Torstai Tarot – sukkula Venukseen…

perjantai 23. huhtikuu 2021

Tarot-leidi täällä yrittää palailla elävien kirjoihin karmivan migreenin kourista. Kortit katsoin jo eilen, mutta sitten tietokoneen ruudun tuijottaminen oli sietokyvylleni liikaa. Viikonlopuksi oli kuitenkin tulossa sen verran painavaa asiaa, etten mitenkään voinut jättää väliin postauksen tekemistä. Onneksi nyt ehkä jo pikkuisen helpottaa.

Planeetoista on turha hakea syyllistä päätä jäytävälle migreenille – päinvastoin. Actionin täyttämä Oinaan aika on ohitse ja alkanut Härän aika kehoittaa palaamaan takaisin maan pinnalle. Kolme voimakasta planeettaa, Merkurius, Venus ja Uranus kohtaavat Härässä viikonlopun aikana, mikä saattaa houkuttaa ylenpalttiseen itsensä hemmotteluun, ylensyömiseen tai yli varojen elämiseen. Toisaalta oikein hyödynnettynä energioista voi saada hurjasti ihanaa, maanläheistä, lihallista iloa.

Vuoden ensimmäinen superkuu, The Pink Full Supermoon, osuu heti alkuviikkoon, joten sen vaikutus alkaa tuntua varmasti jo nyt viikonlopun aikana.

Katsotaanpas sitten seuraavaksi, mitä kortit kertoo viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Jaspis

Positiivisuuden kivi, joka suojelee negatiivisuutta vastaan. Eheyttää, lisää tyyneyttä ja mielenrauhaa, lohduttaa. Auttaa päämärättömyyteen.

Tiikerinsilmä

Hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, se lisää itseluottamusta ja vapauttaa stressistä. Tiikerinsilmä auttaa tekemään vakaita päätöksiä työasioissa ja busineksessa.

Onyksi

Viilentää kuumina käyviä tunteita ja tasapainottaa olemuksen eri puolia (yin & yang). Helpottaa stressiä ja surua, vahvistaa itsehillintää, moraalia ja itsekuria. Antaa voimaa ja kestävyyttä korkeidenkin tavoitteiden saavuttamiseen.

1. VII – Vaunut

Vaikuttaa siltä, että viime viikon muutosenergiat saa tässä selkeän jatkumon. Muutos, uusi alku, on jo tosiasia, mutta pikkuisen vielä tulee viipyiltyä vanhassa. Vaunut eivät ole vielä liikkeessä ja kuskikin tietää, että sitten kun lähdetään rullaamaan, paluuta takaisin ei ole. Kortin mukaan muutosta on kuitenkin edeltänyt perusteellinen taustatyö, mistään hätiköidystä päätöksestä ei siis ole kysymys. Kaikki viittaa siihen, että muutoksesta tulee oikein onnistunut.

Vinkki viikonlopuksi: Vaikka olisitkin jättämässä paljon taaksesi, kannattaa ammentaa iloa ja uskoa kaikesta tekemästäsi valmistelusta ja taustatyöstä. Muutoksen polkaiseminen tosissaan käyntiin houkuttelee useimmiten myös negatiivista energiaa kurkkimaan olan taakse. Keskity lämpimiin ja rakkaudellisiin ajatuksiin – erityisesti itseäsi kohtaan – niin saat nähdä, että tästä tulee vielä varsinainen menestys!

2. XIX – Aurinko

Näyttää siltä, että olet juuri saavuttanut tai saavuttamassa itsellesi merkittävän tavoitteen – mahtavaa! Olo on ihanan energinen ja valoisa koko viikonlopun. Luovuus on huipussa, mutta tällä kertaa ennemminkin ryhmätöissä tai ystävien kanssa toimiessa kuin yksin omia projekteja pähkäillen.

Vinkki viikonlopuksi: Sisälläsi on tosi paljon iloa ja valoa – anna sen pulputa ulos, tapaa ystäviä ja ole avoin kohdatessasi uusia ihmisiä. Nyt on todella hyvä hetki aloittaa mielenkiintoisia ja hedelmälliseksi muodostuvia yhteisiä projekteja tai hankkeita kaikilla elämän alueilla.

3. XIII – Kuolema

Kuolema kuulostaa aika kamalalta, mutta omasta mielestäni tämä ei ole ollenkaan Tarot-pakan pahin kortti. (Ja kuten aina erikseen muistutan, tarotien Death-kortti ei milloinkaan tarkoita konkreettista kuolemista). Turbulenssia ja suuria muutoksia on kyllä tiedossa – niin suuria, että voidaan puhua uudestisyntymisestä. Kortti lupaa kuitenkin paljon helpotusta ja huojentumista, kun saa jättää (tai on pakko jättää) kaikki vanha ”kuollut paino” taakse ja aloittaa enemmän tai vähemmän puhtaalta pöydältä. Eihän se mikään maailman helpoin tehtävä ole – etenkään, jos (ja usein: kun) kysymys on ihmissuhteista tai vanhoista totutuista tavoista. Joskus tämä kortti viittaa myös radikaaliin ulkoisen olemuksen muutokseen, joka on nyt aika toteuttaa.

Vinkki viikonlopuksi: Päästä irti vanhasta kuolleesta lastista ja huomaat, miten olo kevenee ja tulevaisuus näyttää heti valoisammalta. Vaikka se tuntuukin vaikealta, vielä raskaampaa on raahata kaikkea sitä kuormaa jatkuvasti mukana. Se, että valitsit tämän kortin, tarkoittaa, että olet valmis.

Mitä minä sanoin!? Isot kortit jaossa tänään, kaikki kolme isosta arkanasta!

Itselleni nostin kakkosen – eli suuren arkanan ihanan auringon! Teoriassaeloni on ihan valoisaa ja mieli hyvä – mutta kyllä tämä migreeni (aaaargh!) sen verran syö naista, että mitenkään erityisen energinen tai pulppuileva oloni ei todellakaan ole. No, onhan tässä vielä viikonloppua jäljellä – ehkä jo huomenna pääsen nauttimaan aurinkoisesta olotilasta!

Ihanaa viikonloppua!


2 Responses to “Torstai Tarot – sukkula Venukseen…”

  1. Avatar Hola! sanoo:

    Nostamani kortti on jetsulleen linjassa omieni kanssa. Mielenkiintoista! Työkuvioissa polttelee ja rätisee tällä hetkellä voimakkaasti ja odotan malttamattomana mitä seuraavaksi tapahtuu.

Kommentoi