelmistä ja sadonkorjuusta.

Vinkki viikonlopuksi: Lanttien 9 on tasapainoisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että varsinkin rakkaus on sellainen, joka on annettava ehdoitta, ilman vaatimusta tai odotusta vastarakkaudesta tai -palveluksista. Kun on saavuttanut jotain, on kosmisen tasapainon kannalta aina hyvä jakaa sitä myös muille. Miten olisi esimerkiksi päivälliskutsut läheisimmille tänä viikonloppuna? Tai vapaaehtoistyö urheilujärjestön tai partion tapahtumissa? Tai jotain, mitä voi tehdä koronaturvallisesti etänä.

 2. Miekkojen 3 – Murhe

Jokin asia tai kysymys on vaivannut sinua jo pitkään, mutta siihen ei ole tullut selkeää vastausta. Tilanne kiusaa ja painaa mielen matalaksi – ja pahinta on se, että asia ei riipu vain sinusta ja jostakusta muusta, vaan mukana on kolmas osapuoli. Epäily ja huoli sumentaa ajattelua. Yksi negatiivisen energian perusmerkkejä on asioiden loputon vatvominen, levottomuus ja ahdistus.

Vinkki viikonlopuksi: Asioihin on saatava selkeys, muuten sitä ei pääse eteenpäin ja saavuta tasapainoa. Jokainen ongelma sisältää myös ratkaisun siemenen ja vaikka päätöksen tekeminen tuntuisikin tosi vaikealta, epävarmuudessa eläminen ei johda mihinkään hyvään.

 3. III – Hallitsijatar

Syvä henkisyys ja maanläheinen käytännöllisyys ovat nyt tasapainossa toistensa kanssa. Viikonlopusta on hyvällä tahdolla tulossa sopusointuinen, myötätunnon ja hyväksymisen ollessa päällimmäiset elementit. Rakkauden lempeällä voimalla voi saada aivan uskomattoman paljon aikaiseksi. Rauhallinen viipyminen tässä hetkessä antaa mahdollisuuden luoda luottavaisen katseen tulevaisuuteen.

Vinkki viikonlopuksi: Luota elämään. Nauti tästä hetkestä ja anna luonnollisen energian viedä sinua eteenpäin. Katso ympärillesi ja anna kauneuden valaa voimaa sisällesi, älä tukahduta aistillisuuttasi. Uskalla avautua ja olla antelias. Kaiken ytimessä on se, että annat itsellesi luvan rakastaa itseäsi ehdoitta.

No, olipas hyvä, että tuli katsottua kortit! Nostin itselleni kolmosen – eli suuren arkanan Hallitsijattaren. Se on tullut nyt viime aikoina poikkeuksellisen usein – ja tuntuu, että pikkuhiljaa viesti alkaa mennä jakeluun. Pitää vaan luottaa, että elämä kyllä kantaa ja nähdä kaikki ihana ja kaunis ympärillä. Kiitollisin mielin uskoa siihen, että kaikki kyllä järjestyy!

Ihanaa viikonloppua ja oikein hyvää pääsiäistä!


Kommentoi