Peräkamarin poika

maanantai 31. toukokuun 2021

Peräkamarin poika on sellainen vähän ehkä simppeli tapaus. Sen aikuistuminen on jäänyt puolitiehen ja pesästä lentäminen venyy ja venyy. Kotona on mukavat ja leppoisat oltavat, äiti toimii puskurina ulkomaailmaa vastaan ja sen minkä itsenäisyydessä menettää, sen peräkamarin poika saa takaisin elämän helppoutena. Aika varmaa on, että ulkomaailma pelottaa. Miten sitä ikinä osaa toimia itsekseen kaikkien itsenäisen elämän vaatimuksien kanssa? Miten sitä ikinä voi pärjätä ilman kodin turvaa ja äiskän apua?

Suomen ensimmäinen riippumaton blogiportaali, Indiedays, näki päivänvalon tammikuussa 2010. Go 4 it vol. 2 -blogilla oli suuri kunnia olla yksi perustamiskokoonpanon blogeista. Vuosien varrella kaikki blogisisarukset levittivät yksi toisensa jälkeen siipensä ja lähtivät kukin tahoilleen valloittamaan maailmaa, kehittymään ja kasvamaan.

Meillä, minulla ja blogillani, on ollut hyvä olla täällä – mutta nyt on tämän ”peräkamarin pojan” aika ottaa vastuu omasta elämästään ja muuttaa vihdoinkin omilleen! Toivon vilpittömästi, että seuraatte mukanani – ilman teitä olen ihan eksyksissä.

Uusi blogikoti löytyy täältä: https://go4itbyminnap.com/

Sisustushommelit on siellä vielä vähän vaiheessa – mutta on sitä ennenkin tupareita muuttolaatikoiden keskellä pidetty!

Kiitos, näkemiin ja TERVETULOA!!


Kommentoi