Torstai Tarot – voimakkaan uudistumisen aika

torstai 08. huhtikuu 2021

Energinen Oinaan aika on nyt parhaimmillaan, mutta silti voi tuntua kuin rämpisi polvia myöten suossa. Mikäli asiat junnaavat paikoillaan ja kaikki energia – vaikka sitä olisi ihan reilustikin – häviää jonnekin ilman, että syntyy mitään tulosta, ei ole syytä huoleen. Planeetat ovat tehneet viime päivinä kuviota, joka on estänyt energioiden vapaan virtauksen, mutta nyt viikonloppua kohden alkaa taas helpottaa. Asiat alkaa rullata tulosta tulla kunhan vain ei anna oman keskittymisen hajota liian moneen suuntaan.

Uusi kuu osuu oikeastaan vasta maanantain aamuyön tunteihin, mutta voimakkaat uudistumisen tuulet puhaltavat jo viikonloppuna. Sunnuntaina on oikein hyvä käyttää hetki miettien, mitä tulevaisuudelta toivoo, mihin suuntaan haluaisi edetä ja mitkä asiat lisäävät iloa ja hyvinvointia elämään. Kannattaa kirjoittaa toiveet ja haaveet ylös miettimättä yhtään onko jokin mahdollista tai realistista – näin voi laittaa universumille (ja omalle alitajunnalle) viestiä, mihin suuntaan haluaisi asioiden muuttuvan!

Katsotaanpas myös, mitä kortit kertoo. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Rubiinifuksiitti

Rubiinin intohimo ja elämänilo yhdistettynä fuksiitin ehdottomaan ja epäitsekkääseen rakkausenergiaan tekee rubiinifuksiitista voimallisen sydämen kiven. Se hoitaa särkynyttä tai muutoin kovia kokenutta sydäntä ja virrattaa tilalle hellivää rakkautta. Kivi luo kantajalleen turvallisen olotilan sekä fyysisesti, että emotionaalisesti, samalla kun se innostaa tavoittelemaan rohkeasti omia haaveita.

Rubiinifuksiitti yhdistää mielen viisauden sydämen intohimon kanssa ja auttaa siten luottamaan omiin kykyihin ja tekemään viisaita päätöksiä. Tämän kiven avulla on mahdollista juurtua rohkeasti takaisin maahan avoimella sydämellä, joka on alkanut parantua ja vahvistua.

Howliitti

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa löytämään ja vahvistamaan omaa kunnianhimoa. Se vahvistaa ja auttaa myös tavoitteiden saavuttamisessa. Howliitti opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Fyysisellä tasolla kivi yhdistetään kalsiumtasapainoon sekä hampaisiin ja luihin. On myös suositeltavaa pitää howliitteja vuoteen ympärillä, sillä se karkottaa unettomuutta.

Lepidoliitti

Rauhoittaa ja tyynnyttää yliaktiivista mieltä. Helpottaa stressiä, tasapainottaa ja vahvistaa keskittymiskykyä. Vahvistaa oman tilan ottamista, itsenäisyyttä, ja vähentää muiden ihmisten mielipiteiden vaikutuksen alla olemista. Auttaa pääsemään eroon päässä kehää kiertävistä hyödyttömistä ajatuksista.

1. III – Hallitsijatar

Syvä henkisyys ja maanläheinen käytännöllisyys ovat nyt tasapainossa toistensa kanssa. Viikonlopusta on hyvällä tahdolla tulossa sopusointuinen, myötätunnon ja hyväksymisen ollessa päällimmäiset elementit. Rakkauden lempeällä voimalla voi saada aivan uskomattoman paljon aikaiseksi. Rauhallinen viipyminen tässä hetkessä antaa mahdollisuuden luoda luottavainen katse tulevaisuuteen.

Vinkki viikonlopuksi: Luota elämään. Nauti tästä hetkestä ja anna luonnollisen energian viedä sinua eteenpäin. Katso ympärillesi ja anna kauneuden valaa voimaa sisällesi, älä tukahduta aistillisuuttasi. Uskalla avautua ja olla antelias. Kaiken ytimessä on se, että annat itsellesi luvan rakastaa itseäsi ehdoitta.

2. XX – Aikakausi

Tänä viikonloppuna sinulla on poikkeuksellisen tarkkanäköinen kyky havaita kaikenlainen elämässäsi oleva epätasapaino. Kortti edustaa selkeää ja pintaa syvemmälle menevää ymmärrystä sekä tuomitsematonta tasapainoista arvostelukykyä. Osaat yhdistellä objektiivisesti ja laajakatseisesti kaikki tilanteen vaatimat näkökohdat. Aikakausi-kortti kuvaa myös astumista yhdestä ulottuvuudesta toiseen; voimakasta, mutta luontevaa muutosta.

Vinkki viikonlopuksi: Pikku Prinssin sanoin, ”vain sydämellään näkee hyvin”. Juuri nyt on aika tarkastella asioita huolellisesti ja olla itselleen rehellinen. Varo tuomitsemasta ihmisiä tuntematta heidän koko tarinaansa tai syitään. Asiat ovat harvoin jos koskaan kovin mustavalkoisia.

3. Maljojen 2 – Rakkaus

Lempeyttä, lämpöä ja tunteiden vastavuoroisuutta näyttäisi olevan viikonlopun ohjelmassa. Elämän rytmi tuntuu olevan tasapainossa ja kaipaat lähinnä turvallisuuden tunnetta ennemmin kuin sykettä nostattavia seikkailuja. Uskalla antautua ehdoitta rakkaudelle.

Vinkki viikonlopuksi: Rakkaus ei kiellä eikä tuomitse, rakkaus ei vaadi vastapalveluksia edes verhottuna näennäiseen vastavuoroisuuden valepukuun. Pyri elämään joka hetki tiedostaen sekä muistaen, että maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välillä roihuava parantava rakkauden tuli voi palaa niin kumppanien kuin ystävienkin välillä, mutta toivottavasti myös kaikkien meidän sisällä, kunnioittaen minuuden eri puolia.

Oih, miten ihanaa! Nostin itselleni kolmosen – eli maljojen kakkosen, yhden koko tarot-pakan ihanimmista ja toivotuimmista korteista! En nyt taida kuitenkaan tavata ketään uutta ihmistä romanttisessa mielessä (UPSin lähetitkin on viimeaikoina olleet naisia..), joten otan tämän niin, että viikonlopusta on tulossa ihanan rakkaudellinen kaikin puolin muuten. En ole aivan totaalisesti hylännyt ajatusta siitä, ettenkö joskus vielä haluaisi tavata jonkun erityisellä tavalla tärkeän ihmisen, mutta kun ei tässä koronarajoitusten kanssa pääse tapaamaan edes vanhoja ystäviään, niin eipä ole tullut haaveiltua deittailemisestakaan. Ehtiihän sitä sitten kesemmällä… Haha!

Ihanaa viikonloppua!!


Kommentoi