Torstai Tarot – intensiivisiä tunteita ja draamavaroitus

perjantai 16. huhtikuu 2021

En ole nyt muuttamassa tämän postaussarjan nimeksi esim. ”Melkein Torstai Tarot” tai vastaavaa, vaikka torstai vaikuttaakin olevan allekirjoittaneella välillä vähän liukuva käsite. Viikonloppua on onneksi vielä vaikka miten paljon jäljellä – eli ei ole ollenkaan myöhäistä tsekata, millaisin energioin tätä nyt alkanutta viikonloppua vietetään.

Lyhyesti sanottuna: aika intensiiviseltä vaikuttaa. Tällaisen kuvion aikana on tärkeä muistaa pitää pieniä mikropausseja niin usein kuin mahdollista. Etenkin lauantai-illasta alkaen on ilmassa niin paljon draamaa, että on viisasta yrittää pitää mielenrauhastaan kaikin keinoin kiinni. Paras mikropaussivinkkini on ”neliöhengitys”. Siinä hengitetään syvään sisään samalla mielessä neljään laskien, pidätetään hengitystä keuhkot täynnä neljään laskien, hengitetään rauhallisesti ulos jälleen neljään laskien ja lopuksi pidätetään taas hengitystä neljään laskien, mutta nyt keuhkot tyhjinä. Toistetaan neljä kertaa ja mieli tasaantuu kummasti!

Katsotaan seuraavaksi, mitä kortit kertoo. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Sodaliitti

Auttaa löytämään ja ilmaisemaan todellisia tunteita, vahvistaa omaa tahtoa ja uskoa omiin valintoihin. Parantaa itseluottamusta, auttaa rauhoittumaan, tuo viisautta ja vahvistaa havaintokykyä, kestävyyttä sekä luovaa ilmaisua. Sodaliitti auttaa myös luottamaan omaan intuitioon.

Vuorikristalli

Vahvistaa harmoniaa ja tasapainoa, auttaa ajattelemaan johdonmukaisesti. Kirkastaa mieltä ja rauhoittaa tunteiden myllerryksessä. Noitien käyttämä kivi, jonka avulla on mahdollista muuttaa negatiivisia energioita positiiviseksi. Kiviterapiassa vuorikristalli on mestariparantaja.

Akvamariini

Merimiesten ja merillä liikkujien suojeleva onnenkivi, joka lisää rehellisyyttä, puhetaitoja ja idearikkautta. Auttaa oikeiden sanojen valinnassa ja lisää luovuutta sekä tuo onnea ja harmoniaa ihmissuhteisiin.

 1. Lanttien Kuningatar

Viikonlopun avainsana on lepo. Sisäinen kauneus on tärkeintä, mutta se ei pääse säteilemään läpi, jos ei pidä kehostaan hyvää huolta. Takana on erittäin raskas ja koettelemuksia täynnä oleva ajanjakso. Nyt on aika pitää huolta itsestä, kerätä voimia ja levätä.

Vinkki viikonlopuksi: Olet täynnä elämänkokemuksien tuomaa viisautta, vahvuutta ja energiaa. Luottamus omaan itseen on vahva sekä henkisellä että fyysisellä ja aistillisella puolella. Kuitenkin ihan ensinnä on pidettävä huolta, että keho voi hyvin. Vasta silloin kaikki upea energia pystyy virtaamaan vapaasti.

2. Lanttien 10 – Vauraus

Viikonloppua leimaa realistinen ajattelu ja kyky panna asiat tärkeysjärjestykseen. Ylimpänä kortissa näkyvä Merkuriuksen symboli kuvaa kommunikoinnin tärkeyttä. Elämän tärkeimmät asiat ovat nyt käden ulottuvilla, kunhan itse tietoisesti edistät sopusointua, tasapainoista viestintää ja sisäistä eheyttä.

Vinkki viikonlopuksi: Sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus toteuttaa kaikki toiveesi. Kannattaa siis selvittää, mitä oikeasti haluat ja toivot lisää. Jos olet vilpitön itseäsi kohtaan, asiat alkavat loksahdella kohdalleen ihan ennenkokemattomalla tavalla. Muutos lähtee omasta itsestä ja se, mihin keskityt ja laitat energiaa, kasvaa  ja kukoistaa.

3. Miekkojen 6 – Tiede

Uusia alkuja on tiedossa, mutta tällä kertaa muutos ei tiedä sen pahempia kasvukipuja vaan fiilis on ennemminkin myönteinen ja loogiseen ajatteluun tukeutuva. Ei ole mitään syytä kiirehtiä ja on ihan hyvä hankkia tietoa, mutta toisaalta kannattaa muistaa, ettei asioiden puhki analysoimisestakaan yleensä ole mitään hyötyä. Kommunikointi sujuu nyt luontevasti ja objektiivisia perusteluja on helppo vastaanottajankin kuunnella.

Vinkki viikonlopuksi: Pidä silmät ja kaikki muutkin aistit avoinna, niin eteen tulevat mahdollisuudet eivät livahda ohitse. Toisaalta tilaisuuksien avautumiseen voi itsekin vaikuttaa ihan vain tarkastelemalla millaisia muutoksia sitä toivoisi omaan elämäänsä.

Jos totta puhutaan, olen jo jonkin aikaa odotellut, että nostaisin lanttien kuningattaren, on ollut ihan sellainen olo. Nyt se tuli ja aion todellakin noudattaa sen kehoitusta. Viikonlopun ohjelmassa on lähinnä vain lepoa ja puutarhapalstan hoitoa – mikä sekin on monella tavalla lepoa sekin, varsinkin hermoille!

Ihanaa viikonloppua!


Kommentoi