Torstai Tarot – Pluto peruuttaa

perjantai 30. huhtikuun 2021

Tors… eikun perjantai taroteista taas päivää..

Ennenvanhaan vappuna blogissa kävi ihan ennätysvähän lukijoita, vähemmän kuin esim. jouluna tai juhannuksena. Tällä kertaa koronatilanne saattaa vähentää riekkumishaluja ja eihän sitä toisaalta tiedä, pitääkö jonkun pikapikaa vappuheilanmetsästyksen lomassa käydä tarkistamassa, mitä korteilla on sanottavana. Eli tässä siis vappuviikonlopun tarotit!

Sen verran ensin planeetoista, että Pluto lähti peruuttamaan pari päivää sitten ja vaikka tuo kaukaisin aurinkoa kiertävä taivaankappale ei olekaan niitä kaikkein voimakkaimmin vaikuttavia, on pari asiaa, jotka kannattaa huomioida. Ensinnäkin Pluton peruutus nostaa helposti esiin vanhoja vääryyksiä ja ongelmia, jotka on ratkaistu (”ratkaistu”) lakaisemalla ne maton alle. Toisekseen Pluton luonteeseen kuuluu myös pidemmälle taaksepäin juontuvien kaunojen pulpauttaminen takaisin pintaan. Kannattaa siis olla varuillaan, jos havaitsee merkkejä esimerkiksi vanhasta sukuvihasta, josta tuskin kukaan enää muistaa, mistä se johtui. Pluton peruutus kestää koko kesän aina lokakuun 6. päivään asti, joten potentiaalinen mökkiriitojen uhka leijuu ilmassa, jos ei pidä varaansa.

Katsotaan seuraavaksi, mitä kortit kertoo tästä vappuviikonlopusta. Homma toimii näin:

 • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
 • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
 • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Hematiitti

Lisää tervettä talonpoikaisjärkeä ja vahvistaa eloonjäämisviettiä. Auttaa näkemään ja poistamaan itse itselle asetettuja esteitä ja vahvistaa keskittymiskykyä. Rentouttaa ja helpottaa unen saantia.

Lumihiutaleobsidiaani

Lumihiutaleobsidiaani on muita obsidiaaneja rauhoittavampi ja harmonisempi. Sen avulla voi puhdistaa mielestä ja sisimmästä ne asiat, jotka ovat oman onnellisuutemme esteenä. Lumihiutaleobsidiaani edustaa puhtautta ja tasapainoa. Se on maadoittava kivi, jonka avulla voi taistella yksinäisyyden ja eristäytyneisyyden negatiivisia tuntemuksia vastaan. Se auttaa pysähtymään ja harkitsemaan, meditoimaan ja hidastamaan tahtia.

Lumihiutaleobsidiaani vahvistaa erityisesti elämän muuttumisen hyväksymistä. Se auttaa havaitsemaan turhat negatiiviset kaavamaisuudet, itsetuhoisuuden, uhriutumisen ja henkisen stressin.

Haukansilmä (sininen tiikerinsilmä)

Sininen tiikerinsilmä, joka myös haukansilmänä tunnetaan, on rauhoittava kivi, joka sopii hyvin stressin ja ahdistuksen lievitykseen. Se tuo selkeyttä ja auttaa keskittymään syvällisemmin omiin tuntemuksiin, jonka vuoksi se voi tuoda pintaan menneisyydestä asioita, jotka ovat jääneet käsittelemättä.

Kaikki “silmäkivet” (tiikerinsilmä, haukansilmä ja häränsilmä) ovat vaaroilta suojelevia voimakiviä, jotka vahvistavat itseluottamusta. Haukansilmä auttaa pitämään jalat maassa ja antaa uuden perspektiivin asioiden tarkasteluun. Se myös opettaa tervettä harkintaa ja kirkastaa oivalluksia sekä auttaa hyväksymään itsensä.

