Torstai Tarot – aika ottaa iisisti

torstai 27. toukokuun 2021

Aikamoista meininkiä planeettojen kanssa tällä viikolla – ja sama jatkuu viikonlopun yli! Eilinen täysikuu, Super Blood Flower Moon, ja kuunpimennys (joka ei näillä leveysasteilla olisi näkynyt juuri muutenkaan, mutta itsepintainen jatkuva sadekeli kyllä esti vähäisetkin okulaariset inspektoinnit) aloitti ristiriitaisten energioiden ajan – ja homma jatkuu samanlaisena lähiajat. Tunteet kiehuvat helposti ja pää hyrrää ylikierroksilla vähemmästäkin. Tästä syystä ei ole ollenkaan hullumpi ajatus ihan päättää, että nyt rauhoitutaan, otetaan iisisti ja chillataan.

Täydenkuun energia tuntuu edelleen, mutta pimennysaika ei ole otollisinta manifestoinnille, joten senkin kanssa on viisainta pitää matalaa profiilia. Tosin selkeät viestit menevät kyllä aina perille ja etenkin, koska Merkurius kääntyy peruuttamaan sunnuntaina (mikä tarkoittaa hankaluuksia ja väärinymmärryksiä viestinnässä), kannattaa miettiä, onko nyt jotain kiireellistä ja painokasta, joka pitää saada lähetettyä eteenpäin.

Katsotaanpas seuraavaksi, mitä kortit kertoo tästä viikonlopusta. Homma toimii näin:

  • Vedä syvään henkeä, sulje halutessasi silmät ja keskity.
  • Valitse sitten yllä olevista korteista se, joka tuntuu intuitiivisesti eniten oikealta.
  • Skrollaa postausta eteenpäin. Paljastan lopussa kortin ja kerron mikä viesti sillä on tulevalle viikonlopulle.

Ihan ensimmäiseksi kuitenkin katsaus kortteihin valikoituneiden kristallien energioihin.

Lapis latsuli

Voimistaa tietoisuutta ja tuo syvän rauhan. Auttaa irtautumaan kielteisestä emotionaalisesta sitoutumisesta, lisää itsevarmuutta ja voimistaa itseilmaisua. Se vahvistaa rehellisyyttä ja objektiivisuutta sekä voimistaa myötätuntoa. Lisäksi se helpottaa stressiä tuomalla järjestystä sekä elämään että kiireiseen mieleen. Auttaa oman tien ja ”mission” löytämisestä.

Helmiäinen

Helmiäinen tuo iloa ja riemua käyttäjälleen. Sen uskotaan auttavan uralla etenemistä. Helmiäinen vetää puoleensa vaurautta ja auttaa näkemään oman arvonsa.

Sodaliitti

Auttaa löytämään ja ilmaisemaan todellisia tunteita, vahvistaa omaa tahtoa ja uskoa omiin valintoihin. Parantaa itseluottamusta, auttaa rauhoittumaan, tuo viisautta ja vahvistaa havaintokykyä, kestävyyttä sekä luovaa ilmaisua. Sodaliitti auttaa myös luottamaan omaan intuitioon.

1. Sauvojen 10 – Torjunta

Ensimmäiseksi kysymys: jos olet ihan rehellinen itsellesi, niin saattaisiko nyt käsillä oleva ongelma tai haaste johtua omasta sitoutumiskammostasi tai siitä, että lopulta arvostat omaa vapauttasi eniten? On erittäin tärkeä kunnioittaa omia visiotaan, mutta toisaalta välillä on hyvä pysähtyä ja nähdä kaikki ne mahdollisuudet, jotka on itse sulkenut pois päämäärää kohti kulkiessaan.

Vinkki viikonlopuksi: Sauvojen 10 on hyvin energinen kortti ja jotta olisi helpompi katsoa omien tavoitteiden, visioiden ja haasteiden läpi, nähdäkseen myös ne kaikki muut mahdollisuudet, suosittelen lämpimästi jotain suht rankkaa fyysistä aktiviteettiä. Kunnon hikeen asti tanssiminen on kortin kanssa eniten linjassa, mutta mikä tahansa pulssia selkeästi kohottava treeni ajaa kyllä saman asian. Saat huomata, että ajattelu selkeytyy kummasti huhkimisen jälkeen!

2. XX – Aikakausi

Tänä viikonloppuna sinulla on poikkeuksellisen tarkkanäköinen kyky havaita kaikenlainen elämässäsi oleva epätasapaino. Kortti edustaa selkeää ja pintaa syvemmälle menevää ymmärrystä sekä tuomitsematonta tasapainoista arvostelukykyä. Osaat yhdistellä objektiivisesti ja laajakatseisesti kaikki tilanteen vaatimat näkökohdat. Aikakausi edustaa myös porttia kahden eri todellisuuden välillä. Jokin vanha on jäämässä pysyvästi taakse ja jotain uutta on syntymässä.

Vinkki viikonlopuksi: Pikku Prinssin sanoin, ”vain sydämellään näkee hyvin”. Juuri nyt on aika tarkastella asioita huolellisesti ja olla itselleen rehellinen. Varo tuomitsemasta ihmisiä tuntematta heidän koko tarinaansa tai syitään. Asiat ovat harvoin jos koskaan kovin mustavalkoisia.

3. Miekkojen Prinssi

Pystyt irtautumaan mieltäsi painavista menneisyyden jäänteistä, jotka hidastavat etenemistä haluamaasi suuntaan. Se, mikä on ollut, on mennyt, eikä ne asiat enää kahlitse ajatteluasi. On mahdollista, että juuri tänä viikonloppuna elämällesi kristalloituu uusi suunta. Suunta, mitä olet ehkä alitajuisesti miettinyt jo pidempään, mutta et oikein ole saanut juonen päästä kiinni. Juuri nyt näkemyksesi on selkeä ja intuitiivisesti hyvältä tuntuvat päätökset luotettavia.

Vinkki viikonlopuksi: Kortti edustaa luovuutta, abstraktia ajattelua ja selkeää näkemystä. Nyt on hyvä hetki tehdä ulkopuolisista spontaaniltakin näyttäviä päätöksiä, jopa elämänmuutoksia. Johtopäätöksesi osuvat oikeaan, sillä havainnointisi on juuri nyt poikkeuksellisen kirkasta ja sopeutumiskykysi uuteen huipussaan.

Sinänsä hassua, että nostin itselleni kakkosen – ja erityisesti tuo merkittävä ajanjaksosta toiseen siirtyminen on enemmän kuin totta. Työelämässä on varsin isoja muutoksia juuri nyt ja vaikka varsinaisesti työpaikkaa en vaihdakaan, yksi tärkeä vaihe jää nyt taakse ja olen uuden jännittävän edessä. Muitakin varsin isoja muutoksia on tulossa. Kerron lisää täällä blogissakin viimeistään sunnuntaina!

Ihanaa viikonloppua!


2 Responses to “Torstai Tarot – aika ottaa iisisti”

  1. tennisverkko sanoo:

    Nämä torstai tarotit on kyllä mun viikon kohokohtia :)
    Tämän luettua tulee aina jotenkin seesteinen ja rauhallinen olo, ja viikonloppu starttaa aina tosi levollisin mielin.
    Suuri kiitos sinulle ja aurinkoista kesää! :)

Kommentoi