Torstai Tarot – Portaali uuteen auki

torstai 06. toukokuun 2021

Sateisenkoleasta Tukholmasta tervehdys! Kelin puolesta vaikea sanoa, mitä vuodenaikaa eletään. Katselin juuri vuoden takaisia kuvia ja silloin oli jo palstahommat pitkällä ja muutenkin ihan kesäinen meininki. Nyt ei kyllä olla kuin vasta ihan alussa ja viikonloppukin taitaa mennä täysin sadetta pidellessä. Onneksi kalenteri kertoo, että toukokuussa mennään.

Se on tärkeää siksi, että viime tiistaina aukesi 555-portaali (5.5.2021, 2+0+2+1 = 5), joka tukee kaikkea positiivista kehitystä, lämpimiä ja täydentäviä kohtaamisia, pelotonta heittäytymistä uuteen, uusia uomia uralla ja eheytymistä sekä iloa. Kaikki tuo on tarjolla ihan kenelle vaan, ken haluaa. Pitää vain luottaa ja vastaanottaa kaikki hyvä, mitä universumi nyt syytää niskaan. (Ja se sadekin on kyllä kukkien ja muiden kasvien kannalta ihan parasta – eli ei pitäisi valittaa!)

Portaali on avoinna ainakin ensi alkuviikon uuteen kuuhun asti, mutta sen energia tuntuu hyvin vielä senkin jälkeen.

Katsotaanpas myös, mitä kortit kertoo tästä alkavasta viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Sateenkaarikuukivi

Sateenkaarikuukivi auttaa tunnistamaan ja omaksumaan omat sisäiset voimavarat. Se kannustaa toteuttamaan unelmia ja auttaa näkemään, miten toiveet voivat toteutua. Kiven voimakas naisenergia auttaa tasapainottamaan yin ja yang energioiden värähtelyä kehossa.

Sateenkaarikuukivi tukee henkisiä kykyjä, sisäistä kasvua ja rohkaisee käyttämään omaa intuitiota.

Lepidoliitti

Rauhoittaa ja tyynnyttää yliaktiivista mieltä. Helpottaa stressiä, tasapainottaa ja vahvistaa keskittymiskykyä. Vahvistaa oman tilan ottamista, itsenäisyyttä, ja vähentää muiden ihmisten mielipiteiden vaikutuksen alla olemista. Auttaa pääsemään eroon päässä kehää kiertävistä hyödyttömistä ajatuksista.

Sitriini

Iloinen ja älyllinen kivi, joka karkoittaa alakuloisuutta. Lisää perheyhteyttä ja auttaa tiimityöskentelyssä. Puhdistaa auraa, lämmittää, hoitaa ja uudistaa ihoa.

1. Lanttien 6 – Menestys

No nyt olisi tarjolla menestystä! Lantit on maan merkki, joten kysymyksessä on työhön, rahaan ja muuhun maalliseen liittyviä asioita ennemmin kuin henkiseen, älylliseen tai ihmissuhteisiin liittyvää menestystä.  Tunnet voimakasta halua olla hyödyksi ja pidät mielelläsi huolta apua tarvitsevista joko ihan rahallisesti tai muuten konkreettisesti esim. laittamalla ruokaa.

Vinkki viikonlopulle: Menestys on yllättävän häilyvä käsite – mitä yksi pitää onnistumisena ei toisen mielestä ole mitään. Kannattaa muistaa, että menestys houkuttelee luokseen lisää menestystä, joten riemuitse ja onnittele itseäsi pienistäkin askelista. Saat huomata, että näin menestys vain kasvaa. Uskalla antaa itsesi menestyä! Kortti toisaalta myös varoittaa hurvittelusta ja yli varojen elämisestä – eli kantsii tsekata tilien saldot, luottokortit, lainat, laskut ja muut sellaiset tämän viikonlopun aikana.

2. XIV – Taito

Vaikuttaa siltä, että tulossa on varsin tasapainoinen ja seesteinen viikonloppu. Olet valmis hyväksymään sen että asioilla on kaksi puolta, hyvää ei ole olemassa ilman pahaa, oikeaa ilman väärää, kaunista ilman rumaa. Pystyt näkemään kokonaisuudet laajemmasta perspektiivistä ja ymmärrät ristiriitaisuuden tasapainottavan vaikutuksen.

Vinkki viikonlopuksi: Näkemyksesi ansiosta sinun on nyt helppo toimia sovittelijana tai tilanteen tasapainottajana. Kun vain luotat omiin taitoihisi voit tuoda ympäristöösi kaivattua seesteisyyttä.

3. XVI – Torni

Tornia pidetään yhtenä tarot-pakan haasteellisimmista korteista, joten jos valitsit tämän, voipi olla, että viikonlopusta tulee aavistuksen myrskyisä. Kaikkea vanhaa ja jumittunutta tulee katsottua kriittisesti ja pilvilinnojen tai toiveajattelun päälle rakennetut perustat järkkyvät. Kaikki vanha, mikä ei toimi, on aika panna roviolle. Kaikessa uudistusvimmassaan Torni on kuitenkin myös erittäin tsemppaava kortti – vähän siihen tyyliin kuin klassinen slogan-huoneentaulu sanoo: ”If you have been waiting for a sign, this is it”.

Vinkki viikonlopuksi: Merkittävät muutokset tuntuvat aina raskailta ja vaikeilta, mutta vastustelemalla ja pitämällä ehdoin tahdoin kiinni epätoimivasta vanhasta, tekee prosessista itselleen vain vieläkin vaikeamman. Kannattaa muistaa miltä tuntuu, kun on tehnyt kunnollisen ja perusteellisen siivouksen kotona. Samanlainen rauha, tyytyväisyys ja ilo on saavutettavissa myös kaikilla elämänalueilla, vaikka itse siivoushomma tuntuisikin raskaalta.

Aikas isoja kortteja tuli! Huh huh! Täytyy tunnustaa, että olen pikkuisen helpottunut, että en nostanut Tornia. Yleensä, kun olen sen itselleni nostanut, olen ollut lopulta aivan tyytyväinen seuranneisiin muutoksiin ja joskus vähän rasittaviinkin silmien aukaisuihin ja totuuden näkemiseen. Silti tuntuu, että just nyt on tarot-tädin energiavarat sen verran vähissä, että Tornin tarjoama kyyti voisi olla vähän liikaa.

Sen sijaa nostin ykkösen – eli lanttien kuutosen – ja viesti on kyllä aivan nappiin! Meillä on töissä menossa iso uudelleenorganisointi ja se tietää ehkä itsellenikin ihan mieluisia muutoksia. Ja tuo shoppailuhurvittelusta varoittaminen on tietty myös paikoillaan. En mitenkään käsitä, miten pandemia yhtäkkiä muutti meikäläisen, varsin maltillisen shoppailijan, ihmiseksi, jonka ovella ramppaa ties minkä kuljetusfirman tyyppi harva se päivä… Oh well.

Ihanaa viikonloppua! Pitäkää huolta itsestänne!


Kommentoi