 1. Lanttien Kuningatar

Viikonlopun avainsana on lepo. Sisäinen kauneus on tärkeintä, mutta se ei pääse säteilemään läpi, jos ei pidä kehostaan hyvää huolta. Takana on erittäin raskas ja koettelemuksia täynnä oleva ajanjakso. Nyt on aika pitää huolta itsestä, kerätä voimia ja levätä.

Vinkki viikonlopuksi: Olet täynnä elämänkokemuksien tuomaa viisautta, vahvuutta ja energiaa. Luottamus omaan itseen on vahva sekä henkisellä että fyysisellä ja aistillisella puolella. Kuitenkin ihan ensinnä on pidettävä huolta, että keho voi hyvin. Vasta silloin kaikki upea energia pystyy virtaamaan vapaasti.

 2. Miekkojen 8 – Häirintä

Näyttää siltä, että edessäsi on valinta kahden vaihtoehdon välillä. Päätös on vaikea, sillä heti, kun olet kallistumassa yhden vaihtoehdon kannalle, toinen alkaakin vaikuttaa paremmalta. Tietämättömyys rassaa hermoja ja tuntuu ahdistavalta.

Vinkki viikonlopuksi: Joskus kannattaa laittaa jäitä hattuun ja olla ryntäämättä päätökseen, vaikka vaihtoehtojen välillä häilyminen tuntuisikin epämiellyttävältä. Sietämällä hetkittäistä epätietoisuutta voit kerätä lisää tietoa ja tehdä päätöksen omista lähtökohdistasi etkä kuuntelemalla ympäristöstä tulevia vaatimuksia ja toiveita. Joskus pitää myös hyväksyä se, että oikeaksi kokemasi vaihtoehto ei nyt tällä kertaa ole mahdollinen.

3. Lanttien Prinssi

Nyt on hyvä hetki asettaa selkeitä ja konkreettisia tavoitteita sille, mitä haluat saavuttaa. Luvassa on energiaa, näkemystä ja vanhaa kunnon sisukkuutta, kunhan vain tiedät, mitä kohti haluat työskennellä. Kortti neuvoo tekemään yhden asian kerrallaan ja kunnolla – sinne tänne sinkoileminen ei vie eteenpäin eikä ainakaan lähemmäksi tavoitetta.

Vinkki viikonlopuksi: Ehkä ajattelet, että se, mitä kohti haluat työskennellä, on oma asiasi, mutta vaikka tykkäisitkin puurtaa itseksesi, kannattaa kysyä asiantuntijan tai kokeneen ihmisen neuvoa. Lisäksi energinen lanttien prinssi sanoo, että juuri nyt on oikea hetki aloittaa se liikkumismuoto tai treeni, jota olet pyöritellyt päässäsi, mutta et ole saanut aikaiseksi.

Sellaista vapuksi!

Itselleni nostin kolmosen – eli lanttien prinssin ja kyllä nyt tuli niin osuva kortti kuin vain voi olla! Tuo sadan asian kanssa sinkoilu on ihan perisyntejäni ja treenaaminenkin jää helposti suunnitteluasteelle. Hyvä muistutus siis – ja huomennahan alkaa uusi kuukausi, joten sikälikin myös mentaalisesti passeli hetki pistää suunnitelmat järjestykseen ja hoitaa hommat peruna kerrallaan!

Ihanaa viikonloppua ja superhauskaa vappua!!


2 Responses to “Torstai Tarot – Pluto peruuttaa”

 1. Salla sanoo:

  Uskomattoman hyvin on käynyt yksiin! Lanttien Kuningatar, ja edellisillä viikoilla Kuolema ja Aikakausi. Minulla on takana syvän uupumuksen jakso, mutta olen päässyt ainakin joten kuten jaloilleni. Sain järjestettyä työkuvionikin pysyvästi uusiksi, juuri sillä nimenomaisella viikolla kun nostin Aikakausi-kortin! Ja tänä viikonloppuna sitä lepoa todellakin on luvassa. :)

  • Minttu sanoo:

   Toivottavasti olet saanut nyt levättyä! Aikamoinen jakso sinulla tosiaan takana, mutta valoa kohti ollaan menossa!

Kommentoi